Přemýšlím o rozchodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
30.7.14 14:52
@neila píše:
generálky :lol: :lol: asi vím kterou „odrůdu“ žen máš na mysli, ale zároveň si tedy nemyslím, že je to zrovna tenhle případ… :think:
A k tvé „teorii“ - lépe napsanou výmluvu jsem dávno nečetla :mrgreen: :pankac: :palec:

no ale víš kolik aktivních mozkových procesů jsem na ní musel generovat, tedy o mé pasivitě nemůže být ani řeč, maximálně selektivně pojaté, například na domácí práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
30.7.14 14:55
@pohledzdruhestrany píše:
no ale víš kolik aktivních mozkových procesů jsem na ní musel generovat, tedy o mé pasivitě nemůže být ani řeč, maximálně selektivně pojaté, například na domácí práce :mrgreen:

věřím, že nevídaně mnoho :mrgreen: :pankac: Jen tak dál, když při tom zvládneš ještě žehlit a telefonovat, máš naději, že jednou to dotáhneš na ženu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
30.7.14 14:56
@Lolinek píše:
@neila no jo, když tady hodně žen zvládně vlastně „všechno“, jak už kojí, u toho vaří, kosí, milují s mužem a ještě možná štěpí i to atomové jádro :mrgreen:.Takže křoviňák, to je brnkačka :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to jistě, a jejich jediné štěstí je, že emimino je jen virtuální svět :pankac: Já si třeba občas taky představuji, že jsem UFO :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.7.14 14:58

@pohledzdruhestrany víš, on měl 14 dní dovolenou, slušně jsem ho požádala, aby tu trávu o dovolené posekal a nic. Nebo jiný příklad, měli jsme o jeho dovolené jet s dítkem do ZOO, chlap hrál celou noc hry a ráno mi oznámil, že se musí vyspat, tak jsem sbalila dítko a sebe a jeli jsme do ZOO. Pak mi posílal smsky, typu kde jako jsme? Když jsem mu napsala, že v ZOO, tak byl naštvaný ON.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
30.7.14 15:04

@Lolinek Já fakt nechápu, proč máte na 250m2 křoviňák. :think: Když už je tu o tom řeč. Jestli tě ta tráva tak dere, tak pořiď něco lehce ovladatelného - el. strunovku nebo el. sekačku.
Ale zase chápu, že není normální, abych lezla po střeše a muž hrál hry. Tak kde je chyba? Přece se nebudeš rozvádět kvůli takový volovině. SE mi pořád zdá, že tohle musí jít nějakou domluvou a dohodou vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.7.14 15:06
hele na tohle mám vlastní teorii, to není o pasivitě chlapa a aktivitě ženy od podstaty, ale prostě plno žen jsou generálky, který neustále chtějí ovládat a řídit prostor kolem sebe a chlapi vedle nich na tenhle objem energie reagují obranou (vypadající jako pasivita), ale kdyby tyhle ženský trochu (dost) ubraly, mohli by chlapi ventilovat vlastní aktivní energii, jenže bohužel na to nemaj prostor a zbejvá jim jen obrana

O tom ale taky mluvím. O tom, jestli jsme nějak neztratily to, uměly naše babičky. Já tam sice jako symbol vrazila svíčkovou, ale měla jsem na ymsli ženskost jako takovou. Generálky jsou sice generálky, které tu byly, jsou a budou, to je rpostě v člověku, ale je fakt, že některé dnešní ženy jsou holt… mužštější… a chlapi slabší a ženštilejší… kdo koho tam takhle dovedl, jestli ženský musely přidat, nebo chlapi dřív změkčili, to je téma na to, a bych od nějakého antifeminity dostala přes ústa. Já tu jen nazančuju to, co mi došlo, když jsem psala… svoji obhajobu. Ta se toho totiž dotýkala taky. Proč jsou dnešní matky tak nespokojené. To třeba moje máma byla taky, ale ten posun společnosti je prostě znát - je to všechno jinak. PROČ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.7.14 15:08

@Virginia chci to vyřešit, jenže když domluva nefunguje, tak fakt nevím jak, bere mne spíš jeho přístup, než ta tráva, jinak máme zahradu, tam kde je tráva, tak zvláštně do kopce, těžko se to vysvětluje, normální sekačkou to jde fakt špatně sekat, křoviňákem je to rychle, nebo možná kosou, ale tu nemám, ale nebylo by to špatné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.7.14 15:11
@Emilie píše:
O tom ale taky mluvím. O tom, jestli jsme nějak neztratily to, uměly naše babičky. Já tam sice jako symbol vrazila svíčkovou, ale měla jsem na ymsli ženskost jako takovou. Generálky jsou sice generálky, které tu byly, jsou a budou, to je rpostě v člověku, ale je fakt, že některé dnešní ženy jsou holt… mužštější… a chlapi slabší a ženštilejší… kdo koho tam takhle dovedl, jestli ženský musely přidat, nebo chlapi dřív změkčili, to je téma na to, a bych od nějakého antifeminity dostala přes ústa. Já tu jen nazančuju to, co mi došlo, když jsem psala… svoji obhajobu. Ta se toho totiž dotýkala taky. Proč jsou dnešní matky tak nespokojené. To třeba moje máma byla taky, ale ten posun společnosti je prostě znát - je to všechno jinak. PROČ.

no protože: ženský mají neklidnou nestabilní energii, chtějí, neví co, ale chtějí, tak se jednoho dne rozhodly, že už nebudou ovládat muže nepřímo, ale že je budou ovládat přímo, přes jejich zbraně, mimo jiné přes ekonomickou sílu a muži za to budou „citlivější a empatičtější“ a protože jsou silnější pohlaví, tak nás dotlačily kam chtěly a ejhle, opět standardizovaná ženská vlastnost, nejen ž enejsou spokojené, ony jsou nespokojenější ještě víc, to je jako v normálním vztahu, žena prudí a osciluje, ale chlap si to musí ustát a stát si za svým a žena si ho za to, že jí všechno nežere váží, ale jako pohlaví jsme muži tohle neustáli

omlouvám se za genderová zjednodušení a nekorektnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.7.14 15:17

No vzhledem k tomu, že mám syna, tak věřím, že z něho vychovám CHLAPA, ale bohužel by to bylo jednodušší, kdyby jeho tatínek šel příkladem. Nebo spíše je to nutné, aby tím příkladem byl. @pohledzdruhestrany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.7.14 15:19
no protože: ženský mají neklidnou nestabilní energii, chtějí, neví co, ale chtějí, tak se jednoho dne rozhodly, že už nebudou ovládat muže nepřímo, ale že je budou ovládat přímo, přes jejich zbraně, mimo jiné přes ekonomickou sílu a muži za to budou „citlivější a empatičtější“ a protože jsou silnější pohlaví, tak nás dotlačily kam chtěly a ejhle, opět standardizovaná ženská vlastnost, nejen ž enejsou spokojené, ony jsou nespokojenější ještě víc, to je jako v normálním vztahu, žena prudí a osciluje, ale chlap si to musí ustát a stát si za svým a žena si ho za to, že jí všechno nežere váží, ale jako pohlaví jsme muži tohle neustáliomlouvám se za genderová zjednodušení a nekorektnosti

No vidíš. A já mám za to, že málokterá ženská to vidí tak, že chce chlapa ovládat. Vidí-li chlap, že ho chce žena ovládat, chce-li po něm (žena) jistý podíl práce v domácnosti… to jako že na to nepřišel sám, že má vynést koš, ale že k tomu byl dotlačen, vmanipulován přes to, že mu byla přislíbena teplá večeře?… je pak s podivem, že existuje ještě polovina manželství, která s enerozvedla a ještě s větším podivem jsou ti, co berou po druhé, ne-li potřetí?

Nic ve zlém. nechci rýpat. (Ti, kteří mě znají, ví.) Prostě je to v kýblu, todlecto šecko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.7.14 15:23
@Emilie píše:
No vidíš. A já mám za to, že málokterá ženská to vidí tak, že chce chlapa ovládat. Vidí-li chlap, že ho chce žena ovládat, chce-li po něm (žena) jistý podíl práce v domácnosti… to jako že na to nepřišel sám, že má vynést koš, ale že k tomu byl dotlačen, vmanipulován přes to, že mu byla přislíbena teplá večeře?… je pak s podivem, že existuje ještě polovina manželství, která s enerozvedla a ještě s větším podivem jsou ti, co berou po druhé, ne-li potřetí?Nic ve zlém. nechci rýpat. (Ti, kteří mě znají, ví.) Prostě je to v kýblu, todlecto šecko. :nevim:

já to vidím tak, že ho ZKOUŠÍ plně ovládat a sleduje, jestli se vzepře, když ano, super, když ne, přestane jí imponovat, a pak v realitě běžnýho vztahu v ideálním případě to je jemné vyvažování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.7.14 15:26
@Lolinek píše:
No vzhledem k tomu, že mám syna, tak věřím, že z něho vychovám CHLAPA, ale bohužel by to bylo jednodušší, kdyby jeho tatínek šel příkladem. Nebo spíše je to nutné, aby tím příkladem byl. @pohledzdruhestrany

ne to proboha ne, nezkoušej z něj vychovat chlapa, před mateřskou opičí láskou se sama sobě špatně utíká, tohle nech raději na chlapovi, přestože to vypadákl že nebude dostatečně chlapskej sekáč trávy, ale věřím, že do doby jeho dospělosti to už bude technologicky vymakané (i kvůli své travní nechuti) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.7.14 15:32

@pohledzdruhestrany jo chci z něj vychovat chlapa, který nemá mindráky a má zdravé sebevědomí :D a opičí láskou netrpím a ani ji nepraktikuji na svém synovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.7.14 15:39
@Lolinek píše:
@pohledzdruhestrany jo chci z něj vychovat chlapa, který nemá mindráky a má zdravé sebevědomí :D a opičí láskou netrpím a ani ji nepraktikuji na svém synovi.

no jen dočkej puberty času, to se to mluví, když ho máš zatím jistého, ale až ti přivede domů slečinku na který bude vyset zamilovanejma očima, ty budeš vidět jaká je to kr… a on vůbec nebude poslouchat tvoje názory a zkušenosti, uvidíš jaká budeš orangutanice:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.7.14 15:44

@pohledzdruhestrany no víš, zkušenosti jsou nepřenosné, on si ten svůj čumáček musí natlouct sám a nevidím důdod, on není přeci můj majetek, to s kým bude nebo nebude bude jeho volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí