Přemýšlím o rozchodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
30.7.14 12:14

@Lolinek asi bych s nim rázně promluvila.. ale druhé dítko bych si nepořizovala, dokud nebude jasno, co a jak dál :think: pro mne, jako nezaujatého čtenáře, jde o neperspektivní vztah :think: nejde o to, že nemaká, ale tak nějak je celkově mimo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
30.7.14 12:14

A máš ho ráda?? Když je v práci chybí ti?? Nebo ti nejvíc vadí že na baráku není nic udělané.. Tohle by měl vědět, všechno jak to cítíš, někdy to hold chlapům nedojde a musí se na ně polopatě..

• Citovat
  • Upravit
134
30.7.14 12:15

Ráda ho má, ale dokážu si představit život bez něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
30.7.14 12:16

@Lolinek Podívej, chlapa nezměníš. Takže ty se mu buď přizpůsobíš, nebo to změníš k lepšímu (ať už s chlapem, nebo bez něj).
A jakože mít sex 1 za měsíc, docela masakr. Začala bych hledat nového tátu. Co s takovým tydýtem?

• Citovat
  • Upravit
sissi79
30.7.14 12:17
@Lolinek píše:
Ráda ho má, ale dokážu si představit život bez něj.

proč chcš být bez něj pokud ho máš ráda?

• Citovat
  • Upravit
5310
30.7.14 12:17

A promluvit si sním tedy nepomohlo? řekla jsi mu co Tě trápí? Musíš na něj mile aby se hned na začátku nenaštval.
U nás když se mému drahému do něčeho nechtělo, tak sem klidně pronesla : dobře miláčku, když nechceš, tak nemusíš, já jak budeš zítra v práci poprosím kamaráda aby to opravil. A to jsi neviděla jak rychle to bylo hotové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
30.7.14 12:18

Na jednu stranu vím jak tě štve že nic neudělá, ale na druhou stranu i sama vím moc dobře jak jsou 12ky v práci únavné.. A promakat dovolenou.. by se mi taky nechtělo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
134
30.7.14 12:20

@sissi79 Jenže já chtěla, aby jen posekal trávu a na to mi řekl, že je to i můj barák.

Jinak já po něm nic nechci, když dělá dvanáctky, vím, že je unavený, ale ty dvanáctky nemá 7 dní v týdnu a 365 dní v roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.7.14 12:21

@Teruu Mluvím mile, jak to jen jde, ale on mi řekne jenom hmmm a nic. Fakt nevím, kde je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.7.14 12:22

@karfice Myslím si, že už se víc přizpůsobit nemůžu, to už můžu mít vedle sebe spolubydlícího a je to na stejné brdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
30.7.14 12:24
@Lolinek píše:
@sissi79 Jenže já chtěla, aby jen posekal trávu a na to mi řekl, že je to i můj barák.Jinak já po něm nic nechci, když dělá dvanáctky, vím, že je unavený, ale ty dvanáctky nemá 7 dní v týdnu a 365 dní v roce.
:mrgreen: jak moc máte „hodné“ dítko 8)
až bude zlobit jiust bych to šla posekat..a nepospíchala bych ;)
pěkně ho vytrestat, aby vědět že je on ten silnej chlap a tohle je jeho práce 8)
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
30.7.14 12:27

@Lolinek kdybych ti sem dala fotku naší „zahrady“ tak zapláčeš..seká se už rok.. tak jsem řekla že být to mařena tak jsem za vodou, je tak 2m do výšky :lol: :lol: a čekám a čekám.. tak se naštvu a udělám to sama, bo před ním řeknu jinýmu.. mu bude trapně a snad mu to dojde.

• Citovat
  • Upravit
134
30.7.14 12:28

@sissi79 dítko mám zlaté, ani nevím, kde jsem k němu přišla :mrgreen:. No jenže, já s křoviňákem neumím sekat a tady to se sekačkou nejde, máme hodně nerovný terén. Chce to spravit :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
30.7.14 12:32
@Lolinek píše:
@sissi79 dítko mám zlaté, ani nevím, kde jsem k němu přišla :mrgreen:. No jenže, já s křoviňákem neumím sekat a tady to se sekačkou nejde, máme hodně nerovný terén. Chce to spravit :(.
:mrgreen: :mrgreen: jo, tož takový dítko mám taky :mrgreen: po mamince 8) :andel: tak co zkusit za odměnu?? Říct mu posekej a za svíčkovou bo něco.. něco za něco.. on bude potřebovat tak taky tak.
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
30.7.14 12:33

Že ti chlapi jsou takový mrchy líný :pocitac: :pocitac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení