Praha 6

• Otevřená skupina

Všechny maminky, které si chtějí psát, seznámit nebo pokecat a bydlí v Praze a okolí - pište :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.2.15 11:31

Ahojky, všichni…
Jen Vám chci říct že mám novouadresu je to už Praha 5 - Smíchov, kousíček od Anděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
31.8.16 20:47

Ahoj hledam maminku Praha 6, mam 6 mesicniho kluka. Bydlime Liboc, Tesime se na vas :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.16 11:23

Hledá se akční maminka z Prahy 6

Ahoj, hledám novou kamarádku- aktivní maminku ideálně také z Prahy 6 na procházky s kočárem, společné obědy či jenom pokec u kafe vedle dětského koutku, občasnou vzájemnou výpomoc s hlidanim nebo jako parťáka pro spolecne akce (sportování, výlety apod.) Nepotřebuji kamarádku na dopisování ale stejně akční maminku, která netráví rodičovskou jen doma u počítače. Jmenuji se Kristýna, je mi 32 let, mám ročního akčního ale moc hodného chlapečka a malého pejska. Bydlíme na Břevnově. Budu ráda, když se ozveš:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
22.3.17 08:37

@Kristy2001 Ahoj, tak já se hlásím;-). Mám petileteho kluka a dvouletou holčičku a bydlíme na Břevnově. Tak můžeme někdy vyrazit společně ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
4.5.17 15:33

Ahoj aj my sme z Břevnova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
21.11.17 15:24

Zdravím všechny maminky z Prahy!
Zvu vás 4. prosince na kafe s eMiminem. Od 14 do 17 hodin vás rádi potkáme (klidně si u nás dejte sraz s kamarádkou z eMimina) v krásné Kavárně Mezi Řádky na Praze 5. :pankac:

Jen prosím napsat do diskuze, že dorazíte, ať zajistíme dostatek paní na hlídání. Samozřejmě káva a občerstvení, bez toho by to nešlo. 8)

Za adminy zdraví
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.1.18 22:39

hledám kamrádku - maminku

Ahoj maminky, hledam kamaradku maminku/aktivní/ na prochazky, popovidani, posezeni, výlety, společné víkendy, je mi 38 a mam dceru Natálku 11 let. Bydlím na Praze 6- Břevnově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.12.19 15:43

kamaradka praha 6

Ahoj, přidávám se do konverzace. Bydlíme s dcerou v Dejvicích. Je mi 35 let, dcera 8 let. Jsem rozvedená a hledám kamarádku s podobně starou holčinou či klukem na společné procházky, hřiště výlety. Dcera je velmi aktivní a společenská a tak mě nutí k pohybu :-) Nemáme zde ale moc kamarádů pro volný čas, ač jsme z Prahy. Budu ráda za vaše zprávy, klidně na e-mail: hana204@seznam.cz.

A šťastný nový rok!!! :-)
Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny