Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Aot - tvou diskuzi čtu od začátku a jen jsem ti chtěla vyjádřit obrovskou podporu a hodně síly, ať vše zvládneš. Ono je něco úplně jiného být na vše sama za velkou louží, jsi moc statečná… ![]()
Holky, já se snad neodtrhnu od PC dokud nedá vědět. Představuju si, jak Marc přijde domů z práce a tam nikdo. Co se mu asi bude honit hlavou a tak…Pro Aot je moc dobře, že se měla na koho obrátit, ostatní už zvládne, to je jasný. ![]()
I když sem moc nepřispívám, pozoruju tuhle diskuzi ve dne v noci…špatně spím, v noci se budím a první, co mě napadne je se aspoň podívat, jestli Aot napsala…
jsem moc ráda, že jsi v sobě @Aot našla sílu a od přítele odcházíš!
Teď už je asi pozdě tě prosit, abys opravdu tu policii zavolala, protože si to pravděpodobně nepřečteš, ale i tak doufám, že to dopadne dobře a přesně podle tvého plánu! Musí!!
@kočička Evička píše:
Holky, já se snad neodtrhnu od PC dokud nedá vědět. Představuju si, jak Marc přijde domů z práce a tam nikdo. Co se mu asi bude honit hlavou a tak…Pro Aot je moc dobře, že se měla na koho obrátit, ostatní už zvládne, to je jasný.
Evi, mě v hlavě taky proudí různý scénáře, co a jak bude. Těším se, až si tady všechny oddechneme, že je v pořádku v bezpečí…ale stejně mi v hlavě šrotuje, co bude asi tak dál, za týden, za měsíc… ![]()
@hlozi Tak s tim spanim nejsi sama…
Predpokladam, ze ted nekdy si na ceste „do prace“, drzim vse co muzu
at to je bez komplikaci ![]()
Taky si myslím, že se s tím Marc jen tak odmítne smířit. Bude se jí snažit vyčmuchat za každou cenu. A určitě to bude přes šéfa, protože ten bude jediný vodítko k ní. Bo jím se, aby šéf, až mu začne vyhrožovat likvidací rodiny, ze strachu nepodlehl a neprozradil jí…
Jinak vůči Aot si troufnu tvrdit, že to zprvopočátku bude plakání a slibování a prosení a srdceryvné scény a pokud Aot necouvne, tak pak nastane teprve agrese, vyhrožování atd…
Aot ještě jednou moc síly tobě i Martinovi a určitě bych se kromě martina obrátila i na tu organizaci, kterou tu někdo dával do odkazu-pro týrané ženy přímo v Calgary. Přinejmenším ti fundovaně poradí, co a jak v případě, že by tě Marc vyčmuchal.
@Sunnyess píše:
Evi, mě v hlavě taky proudí různý scénáře, co a jak bude. Těším se, až si tady všechny oddechneme, že je v pořádku v bezpečí…ale stejně mi v hlavě šrotuje, co bude asi tak dál, za týden, za měsíc…
já si myslím, že Aot si bude tady s námi psát dál ![]()
Vratit se do Cech by bylo lepsi, ma tu rodinu. Ten jeji Marc to tu nezna, nema tu zadnou moc. Ale evidentne kariera je kariera. ![]()
@JedenTypan píše:
Vratit se do Cech by bylo lepsi, ma tu rodinu. Ten jeji Marc to tu nezna, nema tu zadnou moc. Ale evidentne kariera je kariera.
Tohle už se řešilo a je to vyřešené. Nejde o kariéru, ale i kdyby, i ta je důležitá ![]()
@JedenTypan píše:
Vratit se do Cech by bylo lepsi, ma tu rodinu. Ten jeji Marc to tu nezna, nema tu zadnou moc. Ale evidentne kariera je kariera.
nejprve si přečti těch 100 stran a pak přispívej
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat