Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7006
9.6.13 16:51

Aot s tim prevodem penez necekej - udelat to musis driv nebo pozdejc takze radsi driv dokud to doufejme jde. Kdo je vlasstnik uctu? Muzes prevaadet i z toho sporiciho? Urcite vyber jen to co odpovida tvym prijmum, tim bys mela predejit pripadnym obvinenim.

Jeste me napadlo - v USA maji dost help linek, to budou mit v kanade taky ne? Muzes tam zavolat anonymne, poradit se o tom vyberu z uctu a o pracovnich zalezitostech. Muzou te navest na reseni ktere nas tu nikoho nenapadlo.

Vis jestli je tvuj sef markuv spoluzak neemusi to znamenat ze jsou az takovy kamosi - treba mu na nem taky neco smrdi a spis te podpori. Prijde mi nesmyslne abys nesla nasledky meceho cos nezavinila, pokud to jde jinak. Drz se a dej vedet.

• načítám...
24603
9.6.13 16:51

A teda dívala sas aj do kufru jestli není něco aj uvnitř?? a nešel si on třeba zas zaběhat?

• načítám...
291
9.6.13 17:00
@Aot píše:
Ahoj Colorko :) To mas fotku tvoji a mimi?Necham to zamknout, hned jak se po druhé vzbudím :lol:

No měla jsem v profilovce fotku sebe se Sofinkou, ale zrovna jsem to změnila na anonymnější, začala jsem být taky nějak paranoidní :oops:

• načítám...
3212
9.6.13 17:03

Aot moc držím palce.
Určitě se poptej na help lince. Mají jiné zákony a 100% je dokážou využít v tvůj prospěch.
Opatruj se…

• načítám...
2499
9.6.13 17:12

@Aot Ničeho nelituj. Ty všechny zkušenosti, co jsi získala, to je tvoje velké bohatství. A podívej, kolik máš ze dne na den kamarádek. Kdo se tímhle může pochlubit. Kolik účasti a podpory jsi dostala. Koneckonců všem jsi nám pomohla i ty, protože my jsme měly potřebu někomu pomoci. Aspoň já tu potřebu měla - být někomu užitečná svoji pracně získanou tvrdou zkušeností. A tak ti moc děkuji, že jsem ti mohla napsat, co jsem považovala za užitečné ti říci.

Já osobně bych byla pro to, tuhle diskuzi zde neuzavírat. Stále mohou přistupovat nové ženy se svými zkušenostmi a jiné si uvědomovat, co ony třeba zrovna podobného prožívají a zatím si s tím neví rady. Vždyť on o této diskuzi neví, ani by tomu nerozuměl.

Posílám ti, Aot, svou nabytou - nabitou sílu :hug:

• načítám...
9.6.13 17:17

@poučená

taky bych neuzavírala ze stejnýho důvodu, jak píšeš ;)

Jsem zvědavá, jak se bude přítel chovat až přijde domů a jak vysvětlí ten kufr. :think: Snad se vše podaří dovést do úspěšného konce.

• načítám...
544
9.6.13 17:22

Mila Aot myslim si ze nemusis hned Kanadu balit, treba by slo jit do jineho mesta a zkusit to jinde.ale samozrejme az vyresis tuhle tezkou situaci. Drzim palce :kytka:

• načítám...
24603
9.6.13 17:23
@Danieli píše:
Mila Aot myslim si ze nemusis hned Kanadu balit, treba by slo jit do jineho mesta a zkusit to jinde.ale samozrejme az vyresis tuhle tezkou situaci. Drzim palce :kytka:

Jde tady ale o tie víza :think:

• načítám...
6569
9.6.13 17:27

Ahoj Aot, nečetla jsem celou diskuzi (a to nesnáším, když se tímto někdo obhajuje, tak to, až dodělám co musím, napravím) ale celé mi to opravdu zavání typickým a klasickým domácím násilím. Chci Tě jen podpořit v tom, že až to půjde, zdrhej! V žádném případě nedej na sobě nic znát. Preventivně mu řekni, že máš migrénu, chřipku, alergii, cokoli, protože to by vysvětlovalo mírné změny nálady, které teď určitě musíš mít. Nebuď k němu vřelejší, ani opatrnější než doposavad, kontaktuj krizovou linku, až nebude doma, pokud možno ze zahrady, nebo před domem, aby si měla jistotu, že to neuvidí a neuslyší na případných kamerách. Mohli by Ti pomoci se vším, i s případným odletem do Čech. Hele, myslím na Tebe, určitě až budeš moci, ozvi se a kdybychom Ti mohli jakkoli pomoci, fakt jakkoli, určitě se ozvi a něco vymyslíme.

• načítám...
2499
9.6.13 17:34

„Nic není tak horké, jak se to uvaří.“

A až si Aot v sobě udělá pořádek a jasno a bude VĚDĚT, co NECHCE a když bude vědět, co CHCE - on to často není opak, tak bude umět správně vymezit svoje hranice.

A pak sama uvidí, kde a s kým jí v nově vymezených hranicích „pokvete pšenka“.

• načítám...
Magnifique
9.6.13 17:36
@Magnifique píše:
Jednou je tu dotaz a žádost o názor. Pokud je to v našich silách snažíme se pomoci. Pokud někdo pochybuje, zda je toto jen smyšlený příběh je tu možnost již přeci nereagovat a nechat tomu volný průběh. Jen tak mimochodem zakladatelka, kdo tomu opravdu věnuje pozornost, je ve znamení Lva. Víte co je slabinou každého Lva? Nejprve chybu hledat v sobě a hledat cestu pro nápravu. Žiju se Lvem a vím tudíž o čem mluvím. K tomu ještě zakladatelčino ženské cítění a empatie. Dále nejistota, zda byla tak slepá a navíc připojte i bohužel nejistotu z vlastní budoucnosti. Napadlo Vás, že návrat z „velkého světa“ za „velkou louží“ ji vůbec nemusí vyhovovat? Zeptám se jinak. Vemte si, že jste ve svém životě dosáhli určitého statutu. Máte dobrou práci, jisté postavení a svět, který je pro Vás každodenní chléb. Najednou se máte vrátit k rodičům, jejichž pochopení nemusí být vůbec dlouhodobé. Zvlášť, když vztah mezi rodiči má také své mínusy. A co dál? Bez kontaktů a s Českou závistí - no hele, jak dopadla - se zakladatelce bude asi velice obtížně začínat.. Průšvih je v tom, že je v patové situaci. Odejít = konec světa, který ji říkal „pane“. Zůstat = riziko od nejbližšího. To je dle mého jediné, co zakladatelku nutí být stále na váškách… To bych si to víno dala také… Věřte mi… ;)

To je to, co jsem již jednou zmínila, protože to opravdu není jednoduché a chápu AOT. Asi se už na diskusi po zamčení nedostanu, tak držím pěstičky a hodně štěstí.. :mavam:

• Upravit
Maorka
9.6.13 17:37

Ahoj moc nepřispívám jenom si vás tu tak pročítám..Aot moc držím palce at se rozhodneš správně :hug: :kytka: ajestli to tu zamkneš byla bych moc ráda kdyby jsem měla pozvánku :oops:

• Upravit
2499
9.6.13 17:39
@Ester13 píše:
Ahoj Aot, nečetla jsem celou diskuzi (a to nesnáším, když se tímto někdo obhajuje, tak to, až dodělám co musím, napravím) ale celé mi to opravdu zavání typickým a klasickým domácím násilím. Chci Tě jen podpořit v tom, že až to půjde, zdrhej! V žádném případě nedej na sobě nic znát. Preventivně mu řekni, že máš migrénu, chřipku, alergii, cokoli, protože to by vysvětlovalo mírné změny nálady, které teď určitě musíš mít. Nebuď k němu vřelejší, ani opatrnější než doposavad, kontaktuj krizovou linku, až nebude doma, pokud možno ze zahrady, nebo před domem, aby si měla jistotu, že to neuvidí a neuslyší na případných kamerách. Mohli by Ti pomoci se vším, i s případným odletem do Čech. Hele, myslím na Tebe, určitě až budeš moci, ozvi se a kdybychom Ti mohli jakkoli pomoci, fakt jakkoli, určitě se ozvi a něco vymyslíme.

Se vším souhlasím, je třeba se, Aot, připravit na cokoli.
Především kontaktuj tu krizovou linku, prosím. Udělej si cestu z případné pasti.

• načítám...
5199
9.6.13 18:05

@Aot
Ahoj, četla jsem celou diskuzi. :hug:

Radím ODEJÍT a to co nejdříve. Jestli se tak skutečně rozhodneš, asi bych kontaktovala naši ambasádu, alespoň jim říct, co se děje, že chci domů, měli by ti pomoct, od toho tam jsou.

S těmi tvými penězi… asi bych mu řekla, že třeba mamka je v nouzi a potřebuje na něco půjčit peníze. Tak bych je legálně dostala od něj do Čech do bezpečí.

• načítám...
24603
9.6.13 18:08

Já teda moc nechápu proč chtějí případnou pozvánku lidi co to tady jen sleduji :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová