Přemýšlím o rozchodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bamba
30.7.14 12:36
@Teruu píše:
A promluvit si sním tedy nepomohlo? řekla jsi mu co Tě trápí? Musíš na něj mile aby se hned na začátku nenaštval.
U nás když se mému drahému do něčeho nechtělo, tak sem klidně pronesla : dobře miláčku, když nechceš, tak nemusíš, já jak budeš zítra v práci poprosím kamaráda aby to opravil. A to jsi neviděla jak rychle to bylo hotové

Můj ex by ti odpověděl, proč by se namáhal, když to za něj udělá někdo jiný. My šli na vysněný barák až na stáří a i tak manžel dělá vše proto, aby ho zvelebil.Ke smůle tazatelky její chlap je spíš panelákový typ. Otázka je, kdo na barák chtěl.

• Citovat
  • Upravit
3931
30.7.14 12:40

@Lolinek Docela na mě působíš rozporuplně. na jednu stranu píšeš jak chceš aby chlap makal na baráku a on si místo toho lehne a nechá dítko aby po něm hopsalo tudíž ti vadí že tráví čas s dítětem místo aby něco udělal ale na druhou stranu napíšeš že dítku se nevěnuje :think:. za další píšeš jak doma nic nedělá což záhy vyvrátíš tím že nakupuje a občas něco uvaří aj přes to že chodí do práce na 12 atd atd…

Asi by si to nejprve chtělo probrat sama v sobě co chceš a sesumírovat si to a v klidu si s chlapem promluvit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.7.14 12:40

@bamba dům chtěl hlavně on, měl vizi, jak jak jak, no ale skutek utek. Já chtěla do bytu, ale prosadila jsem si aspoň malý domek s malou zahrádkou, on chtěl velký barák s velkou zahradou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.7.14 12:45

Někdy jsou holt přání aplány a teprve realita ukáže, že toi bylo rozhodnutí ned síly dotyčného. Mít domek a rodinu je nádherná vize, ale prostě ne každý j ek tomu na tom baráku makat. Zvláště pokud má svojí náročnou práci. Prostě si myslím, že on do baráku není. Monžá, že kdybyste žili v bytě, bylo by to jinak. Monžá. Ale monžá taky ne. Protože jak čtu, mám z něho dojem, že jeho povinnosti končí tím, že si v práci odpíchne, ne? :think: Jakože to, co udělá doma, občas pohlídá, občas nakoupí, už považuje nad rámec. A ten zoufalý nedostatek sexu je hodně alarmující. Může to být přepracovaností, a le fakt taky nezájmem… o vás. O tebe, o rodinu… jako kdyby fakt přestřelil svoje síly. Jako kdyby se mu nechtělo, nebo mu furt nedocvaklo, že mít rodinu je celoživotní dřina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.7.14 12:45
@Teruu píše:
A promluvit si sním tedy nepomohlo? řekla jsi mu co Tě trápí? Musíš na něj mile aby se hned na začátku nenaštval.
U nás když se mému drahému do něčeho nechtělo, tak sem klidně pronesla : dobře miláčku, když nechceš, tak nemusíš, já jak budeš zítra v práci poprosím kamaráda aby to opravil. A to jsi neviděla jak rychle to bylo hotové
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.7.14 12:46

@klarushka mně nevadí, že se věnuje dítku, díky bohu za to, že aspoň spolu hopsají, protože čtení knížek a další věci s dítkem dělat nechce.

Chci, aby s dítkem chodil na procházku, četl s ním, vymýšlel výlety a blbinky, to nedělá.

Chci, aby posekal trávu, když má volno, nééé když dojde z dvanáctky, dělá jeden týden v měsíci, pak dělá osmičky a víkendy má volné, ale to většinou odpočívá. Nevadí mi se starat o domácnost, ale místo vaření, ať se raději věnuje baráku. Věci jako malování atd. udělám, ale křoviňák prostě porádně neuzvednu, mám 45kg, fakt to s ním neumím.

On rád nakupuje, je to relax, tak ho nechávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
30.7.14 12:47
@Lolinek píše:
@sissi79 dítko mám zlaté, ani nevím, kde jsem k němu přišla :mrgreen:. No jenže, já s křoviňákem neumím sekat a tady to se sekačkou nejde, máme hodně nerovný terén. Chce to spravit :(.

Není to těžké s křoviňákem ;). Jen trošku větší makačka než se sekačkou, ale dá se to zvládnout.
Vyprdla bych se na něj a sekala si to sama než abych se doprošovala.
Já to měla doma s tím sekáním stejné. Muž chtěl hrozně barák, ale za dva roky posekal asi tak 4×. Tak i těhu lítám s křoviňákem.

Já ty pány na druhou stranu chápu. Makat 12 hodin v práci a pak se dřít ještě na baráku by se mi taky nechtělo pokud by to nebyl vyloženě můj koníček.
Každopádně to, že se vám nevěnuje je věc druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.7.14 13:00

@2468 já to zkoušela, ale mám 156 a 45 kg a ani to pořádně nechytnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.7.14 13:02

@Emilie reálně jsem v háji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.7.14 13:09
@Lolinek píše:
@Emilie reálně jsem v háji.
:hug: Rozumím. Mám známou, starý domek zadlužený hypotékou, chlap k práci není. Teda k tomu dělat na domku. Ona že by si postavila lešení a pustila se do fasády a střechy, to zas tak železná lady taky není… na řemeslníky není… v okruhu taky žádnej dobrodinec, co by to dělal kvůli jejím krásným očím… a barák neprodatelnej, že by vzala peníze a koupila byt…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
30.7.14 13:12
@Lolinek píše:
@2468 já to zkoušela, ale mám 156 a 45 kg a ani to pořádně nechytnu.

Tak si kup malou lehkou elektrickou strunovku, předpokládám, že u křoviňáku taky používáte na sekání strunu a ne kovové kotouče..takže s malou strunovkou to zvládneš taky i při své „maličkosti“. Obyč strunovka váží do 2kg a je fakt malá…

K ostatnímu těžko říc. Někdo prostě není hravý tip, tak si nebude umět hrát ani s dítětem tak jak by sis představovala, ostatně od toho jste dva rodiče aby každý dítěti předal něco jiného, třeba ty čtení a on to hopsání…
Na výlety jste jezdili před dítětem nebo ne? Jestli ne, tak jsi to asi věděla už dřív…
Máte nějaké koníčky, že byste se třeba vystřídali v hlídání a každý se šel pobavil po svým..co já vím nějaký sport nebo jiný zájem? To by ti taky pomohlo se zabavit i jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
30.7.14 13:15

Někdo prostě do baráku není i když si to přeje. Když nastane realita, zjistí, že to vlastně není nic pro něho. Co třeba si s ním promluvit, jestli ho ten barák opravdu baví a trvá na něm? Třeba je z toho všeho tak nějak znechucený, že už pak nemá chuť na nic, ani na výlety, na sex, prostě taková menší deprese. Předělávat starý barák není žádná velká sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765

@Lolinek Hele doporučuji tedy koupit strunovku. Dá se sehnat za hodně rozumný peníz. Vím jaká to je dřina s křoviňákem. Sama jsem před těhu měla 48 kg a 170 cm.. Včera jsem sekala a jsem ve 38 týdnu… Je to záhul, ale furt lepší než se brodit v metrové trávě když je chlap „neschopný“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134

Barák bychom prodali, kdybychom chtěli, žijeme v lokalitě, kde je zájem o domy, chodí i letáčky, že chtěji koupit domek v naší ulici atd, ale já ho mám ráda, je to takový malý byt se zahrádku, moc hezky řešený, zahrada má cca 250m2, z toho na sekání je tak 150m2.

Jenže tady jde hlavně o jeho přístupu, který je prostě katastrofální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
30.7.14 13:18

Evidentně jste jednak každý jiný, s jiným pohledem na svět a jinými asi i názory+další samá negativa…Opověd ani ti tady nemusí nikdo psát…Chápu že asi máte společný majetek, dítě…ale myslím že kdyby jsi odešla, moc by se ti ulevilo, evidentně nechceš po jeho boku strávit celí život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí