Praha 6

• Otevřená skupina

Všechny maminky, které si chtějí psát, seznámit nebo pokecat a bydlí v Praze a okolí - pište :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.12.11 07:59
lornie píše:
Milé nastávající maminky, nechci rušit, jen jsem se chtěla zeptat, zde se tu nenajde nastávající mamina z Prahy 6, která čeká miminko v březnu 2012, na popovídání a případně i seznámení? Založila jsem k tomu diskuzi, tak se kdyžtak přihlaště :lol:https://www.emimino.cz/…okoli-91173/

Ahojky,já sice nejsem nastávající maminka,mám už rok a půl starou holčičku,ale ráda si popovídám.
A odkud ze 6 jsi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
16.12.11 14:14
Zlata Kindlova píše:
lornie píše:
Milé nastávající maminky, nechci rušit, jen jsem se chtěla zeptat, zde se tu nenajde nastávající mamina z Prahy 6, která čeká miminko v březnu 2012, na popovídání a případně i seznámení? Založila jsem k tomu diskuzi, tak se kdyžtak přihlaště :lol:https://www.emimino.cz/…okoli-91173/
Ahojky,já sice nejsem nastávající maminka,mám už rok a půl starou holčičku,ale ráda si popovídám.
A odkud ze 6 jsi???

Ahojky, já jsem z Prahy 6 - Suchdola a ty? Kdyžtak se přidej k nám do diskuze Březňátka 2012 - Praha 6 a okolí - zde je odkaz :lol: :

https://www.emimino.cz/…okoli-91173/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.1.12 17:11

ahoj

Ahoj, jsem z Prahy 6 - Ruzyně, přistěhovala jsem se s rodinou a 2 letou dcerou v únoru, v okolí nejsou žádný děti… a kamarádka. Petra 33 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.12 17:14
cikynka píše:
Ahoj, jsem z Prahy 6 - Ruzyně, přistěhovala jsem se s rodinou a 2 letou dcerou v únoru, v okolí nejsou žádný děti… a kamarádka. Petra 33 let.

Ahojky já jsem ze Suchdola a mám mám 18ti měsíční holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.1.12 17:26

ahoj

.. tak to je super. Já mám dcerku Nicolette.. stále s ní můsím něco podnikat, dět. koutky v zimě, jinak v létě procházky atd..aby se dostala mezi děti… jelikož tady nikdo není a rodiče atd mám mimo Prahu, takže jsem tady jen s manželem. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.12 17:30
cikynka píše: .. tak to je super. Já mám dcerku Nicolette.. stále s ní můsím něco podnikat, dět. koutky v zimě, jinak v létě procházky atd..aby se dostala mezi děti… jelikož tady nikdo není a rodiče atd mám mimo Prahu, takže jsem tady jen s manželem. Petra

já mám celou rodinu taky mimo prahu a kromě přítele a jeho odiny tu nemám nikoho…a je fakt že už mi scházení s kamarádkama a pokec chybí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.1.12 17:32

ahoj

… tak už neschází kamarádka na pokec.. :D :D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.12 17:37
cikynka píše: … tak už neschází kamarádka na pokec.. :D :D :lol: :lol:

a kde přesně bydlíš.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.1.12 17:38

ahoj

..jak je ruzyňská věznice… kousek od OC - šestka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.12 19:50
cikynka píše: ..jak je ruzyňská věznice… kousek od OC - šestka

aha tak to jo,do oc šestky občas jezdíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
4.1.12 11:00
cikynka píše:

Ahoj Petro, já jsem z Břevnova a mám čtyřměsíčního kluka. A s kámoškama jsem na tom taky dost bledě. Lenka 33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.1.12 16:55

to lavraki: Ahoj já jsem ze Střešovic vlastně skoro Břevnov a za týden 4 měsíčního prcka, to bychom mohli vyrazit třeba na prochajdu ke klášteru… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.1.12 17:12

lavraki

Ahoj Leni, omlouvám se, že píši až teď. Tak to je paráda.. to se můžeme někdy domluvit a vyrazit ven… pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
8.1.12 20:19
Hribatko píše:
to lavraki: Ahoj já jsem ze Střešovic vlastně skoro Břevnov a za týden 4 měsíčního prcka, to bychom mohli vyrazit třeba na prochajdu ke klášteru… :)

Ahojky,
tak to je perfektní, to bychom určitě mohli:-). Kdy by se vám to hodilo?
Pro nás např. příští týden út odpol, čt odpol. Ostatní dny bohužel nemůžem.
Zatím pa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
8.1.12 20:21
cikynka píše:
Ahoj Leni, omlouvám se, že píši až teď. Tak to je paráda.. to se můžeme někdy domluvit a vyrazit ven… pa

Ahojky,
to vůbec nevadí. Jo jo, to bychom určitě mohly :) . Kdy by se vám to hodilo?
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny