Praha 6

• Otevřená skupina

Všechny maminky, které si chtějí psát, seznámit nebo pokecat a bydlí v Praze a okolí - pište :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
1.6.11 11:19

Holky, děkuju!no příště se to určitě podáří)!omlouvám se, že píšu až ted, ale nějak jsem se k tomu nedostala…na kafčo zajdu pochopitelně moc ráda i tak, tak až se vám bude chctít, dejte vědět)!pa pa ps. No zdeni a co ty?už je vás doma o jednoho víc nebo ještě čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
1.6.11 13:24

Ahoj Baru, tak jo, zajdem. Ale tento ani příští týden to bohužel nepůjde, zítra se vdávám a pak týden svat. cesta. Tak až ten další, když budeš chtít. Hodím ti do zprávy tel., tak když tak napiš. Klidně teda i dřív než za 14 dní :-) . Jinak Zdenka naposled psala v po, že jí praskla voda, nic dál nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.11 13:26
lavraki píše:
Ahoj Baru, tak jo, zajdem. Ale tento ani příští týden to bohužel nepůjde, zítra se vdávám a pak týden svat. cesta. Tak až ten další, když budeš chtít. Hodím ti do zprávy tel., tak když tak napiš. Klidně teda i dřív než za 14 dní :-) . Jinak Zdenka naposled psala v po, že jí praskla voda, nic dál nevím.

Tak to moc gratuluji…a hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.11 21:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.6.11 10:54

Ahojky, taky moc gratuluju ke svatbě, to je skvělý:-)!a jak jste si užili svatební cestu?omlouvám se, že píšu až ted, ale byl ted nejaký frmol, ale aspon, že tak, aspon nemam čas myslet na blbosti:-)…tak až budeš mít chvilku, mohli by jsme někam vyrazit)!budu se těšit a zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.11 10:56

holky nabízím vám přivýdělek u společnosti SBS TRADE,která prodává šperky,velmi krásné a za pěkné penízky.
Kdo by nechtěl dát nějaký krásný dárek někomu blízkému.Stačí napsat a já vám o tom řeknu něco více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
8.8.11 23:10

KOČKY,
zítra/dnes 9.8. máme sraz s jednou holčinou zde z webstráky na Ladronce u památníku který je kousek od té resaurace. Přidejte se!!!

Zdeňka
Tel:603751278

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
28.8.11 15:49

Ahojky :mavam:

od letošního března bydlím v Bubenči a mám dvě holčičky (viz metřík). Starší teď jde do první třídy, tak budu mít docela frmol než se zaběhneme.

Jinak kamarádek po Praze mám docela dost, ale přímo tady v okolí ani jednu, tak by nebylo špatný se s nějakou seznámit ;)

Příspěvek upraven 19.02.15 v 20:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.11 07:29
sandrik píše:
Ahojky :mavam:

od letošního března bydlím kousek od Kulaťáku a mám dvě holčičky (viz metřík). Starší teď jde do první třídy, tak budu mít docela frmol než se zaběhneme.

Jinak kamarádek po Praze mám docela dost, ale přímo tady v okolí ani jednu, tak by nebylo špatný se s nějakou seznámit ;)

Ahojky,tak tě tu u nás vítám,já jsem ze Suchdola a mám 14 měsíční holčičku Markétku.Na Suchdole bydlím od ledna.
Jinak ten frmol před začátkem školy ti vůbec nezávidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
30.8.11 13:42

Ahoj holky,

chce se některá přidat na bruslení - Ladronka?

Zdeňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
30.8.11 15:32

mausse - to bych musela mít brusle a hlavně to pořádně umět :lol: ale na procházku se někdy klidně přidám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.9.11 16:59

Ahoj mamky,
tak se taky hlásím a děkuji moc Sandrik za upozornění na tuhle diskuzi :kytka: .
Jsem z Břevnova a mám osmitýdenní holčičku, tak kdyby chtěl někdo vyrazit na prochajdu, tak se ráda přidám. Akorát nevedeme kočár (máme ho, ale nepoužíváme, malá v něm děsně řve) a máme šátek, tak snad to nebude problém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.11 10:28

Břevnov

Ahoj Veronis,
taky jsem z Břevnova a mám tříměsíční holčičku. Chodíte ven? Samotnou mě to nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
23.10.11 18:00

Ahoj holky, já jsem taky z Břevnova a mám sedmitýdenního kluka :-) . Rádi se přidáme na procházku :-) Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
15.12.11 19:25

Milé nastávající maminky, nechci rušit, jen jsem se chtěla zeptat, zde se tu nenajde nastávající mamina z Prahy 6, která čeká miminko v březnu 2012, na popovídání a případně i seznámení? Založila jsem k tomu diskuzi, tak se kdyžtak přihlaště :lol:

https://www.emimino.cz/…okoli-91173/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny