Přemýšlím o rozchodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17306
13.2.18 09:06
@Hroznej puberťák píše:
Tak mu to tu dej přečíst. A vyřeší se to samo :D Buď je debil, co nad tím ohrne nos a urazí se, v tom případě ho vyrazíš, nebo si to všechno uvědomí, srovná se a budete mít doma všechno sluníčkové :srdce: :kytka: :mavam:

Co bys dělal ty, kdyby sis tohle o sobě přečetl? Bylo by to sluníčkové? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
13.2.18 09:06
@Anonymní píše:
Tak kdybych mu to dala přečíst, tak mi vynadá že naše soukromé věci píšu veřejně na internet. Svěřuji se občas jedné mé dobré kamarádce, a když se náhodou dozví, že jsem ji něco řekla a že se ním o tom bavím, tak mi řekne že se mu vůbec nelíbí že to s někým řeším že to je jen mezi námi.

Aha, takže on to neřeší a ty když to chceš probrat s někým jiným, kdo by to s tebou pořešil nebo ti poradil, tak ti vynadá? Super no, má zajímavou logiku, to se musí nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
13.2.18 09:07
@Anonymní píše:
Tak kdybych mu to dala přečíst, tak mi vynadá že naše soukromé věci píšu veřejně na internet. Svěřuji se občas jedné mé dobré kamarádce, a když se náhodou dozví, že jsem ji něco řekla a že se ním o tom bavím, tak mi řekne že se mu vůbec nelíbí že to s někým řeším že to je jen mezi námi.

Tak ho vyraž rovnou, co na to říci. Pokud není ochoten k ničemu, nic jiného ho neprobere :roll:

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
13.2.18 09:08
@zoidberg píše:
Co bys dělal ty, kdyby sis tohle o sobě přečetl? Bylo by to sluníčkové? :mrgreen:

Samozřejmě, proto to přeci píšu :srdce: :* :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.18 09:10
@Paola21 píše:
Jak dlouho má brejle? Chápu no, jestli má na všechno výmluvu, proč nepřiložit ruku k dílu, tak by mě taky moc netankovalo s ním spát a vidět v něm toho „samce“.. To si musí především uvědomit on, že takhle by to dál nešlo no.. říkala jsi mu s čím máš problém? Co on na to?

Brýle má asi 14 dní, ale má na jednou oku 4 dioptrie a druhé oko má zdravé. Zhoršilo se mu zničehonic během asi 3 měsíců předtím viděl dobře. Nosí je v práci a doma je sundavá. To mu věřím že ho může bolet hlava, ale snad ne tolik aby nemohl s něčím pomoct.
My se o tom bavíme, jenže on místo toho aby se to začal snažit řešit tak udělá protiútok a vytáhne nějaký starší můj problém. Dám příklad když teď o víkendu tu koupelnu měl uklidit tak se naštval, že jsem do vany dala lavor od kočkolitu, který jsem chtěla umýt, že nebude umývat koupelnu když dávám do vany kočičí ho*na a dělám tam bordel vlastně jenom já, tak to uklízet nebude a šel se lehnout na gauč.

• Citovat
  • Upravit
504
13.2.18 09:13
@Anonymní píše:
Brýle má asi 14 dní, ale má na jednou oku 4 dioptrie a druhé oko má zdravé. Zhoršilo se mu zničehonic během asi 3 měsíců předtím viděl dobře. Nosí je v práci a doma je sundavá. To mu věřím že ho může bolet hlava, ale snad ne tolik aby nemohl s něčím pomoct.

Nechce zkusit kontaktní čočky do toho oka, kde potřebuje korekci. Já nosím čočky, mám taky velký rozdíl mezi dioptriemi a když musím nasadit brýle, tak mně taky bolí hlava, až je mně špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
13.2.18 09:16

Jasně, bolí ho hlava z brejlí, tak čumí na televizi, to je panečku logika :D

• Citovat
  • Upravit
5866
13.2.18 09:16
@Anonymní píše:
My se o tom bavíme, jenže on místo toho aby se to začal snažit řešit tak udělá protiútok a vytáhne nějaký starší můj problém. Dám příklad když teď o víkendu tu koupelnu měl uklidit tak se naštval, že jsem do vany dala lavor od kočkolitu, který jsem chtěla umýt, že nebude umývat koupelnu když dávám do vany kočičí ho*na a dělám tam bordel vlastně jenom já, tak to uklízet nebude a šel se lehnout na gauč.

Aha, on se v té koupelně v zásadě vůbec nevyskytuje, ten binec jsi tam udělala jenom ty. :roll: Místo aby ten lavor umyl rovnou taky.. Jestli ho bolí hlava z toho, že si ty brejle sundá, tak ať si je na ten úklid vezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
13.2.18 09:18
@Hroznej puberťák píše:
Jasně, bolí ho hlava z brejlí, tak čumí na televizi, to je panečku logika :D
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
13.2.18 09:19
@Anonymní píše:
My se o tom bavíme, jenže on místo toho aby se to začal snažit řešit tak udělá protiútok a vytáhne nějaký starší můj problém. Dám příklad když teď o víkendu tu koupelnu měl uklidit tak se naštval, že jsem do vany dala lavor od kočkolitu, který jsem chtěla umýt, že nebude umývat koupelnu když dávám do vany kočičí ho*na a dělám tam bordel vlastně jenom já, tak to uklízet nebude a šel se lehnout na gauč.

A on ví, že se ti nelíbí? Pokud to tuší a pokud prodáváš svou vagínu za domácí práce, tak si brzy najde jinou. Někteří chlapi jsou takoví, že se postaví do pozoru a udělají přesně to, co jim žena nadiktuje, on však viditelně ten typ nebude. Směřujete k rozchodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
13.2.18 09:19
@Anonymní píše:

Máš doma gaučového povaleče. Navrhuju ho buď postavit do latě nebo ho vyhodit. :nevim:
K ničemu Ti není.

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
13.2.18 09:21
@zoidberg píše:
A on ví, že se ti nelíbí? Pokud to tuší a pokud prodáváš svou vagínu za domácí práce, tak si brzy najde jinou. Někteří chlapi jsou takoví, že se postaví do pozoru a udělají přesně to, co jim žena nadiktuje, on však viditelně ten typ nebude. Směřujete k rozchodu…

Mít doma gaučového povaleče je touha každé ženy. Ještě, když je tlustý a neochotný. :roll: Fakt si myslíš, že ho někdo bude chtít?

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
13.2.18 09:24
@zoidberg píše:

Tak, pozor na to, najde si jinou, a ještě se ty ženský o toho tlustýho pidlovokýho neschopnýho povaleče poperou, aby se moh válet před televizí zrovna u nich :jazyk: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
17306
13.2.18 09:31
@Hroznej puberťák píše:
Tak, pozor na to, najde si jinou, a ještě se ty ženský o toho tlustýho pidlovokýho neschopnýho povaleče poperou, aby se moh válet před televizí zrovna u nich :jazyk: :pankac:

Prosímtě ženské vlezou na všechno. Já jsem taky pidlovokej, šedivej, chlupatej, věčně se válím u telky a nikdy jsem nebyl ani 5 minut singl :mrgreen:
Koupelnu jsem snad nikdy nemyl a sex mám každý den 8)
Prostě se rozejdou a život jde dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
13.2.18 09:33
@Hroznej puberťák píše:
Tak, pozor na to, najde si jinou, a ještě se ty ženský o toho tlustýho pidlovokýho neschopnýho povaleče poperou, aby se moh válet před televizí zrovna u nich :jazyk: :pankac:

To se spíš holky budou prát o to, aby se válel u té druhé :P.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky