Předmanželská smlouva - dluhy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.8.17 12:34

Díky vám všem za rady, všechny možnosti mu řeknu, aby věděl, co ho čeká a budu doufat, že zvítězí zdravý rozum. :D

• Citovat
  • Upravit
8451
7.8.17 12:35

Stejne ty jeji dluhy bude platit, at přímo nebo nepřímo. Kdyz ona bude mít jen rodičák… :nevim: no, zavaril si pekne, ale jestli si ji vezme, tak bude v loji jeste hloub. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.17 12:57

Já mám zadluženého bratra, všichni se mě ptají, proč mu pomáháš. Já odpovídám, dělám to kvuli svým rodičum a kvuli sobě, abych měla svědomí čisté. Bratrovi říkám přeber si to jak chceš, ale já ti to říct musím už jen kvůli sobě. A taky si uvědom, že každá pomoc má svoje hranice, ano pomůžu ti, ale jsou průšvihy (tak obrovské dluhy), že ti nepomůže nikdo. Pak si rozmysli jestli převezmeš za někoho závazky, když na to skončíš sám.

Anonymmní, vůbec to nepomáhá, muj taky malý bráška si myslí, jak je vše v pohodě, vše se zvládne a nic se neděje. Já sem ta, co otravuje. Ale v rámci možností je mi dobře, řekla jsem mu co jsem chtěla, pomohla jsem mu, jak jsem mohla a před sebou mám čistý stůl, a nemám pocit, že bych něco dlužila rodičům nebo prarodičům.

A jak mi jednou řekla jedna paní při karmickém čištění, on dostal lekci, musí tim projít a naučit se to. Když mu tu lekci vezmeme a všechno za něj vyřešíte, zbrzdíte ho ve vývoji a duchovní rádci mu najdou jinou příležitost. Mimochodem můj bratr v minulém životě obíral lidi o peníze, ted se má naučit, jaké to je z druhé strany.

Držím palce, ne bratrovi, ale TOBĚ! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
7.8.17 13:23
@Anonymní píše:
Tak na to právě nemá a ani nevidím důvod proč by měl platit její dluhy, které si sama nasekala. :) Miminko nebylo plánované, ale oni se nějak nechránili takže dle mě si ho přáli, ale o svatbě prostě nebyla řeč, takže si asi myslel, že jí bude stačit život na psí knížku, což jí nějak nestačí. Nemůžu si pomoct, ale vidím z její strany trochu vypočítavost, je na nemocenské pak bude na rodičáku a chlap bude cálovat, splácet její půjčku, vezme hypotéku, postaví dům a ona bude vysmátá. Na druhou stranu je fakt blb, že do toho šel, ale už se stalo a teď babo raď! :nevim:

Takhle to asi bude. Já nechápu drzost člověka, který už se topí v exkrementech a chce tam stáhnout i toho druhého. Kdyby ho měla opravdu ráda, netahala by ho tam a počkala by si na to, až sama dokáže, že je schopná žít bez dluhů. Ať si ji určitě nebere. Na to je čas až se dívčina vyhrabe z dluhů. Podle toho co píšeš, ona a její rodina na to tlačí, protože našli troubu (promiň), který se dá odrbat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.17 14:15
@Procházející píše:
Já mám zadluženého bratra, všichni se mě ptají, proč mu pomáháš. Já odpovídám, dělám to kvuli svým rodičum a kvuli sobě, abych měla svědomí čisté. Bratrovi říkám přeber si to jak chceš, ale já ti to říct musím už jen kvůli sobě. A taky si uvědom, že každá pomoc má svoje hranice, ano pomůžu ti, ale jsou průšvihy (tak obrovské dluhy), že ti nepomůže nikdo. Pak si rozmysli jestli převezmeš za někoho závazky, když na to skončíš sám.

Anonymmní, vůbec to nepomáhá, muj taky malý bráška si myslí, jak je vše v pohodě, vše se zvládne a nic se neděje. Já sem ta, co otravuje. Ale v rámci možností je mi dobře, řekla jsem mu co jsem chtěla, pomohla jsem mu, jak jsem mohla a před sebou mám čistý stůl, a nemám pocit, že bych něco dlužila rodičům nebo prarodičům.

A jak mi jednou řekla jedna paní při karmickém čištění, on dostal lekci, musí tim projít a naučit se to. Když mu tu lekci vezmeme a všechno za něj vyřešíte, zbrzdíte ho ve vývoji a duchovní rádci mu najdou jinou příležitost. Mimochodem můj bratr v minulém životě obíral lidi o peníze, ted se má naučit, jaké to je z druhé strany.

Držím palce, ne bratrovi, ale TOBĚ! :kytka:

Děkuji, já zas na oplátku tobě, aby to s bráchou dobře dopadlo. :palec: Je fakt, že na té karmě něco bude. Ke své mámě se choval hrozně přímo příšerně a asi mu to život tak nějak vrací a chce mu dát lekci. :nevim: Nemůžu, ale jen nečinně přihlížet, to prostě nemám v povaze a proto si s ním o tom jen promluvím, ale až se to prostě bude hodit. Nebudu na něj tlačit! :)

• Citovat
  • Upravit
13955
7.8.17 14:19

Uplny oddeleny rezim tohle resi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
7.8.17 17:49

@Kobliha51 když je někdo finančně negramotný (dle svých slov žije přítomností, je požitkář apod.), tak nevidí/necítí to, že druhého s sebou táhne ke dnu. On prostě žije!!!

Anonymní a nekalkuluje slečna s tím, že až bude na MD, že dloužek za ní bude platit pan manžel?? :think: Ono z mateřské či rodičáku se žije dost blbě, zvlášť těm, kteří dřív žili na vysoké noze.

Příspěvek upraven 07.08.17 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
7.8.17 18:29
@EvulinkaH píše:
@Kobliha51 když je někdo finančně negramotný (dle svých slov žije přítomností, je požitkář apod.), tak nevidí/necítí to, že druhého s sebou táhne ke dnu. On prostě žije!!!Anonymní a nekalkuluje slečna s tím, že až bude na MD, že dloužek za ní bude platit pan manžel?? :think: Ono z mateřské či rodičáku se žije dost blbě, zvlášť těm, kteří dřív žili na vysoké nose.

Tak nějak to asi bude

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
7.8.17 20:01
@Kobliha51 píše:
Tak nějak to asi bude

Presne, rodinka vychcana jak prapor narazili na troubu, co je ochoten si ji vzit a platit za ne dluhy, co ona tak asi splati z rodicaku a jeste by madam chtela hypoteku a domecek… 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
827
9.8.17 13:35
@Hanka1 píše:
Presne, rodinka vychcana jak prapor narazili na troubu, co je ochoten si ji vzit a platit za ne dluhy, co ona tak asi splati z rodicaku a jeste by madam chtela hypoteku a domecek… 8o :roll:

A proč by nechtěla, když trouba vždy ochotně a bez velkých problémů platil??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.8.17 21:32
@EvulinkaH píše:
A proč by nechtěla, když trouba vždy ochotně a bez velkých problémů platil??? :think:

Vzdyt jo, blbej kdo dava a blbejsi kdo nebere.. ;) 8o

Ted jde o to, aby trouba brzo procitl a svatbou se nenahnal jeste do vetsiho financniho pruseru, ona matka jeho ditete ho beztsk bude odrbavat skrz jejich ditko… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.17 12:53
@EvulinkaH píše:
@Kobliha51 když je někdo finančně negramotný (dle svých slov žije přítomností, je požitkář apod.), tak nevidí/necítí to, že druhého s sebou táhne ke dnu. On prostě žije!!!

Anonymní a nekalkuluje slečna s tím, že až bude na MD, že dloužek za ní bude platit pan manžel?? :think: Ono z mateřské či rodičáku se žije dost blbě, zvlášť těm, kteří dřív žili na vysoké noze.

Příspěvek upraven 07.08.17 v 19:37

Nechala se vydržovat ženatým chlapem, takže by se dalo říci, že si na vysoké noze žila a než začala s mým bratrem měla jen chlapa na sex a můj brácha všechno platil. A pak jí ten na sex už nechtěl a hned vyznala lásku bráchovi. :( Prostě jí nevěřím, nedokážu to a když mi ji představil cítila jsem, že je něco špatně, ale nevím co to je. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.17 12:58
@Hanka1 píše:
Vzdyt jo, blbej kdo dava a blbejsi kdo nebere.. ;) 8oTed jde o to, aby trouba brzo procitl a svatbou se nenahnal jeste do vetsiho financniho pruseru, ona matka jeho ditete ho beztsk bude odrbavat skrz jejich ditko… :roll:

Tak ona je velmi zkušená tak mu totálně zblbla hlavu a procitat brácha začíná, ale už je na cestě to malé. Psal mi, že o víkendu zavolá, že se mnou potřebuje probrat něco důležitého takže tuším, že půjde o tu svatbu tak držte palce ať ho přesvědčím. :)

• Citovat
  • Upravit
827
10.8.17 16:02
@Anonymní píše:
Nechala se vydržovat ženatým chlapem, takže by se dalo říci, že si na vysoké noze žila a než začala s mým bratrem měla jen chlapa na sex a můj brácha všechno platil. A pak jí ten na sex už nechtěl a hned vyznala lásku bráchovi. :( Prostě jí nevěřím, nedokážu to a když mi ji představil cítila jsem, že je něco špatně, ale nevím co to je. :nevim:

Takže je to jasné, ženská typu "žiješsemnoutakplať"". :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.8.17 13:50
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
@Anonymní píše:
Tak ona je velmi zkušená tak mu totálně zblbla hlavu a procitat brácha začíná, ale už je na cestě to malé. Psal mi, že o víkendu zavolá, že se mnou potřebuje probrat něco důležitého takže tuším, že půjde o tu svatbu tak držte palce ať ho přesvědčím. :)

No jeste bych brasku naťukla ať si nechá uděla test otcovství, bůhví jak to s tou laskou k bratrovi a hnedle ditkem bude. Aby pak bracha nedotoval zbytek produktivniho veku cizi kukacku… :roll: 8o :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky