Práce na doma - po večerech, má to smysl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
142
27.5.11 13:35

tterka

a co to je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
27.5.11 14:05

je to něco s bylinkami
http://greneia-okg.webnode.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
27.5.11 14:06

https://www.emimino.cz/…use/hledani/?…

Pořád dokola - stačí jedno heslo do vyhledávače…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
8.6.11 12:28

ahoj …nevim jak firma OKG ale co jsem se koukala taky chteji registracni poplatek 200 a to se mi moc nelibi…sehnat dnes praci na doma je tezke..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
8.6.11 12:59
misicka38 píše:
ahoj …nevim jak firma OKG ale co jsem se koukala taky chteji registracni poplatek 200 a to se mi moc nelibi…sehnat dnes praci na doma je tezke..

Jenže on to není poplatek za registraci, ale za startovací soupravu, kterou dostaneš. Obsahuje to smlouvu, katalog produktů, průvodce distributora (což je v začátku obrovský pomocník), a další materiály. K tomu dostaneš dárek v hodnotě 135 Kč a velká část z těch peněz jde na brněnskou dětskou onkologickou nadaci Krtek… Opravdu nejdou peníze nikomu do kapsy, zasílají se přímo na firmu a ne distributorovi, pod kterého se registruješ…

To je jediná investice, kterou do tohoto podnikání musíš vložit.
Když nastupuješ do klasického zaměstnání, tak musíš absolvovat lékařskou prohlídku, kde jen za razítko dáš minimálně 200 Kč… Jinak práci nedostaneš…
Tady žádnou prohlídku absolvovat nemusíš a těch 200 Kč je jediná investice… Pak je jen otázka, jestli opravdu chceš pracovat… (tím se tě nechci dotknout :kytka: , jen vím, že je spousta lidí, kteří hledají práci, stěžují si, že nemají možnost, ale když tu možnost mají, tak ji nechtějí vyzkoušet, protože se ve skutečnosti nechtějí snažit, nechtějí se ničemu učit, a myslí si, že budou dostávat peníze jen tak pro nic za nic… - jenže bez práce, nejsou koláče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alisa25
12.7.11 09:07

seriozní práce na doma

ahoj nevyšly mi nasmlouvané brigády, tak jsem se vrhla na nabídku prací na doma. Bohužel pokaždé se přišlo na to že je to asi podvod. Posílala jsem obálku s vloženou ofrankovanou obálkou no a vždycky mi přišly jen instrukce co zaplatit aby mi přišla smlouva a materiál. Oním „malým“ poplatkem za instrukce bylo naposledy 660 Kč. Tohle mě vždycky zabrzdí a samozřejmě nic neobjednávám, protože výdaje na tento sponzoring nemám. Pokud by jste věděli o nějaké seriozní práci na doma můžete dát eško prosím? Díky moc

• Citovat
  • Upravit
132
12.7.11 09:19

Ahoj, také jsem hledala práci na doma, ale jak píšeš většinou je to jen samý podvod, všude chtějí peníze předem.
Nakonec jsem narazila na katalogový prodej u společnosti Dedra a jsem spokojená. ¨
Pokud by jsi chtěla více informací tak mi napiš zprávu, ráda vše vysvětlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
12.7.11 09:39

Asi jednu z mála solidních prací na doma můžeš sehnat pokud má někdo plný invalidní důchod a nepracuje.Jsou firmy,které se tímto zabývají,vozí materiál domů a zase si pro něj jezdí.Vím že je to vázání provázků,stříhání plastů…Pokud máš v blízkém příbuzenstvu někoho,kdo onen důchod má a o takovou práci nestojí,tak by se to dalo ev. napsat na něj a doma by si to dělala ty.A on by tě peníze dal.Na internetu,nebo na pracáku jistě takové dirmy najdeš.Finančně je to většinou na hranici minimálních financí,žádné finanční terno nečekej,ale často každá koruna dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
12.7.11 10:00
lasička1 píše:
Asi jednu z mála solidních prací na doma můžeš sehnat pokud má někdo plný invalidní důchod a nepracuje.Jsou firmy,které se tímto zabývají,vozí materiál domů a zase si pro něj jezdí.Vím že je to vázání provázků,stříhání plastů…Pokud máš v blízkém příbuzenstvu někoho,kdo onen důchod má a o takovou práci nestojí,tak by se to dalo ev. napsat na něj a doma by si to dělala ty.A on by tě peníze dal.Na internetu,nebo na pracáku jistě takové dirmy najdeš.Finančně je to většinou na hranici minimálních financí,žádné finanční terno nečekej,ale často každá koruna dobrá.

A to se ty firmy dají vyhledat na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
12.7.11 10:21

Já pracuji u OKG, poplatek za startovací soupravu je 200 Kč, posílá se přímo na firmu, část peněz jde na dětskou onkologickou nadaci, přidají dáreček,.....
Práce mě baví, vydělám dost a můžu se neustále věnovat rodině :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
12.7.11 10:54

Mamina taky dělá pro Dedru a teď se ještě pustila do Talk Fusion, jedná se vlastně o rozšiřování video mailu…Kdyby někdo chtěl, napíšu info do vzkazu…je s tím teda moc spokojená…začalo ji to hodně bavit a hlavně se sypou peníze, tak to asi funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alisa25
12.7.11 12:19

tak to zní zajímavě co u OKG děláš?

• Citovat
  • Upravit
147
12.7.11 13:26

TalkFusion potvrzuju,je to bomba,ktera opravdu funguje,delam to a nic jineho uz nepotrebuju.A to jsem u Dedry,SBS,Oriflame a FM Group…tomuhle se to nemuze vyrovnat :palec: Skoda,ze tomu lidi neveri :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
12.7.11 22:33

Ahoj holky, můžete někdo podat více info o tom Talk Fusion? Naše mimi začíná sekat latinu a já přemýšlím, jak zužitkovat čas doma 8-o

předem díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20820
12.7.11 23:18

Pokud máte zájem o konkrétní informace, komunikujte přes SZ.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital