Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jen se pořádně vyplakej, uvolni ty emoce, které jsi musela dlouho držet pod pokličkou
Jsi úžasná ženská a někde na tebe čeká úžasný muž. Přeci nechceš mít děti jen tak s někým. Jo taky jsem měla plány, jak budu mít v 25ti první dítě a přesně v tom věku jsem utíkala od magora a cítila se tak. Než se z toho trochu vzpamatuju, než si někoho najdu, než ten vztah pokročí do fáze dítě. Ale všechno přišlo a tobě přijde taky, uvidíš ![]()
Hata, me to udelalo dobře se politovat.jaka su chudinka co nemá stesti na chlapy..bylo to kratkodobe..pak jsem se vrhla do viru života…vseho:o))ujizdela jsem si na kafickach s kamoskama..předtím me nikam nepustil, nebo vyvolaval, kde jsem kdy prijdu a ze urcite nekde soulozim:o))
@Háta_x píše:
Tak ted zvedni telefon a nekam zavolej a domluv se, kdy nejdriv muzes prijitcim driv to udelas, tim driv pomuzes sama sobe a tim driv ti zacne byt lip
aktivita je ted tvoje skoro povinnost, jinak se v tom zacnes topit. Sportuj, joguj, pracuj, chod do kina, uc se treba, ale nesed a nelituj se!!!
Ja mam chut si zalezt do postele a rvat
A co presne bych jim tam mela rict? ![]()
@Aot jeee… nic neřeš.. seš skvělá..
udělej si hezkej den.. napusť si vanu, zapal svíčky a relaxuj..
Marc stejně děti nechtěl, protože bys dělila svojí pozornost mezi něj a někoho dalšího..
takže děkuj bohu, že nejsi těhotná! Uvidíš, že ten princ na bílym koni se teprve objeví a ještě si to sedmý nebíčko užiješ..
o tom žádná.. ![]()
to co teď cítíš je normální.. a každý den bude líp a líp.. ![]()
@Aot píše:
Ahoj devcatka, hlasi se vam jedna zdeptana zenska. Mne je tak na nic. Porad brecim. Ne jen kvuli Marcovi, ale celkove. Vsechny moje plany na rodinu, deti, spokojeny zivot s milujicim partnerem, vse je pryc a ja zas zacinam od znova. Uz bych tak chtela miminko, mam na to vek. A zas budu sama a zacinat od znova a cekat. Omlouvam se, ze se tak lituju, strasne to na me padlo.![]()
![]()
ahoj, to bude dobry, neboj. Posledni tyden jsi byla v poradnym stresu a vypeti, ted se ti ulevilo a je normalni se vybrecet a treba se i litovat.Den ode dne ti bude zase pomalicku lip a hlavne uz zacinas druhej den SVYHO zivota - ne Marcova jako doted
A to hezky v zivote teprv prijde, uvidis ![]()
@alimata píše:
Jen se pořádně vyplakej, uvolni ty emoce, které jsi musela dlouho držet pod pokličkouJsi úžasná ženská a někde na tebe čeká úžasný muž. Přeci nechceš mít děti jen tak s někým. Jo taky jsem měla plány, jak budu mít v 25ti první dítě a přesně v tom věku jsem utíkala od magora a cítila se tak. Než se z toho trochu vzpamatuju, než si někoho najdu, než ten vztah pokročí do fáze dítě. Ale všechno přišlo a tobě přijde taky, uvidíš
Ja si taky myslim, ze bych mohla alespon par dni brecet, nemam ted naladu jit na jogu! ![]()
Já myslím, že politovat se může, jen to musí mít určitou hranici. Poplakat si a pak si říct už dost, vždyť mám život před sebou a otevřenou budoucnost, mám se ráda a podle toho se k sobě budu chovat.
Pozn.. neřeš Marca či tak.. do té poradny určo zavolej!
řekni jim pravdu.. žes právě utekla od agresora a potřebuješ si o tom s někým promluvit.. ![]()
@Aot píše:
Ahoj devcatka, hlasi se vam jedna zdeptana zenska. Mne je tak na nic. Porad brecim. Ne jen kvuli Marcovi, ale celkove. Vsechny moje plany na rodinu, deti, spokojeny zivot s milujicim partnerem, vse je pryc a ja zas zacinam od znova. Uz bych tak chtela miminko, mam na to vek. A zas budu sama a zacinat od znova a cekat. Omlouvam se, ze se tak lituju, strasne to na me padlo.![]()
![]()
Jen se vyplakej, potřebuješ to ze sebe dostat. Neboj, bude zase dobře. Taková „Bílá masajka“ napsala o svém životním příběhu knihu a vydělala na tom peníze a otevřel se jí nový svět… Já věřím, že některé věci se prostě stát mají a tobě se tohle mělo z nějakého důvodu stát, třeba proto, abys byla připravená na toho pana pravého, který přijde a udělá tě šťastnou a možná bys ho do svého života nedokázala přijmout, kdyby sis neprožila horor s panem „nepravým“. A rozhodně není vše pryč, právě naopak, kdybys zůstala s Marcem, vše by bylo pryč… (svoboda, sebevědomí, štěstí, kariéra - brzy by tě o ni připravil, skutečná láska, spokojený rodinný život…). Teď se ti naopak otevírají nové obzory, začíná ti nový život, svobodný život, tvůj vlastní… Vím, že je to ze začátku těžké, ale brzy si zvykneš a bude ti dobře.
@Aot píše:
![]()
Aot, tak co bys jim tam mela rict??to co nam…to co te napadne.oni te nasmeruji, zeptaji se..ja byla dvakrát u psycholožky po tom co jsem ho opustila, nechala me vykecat, dala mi orisky..a bylo.slo to samo, a hlavne mi dala jinej pohled na věc.
@hakuna matata píše:
Jen se vyplakej, potřebuješ to ze sebe dostat. Neboj, bude zase dobře. Taková „Bílá masajka“ napsala o svém životním příběhu knihu a vydělala na tom peníze a otevřel se jí nový svět… Já věřím, že některé věci se prostě stát mají a tobě se tohle mělo z nějakého důvodu stát, třeba proto, abys byla připravená na toho pana pravého, který přijde a udělá tě šťastnou a možná bys ho do svého života nedokázala přijmout, kdyby sis neprožila horor s panem „nepravým“. A rozhodně není vše pryč, právě naopak, kdybys zůstala s Marcem, vše by bylo pryč… (svoboda, sebevědomí, štěstí, kariéra - brzy by tě o ni připravil, skutečná láska, spokojený rodinný život…). Teď se ti naopak otevírají nové obzory, začíná ti nový život, svobodný život, tvůj vlastní… Vím, že je to ze začátku těžké, ale brzy si zvykneš a bude ti dobře.
Dekuju!!!
![]()
@steveka To jo, plac a pustit emoce ven, je nutne. Jen ne vsichni maji na to, aby se pak zvedli a sli dal
proto je lepsi rovnou zacit aktivne zit a plakat a uvolnovat emoce v ramci tohohle procesu.
vůbec to nečti, protože by ses cítila ještě hůř. Más prostě den NULA a musíš se držet, začít usmívat na svět i na sebe a pomyslně se poplácat po rameni, že jsi dokázala udělat tu nejlepší věc co jsi mohla. Bude ti krušno, ale čas to všechno zahojí a jednou si řekneš, že tuhle noční můru už máš navždy z krku.
Buď moc ráda, že nemáš s tímto člověkem dítě, měla by jsi ze života postupem času peklo, takže jsi vlastně šťastnej člověk, kterej se jenom teďka zrovna cítí trochu mizerně. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat