Praha 6
- Otevřená skupina
Všechny maminky, které si chtějí psát, seznámit nebo pokecat a bydlí v Praze a okolí - pište :)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky, tak to vypadá, že bydlíme kousek od sebe:-)…taky bydlim kousek od zastávky Malovanka a přistěhovala jsem se před měsícem…já jsem na začátku těhu a ty?Bára
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky Baru,
já mám terméín už za sedm dní
.
Jinak blahopřeju k těhotenství a krásně si to uži
. Těším se na viděnou
Zdeňka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Zdeni, tak to držim palečky, ať všechno klapne jak má, porod si užiješ v dobrém slova smyslu a jste oba zdravoučký:-)…budu držet palečky!a těšit se, že vás pak třeba někdy poznam osobně)…Bára
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Baru, já to mám na Malovanku taky kousíček
a jsem teď ve 25tt. Co ty? Přeju krásný víkend. Lenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Leni, jaký sji měla víkend? Co páteční salát? určitě byl báječný
. Já jsem stále ještě doma
. Očekávali jsme přejezd do Motola při bouřce, ale nic
.
Přeji ti příjemný hezký nový týden.
Zdeňka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Zdeni, no já na tebe myslela, jestli už tě to vedro nedorazilo
. Takže se zdá, že to pravdu vydržíš až do toho termínu, co
. No my měli víkend celkem náročný, sháněli jsme nábytek…zatím se nám podařilo najít jen sedačku a korpus postele. Teď budem muset do Ikei (o víkendu tam byla nějaká akce, tak jsme se nechtěli nechat ušlapat
), kde doufám, vyberem všechny skříně a tak. Jo a jinak v so jsem byla na takové mini přednášce o látkování a jsem už teda úplně rozhodnutá pro. Tak uvidíme, jak to půjde
. Zatím se měj krásně Lenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky Leni, stále stále dva v jednom
. Dnes jsem mluvila s mojí mamčou a ta mi řekla, že mě přenášela 19dní. Uff to je tedy něco. Každopádně si užívám ještě pohodičku
až tu s náma bude Hugíno, tak už tomu tak nebude
. A co ty? Jak se cítíš? Co bříško? Roste?
Jsou to bobíci, viď.
Páni, látkové pleny, to tě tedy opravdu obdivuji! Já bych na to neměla sílu. Při RD chci ještě trochu pracovat a kdybych k tomu měla ještě látkovat…uf.. Každopádně se ti nedivím, jsem přesvědčená, že to je pro to dítě zdravější. Až s euvidíme, tak se těším an to co mi z přednášky řekneš, určitě to bylo hodně zajímavé.
Sedačka je základ, je na čem sedět a v nejhorším se i kde vyspat
. Já asi od půlky osmého měsíce spím v jiné ložnici, tak třeba ji využiješ taky na spánek
.
Přeji ti krásné slunné dny. Páá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Zdeni, 19 dní přenášet? Tak to snad ne? Doufám, že to stihneš akorát na termín. Ten je zítra nebo v pátek? Jinak ty vedra jsou děsný a bříško roste, tak se jen děsím léta
. Prosím tě, pošli mi značku toho vašeho kočárku, jak jsi říkala, že si ji nepamatuješ. Ráda bych se na něj někde na netu mrkla. Chceš na RD pracovat? No já si teda zatím taky myslím, že bych trochu mohla zvládnout, ale to se uvidí. Každopádně jen z domova. Ale ty bys asi musela i do terénu, ne? A s tím látkováním…no snad to dám, uvidíme. No když bude mít nakoupenou výbavu, tak mi nic jiného nezbyde i kdyby to „nešlo“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maclaren. Prodávají ho v Praze pouze ve dvou prodejnách na Zličíně a v Hor. Počernicích nebo v Průhonicích teď si nejsem jistá. Každopádně Leni, pokud se pro něj rozhodnete, bylo by dobré se rozhodnout rychle, vnitřní tažky zde nemají na skladu ve všech barvách a tuším, že ani kočárky. Musí se pak objednat z Británie a ta doba trvá až tři měsíce. Takže my jsme se báli, že nestihnem termín do porodu, máme fialovo šedý a tažku černou šampaň. V podstatě to je asi stejně jedno, v tašce je dítě tak čtyři max pět měsíců. Já už reality moc nedělám, nebavějí mě, tu RK jsem otevřela s kamarádkou kterou jsem potom vyplatila, protože nechtěla pracovat a tím i rozvýjet k růstu firmu. Po letech jsem z toho už byla unavená a začla jsem dělat to co mě vždy bavilo a co jsem chtěla dělat. Teď šiju na zakázky nové oblečení ale i opravuji a přešívám to co lidi potřebují
. To znamená, že si sedím pěkně doma v pohodičce. Ono zas tolik zakázek taky není,páč o mě ještě tolik lidí neví, takže si myslím že to v pohodě zvládnu.
Termín mám na pátek
. Te´d už skoro celé noci nespím. Mám bolesti… No ale co… Dá se to vydržet
.
Přeji ti krásný den
.
Páá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, tak to jo, šití doma, to by šlo i na RD. S tou kamarádkou v práci…to je vždycky těžký najít někoho kdo to vidí stejně, je ochotnej pracovat a můžes se na něj spolehnout. Takže se vůbec nedivím, že jste se rozešly, když to každá viděla jinak.
No já ještě normálně chodím do práce, ale už se těším na prázdniny, až budu mít klid. No a taky příští týden je ta svatba, takže pořád spousta lítání
.
Držím ti palce ať ti všechno dobře dopadne a porodíš už co nejdřív. Je jasný, že to už asi není nic příjemného.
Tak zatím pa, měj se krásně.
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, no tak se bohužel stalo to, že jsme potratili:-(…včera mě pustili z Motola, ach jo
…doktoři utěšujou, že je to v pořádku, bylo to na začátku 7tt, že se nic neděje, že další pokus vyjde…tak snad jo…no každopádně vás i tak moc ráda poznam a zajdu s váma někam posedět, nikoho tady neznam, tak by to bylo fajn…ozvěte se, kdyby jste některá z vás měla chut někam vyrazit…pa Bára
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Baru26 píše:
Ahoj holky, no tak se bohužel stalo to, že jsme potratili:-(…včera mě pustili z Motola, ach jo…doktoři utěšujou, že je to v pořádku, bylo to na začátku 7tt, že se nic neděje, že další pokus vyjde…tak snad jo…no každopádně vás i tak moc ráda poznam a zajdu s váma někam posedět, nikoho tady neznam, tak by to bylo fajn…ozvěte se, kdyby jste některá z vás měla chut někam vyrazit…pa Bára
jee tak to je mi moc líto… ![]()
ale na podruhé to určitě vyjde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale každopádně můžem někam vyrazit na kafčo třeba. Např. zítra nebo v pátek nebo pak v pondělí na chíli asi taky. Tak se když tak ozvi, když se ti bude chtít. Zatím pa Lenka
Baru26 píše:
Ahoj holky, no tak se bohužel stalo to, že jsme potratili:-(…včera mě pustili z Motola, ach jo…doktoři utěšujou, že je to v pořádku, bylo to na začátku 7tt, že se nic neděje, že další pokus vyjde…tak snad jo…no každopádně vás i tak moc ráda poznam a zajdu s váma někam posedět, nikoho tady neznam, tak by to bylo fajn…ozvěte se, kdyby jste některá z vás měla chut někam vyrazit…pa Bára
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky Baru,
to je mi upřimě velice líto.
Držím vám pěstičky na příště!!!!
těším se na viděnou, já tedy až po porodu, teď už to nezvládnu.
páá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Mumy001 , 24.11.25 10:42
- RadiatorStudeny , 23.9.25 18:07
- Mujkocouralfons , 5.8.25 11:12
- Misanthrope , 1.7.25 12:32
- Zyrke , 28.6.25 15:34
- mona1660 , 2.2.25 18:08
- Vendulák , 6.1.25 18:37
- Nikola482 , 15.11.24 19:24
- Psipanicka , 4.9.24 21:07
- Aaaaa85 , 29.12.23 17:35
- Veronika3093 , 8.8.23 01:19
- Kika985 , 19.6.23 09:58
- Michaella94 , 3.5.23 10:10
- zemi13 , 12.1.23 11:41
- Blahoslav4Jurina , 24.11.22 12:00
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Okořenění a polohy
- 26.5.26 04:39
- Emyl
- 1
Léčba chronických poševních zánětů
- 26.5.26 01:22
- Anonymní
- 1
Asi problém ve škole...
- 26.5.26 01:42
- BohunkaP
- 4
Jak se vypořádat s tím, že už někoho...
- 26.5.26 05:16
- Betty MacDonald
- 3
Eminimo a diskuse na něm jako předmět...
- 26.5.26 00:25
- Anonymní
- 2
Na co se zeptat ve školce?
- 26.5.26 00:12
- Anonymní
- 1
Agrese na mladší děti
- 25.5.26 22:28
- Ada001
- 1
Proplacení kurzu školou
- 25.5.26 22:24
- Natynka193
- 1
Svatba ve dvou na úřadě-šaty
- 26.5.26 04:49
- Heduš Homolková
- 14
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 26.5.26 05:48
- xiaxxx
- 107706
Kdy po obědě/večeři myjete nádobí?
- 26.5.26 05:47
- Kelsey1
- 50
Cena rekonstrukce 2025
- 26.5.26 05:44
- Zlatouzim
- 22
Progesteronový krém - přírodní progesteron
- 26.5.26 05:41
- LadaSva
- 21
Jak vysvětlil chlapovi, že se má taky...
- 26.5.26 05:40
- Venetia
- 694
Čím vás kdy nejvíce naštvala návštěva u...
- 26.5.26 05:35
- Heduš Homolková
- 225
Přestup ze speciální MŠ do klasické s...
- 26.5.26 05:35
- Anonymní
- 48
Nemáme rádi léto
- 26.5.26 05:32
- xavierka
- 9263
IVF - ET/KET 2026
- 26.5.26 05:30
- Ifka19
- 4652
Brigáda pro 14letého chlapce