Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black píše:
já určitě, jsem skoro náctka@ivulinaM neměla jsi v profilovce sebe s věnečkem na hlavě?
asi ne me je je taky 14 ale uz potreti ![]()
@renda81 píše:
Neprozradíš kolik je vám let? když jsem byla mladá tak jsem si myslela že někoho milovat je být s ním pořád, psát si zamilovaný sms, apod. a v tom věku kdybych měla dítě tak bych to nedala tak brzo, ale tím jak stárnu, tak si člověk uvědomí že milovat je o něčem jiném hlavně tolerance, důvěra, trpělivost, a volnost - né někoho vlastnit, moct se spolehnout na toho druhého, a když jsme spolu a sejdeme se za dva dny nebo za týden, tak si to spolu užít, ale na tohle jsem taky nepřišla hned
Jemu je 38, mě 32.
Zakladatelko jak tuhle diskusi tak sleduju, čím dál víc mi přijde, že u vás by fakt stálo za to, navštívit psychologa a nebo manželskou poradnu - už jen proto, abyste si před někým nestranným vyříkali co vás trápí a co od vztahu očekáváte
Tenhle člověk by vám mohl pomoct se ve vztahu líp orientovat a naučit vás partnerské komunikaci
Podle mě by vám to prospělo oběma ![]()
@ivulinaM píše:
Zakladatelko jak tuhle diskusi tak sleduju, čím dál víc mi přijde, že u vás by fakt stálo za to, navštívit psychologa a nebo manželskou poradnu - už jen proto, abyste si před někým nestranným vyříkali co vás trápí a co od vztahu očekáváteTenhle člověk by vám mohl pomoct se ve vztahu líp orientovat a naučit vás partnerské komunikaci
Podle mě by vám to prospělo oběma
On nikam nepůjde! Navrhovala jsem to několikrát a marně. Nebude nikomu nic vykládat mi řekne.
@K-Black píše:aha no to měnění profilovek by se mělo zakázat, v tom mám pak akorát bordel
![]()
@ivulinaM píše:![]()
![]()
ty tak máš co povídat - kolikátou profilovku už máš?
dneska?
@Anonymní píše:
On nikam nepůjde! Navrhovala jsem to několikrát a marně. Nebude nikomu nic vykládat mi řekne.
tak tam skoč sama kvůli sobě protože nic ve zlým plácáš se v tom jak nudle v bandě - ode zdi ke zdi..
@Anonymní píše:
tak to je škoda - takhle se to fakt nejspíš nevyřeší ![]()
@jdukolem píše:
tak tam skoč sama kvůli sobě protože nic ve zlým plácáš se v tom jak nudle v bandě - ode zdi ke zdi..
Neplácám… po dnešku mám absolutně jasno!
Aby dělal že neexistujeme, to se prostě nedělá. To je neomluvitelný!
Neznamenáme pro něj absolutně nic! Bydlí tu jen proto, aby nemusel k máme, ptž podnájem neutáhne a malou by skoro nevídal, když dělá tak jak dělá v práci.. Má tu veškerý servis..

Jsem rozhodnutá! Nejsem už asi ani naštvaná, to ne, jen hrozně ponížená a momentálně i oteklá, celou dobu bulim
Zítra mu napíšu nebo zavolam, tel mi stejně asi nevezme, a navrhnu si bud promluvit nebo jdeme od sebe rovnou.
Nejhorší je, že já ho úplně slyším, stoupne si tím arogantním postojen a řekne mi - tak mluv, já tě posloucham a bude se usmívat jak blbeček
Jiné řešení nevidím…