Přemýšlím o rozchodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
30.7.14 13:20
@Radarr píše:
Me prijde, ze je o hodne jednodussi udrzet si vztah jako alkoholik, nasilnik, ignorant. Nez jako pracovitej hodnej „blbecek“. :mrgreen: Asi to bude tim, ze holky potrebujou nejaky vzruso a nenudit se. :mrgreen:

bohužel 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.7.14 13:20

@Dafné když nebylo dítko, jezdili jsem celkem dost na výlety, ale taky jsme žili v v 1+1, ze kterého jsme udělali 2+kk a hodně často jsme brávali i jeho synovce a neteř. Jezdili jsme často plavat, na kolech atd. Jinak já chodím 2× týdně plavat (hlídá babička),hodně na procházky s dítkem, jezdím s ním na kole atd. Taky dělám šperky a ještě chodím stříhat ( je to můj přivýdělek), ale nejsem vyučená kadeřnice, jenom mne to baví. On má pc, nakupování a dívání na tv, jinak ho nic nebaví a trvá to už víc jak rok, možná už i dva, od doby co máme dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.7.14 13:21

@Mazlik85 hodný blbeček poseče trávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
30.7.14 13:23
@Lolinek píše:
@Mazlik85 hodný blbeček poseče trávu
:mrgreen: :mrgreen: :palec: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
2406
30.7.14 13:23

Úplně ti rozumím. Manžel taky dělá 12 a ve volnu chce odpočívat, takže dokopat ho k nějaké činnosti dá zabrat. A to máme byt. Ale za tu dobu už vím jak na něj. Na někoho musíš hezky, vychválit ho, na někoho houknout nebo mu slíbit odměnu. Už by jsi taky mohla mít nějaký fígl, na toho tvého, ne? Určitě to chce s ním probrat. Máš ho ráda, tak proč hnedka přemýšlet o rozchodu. Ale asi už by z toho rozhovoru měly vyplynout, že už to je vážné a nastavit si nějaká pravidla. Že bude třeba aspoň v krátký týden běhat 1 den kolem baráku a podobně. A co ten sex? Je to jeho strany? Chlapi jsou bez sexu většinou protivný, otrávený a nic moc s nimi není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.7.14 13:26

@Saman On nechce sex, jednou za měsíc ho přemluvím, protože jsem nadrž*ná jak králík, ale jinak nic, jinak se o sebe starám, váhově furt stejně už od puberty, ale on za poslední asi 3 roky přibral 30kg, takže mu to opravdu moc nezávidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
30.7.14 13:31

@Lolinek Tak už ho fakt pořádně zpucni, asi jsi na něj moc mírná. Možná by to chtělo nějakou tu hádku, co by pročistila vzduch, aby mu spoustu věcí došlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.7.14 13:32

@Saman jinak já vím co jsou dvanáctky, pracuji jako zdrav. sestra v nemocnici na ARU, ale docela mne děsí, že on po dvanáctkách klídek a já po dvanáctkách, dítko, domácnost a barák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
30.7.14 13:34

@Lolinek No to jsou typický chlapi a náš to nutí být super matky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.7.14 13:37

@Saman super matka nejsem a nechci být, i když dítko je zlatíčko :D. Zkusím si s ním ještě promluvit, pokud to nezabere, tak hold buď se probere, nebo já proberu jeho a spakuji mu kufry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
30.7.14 13:38
@Lolinek píše:
@Dafné když nebylo dítko, jezdili jsem celkem dost na výlety, ale taky jsme žili v v 1+1, ze kterého jsme udělali 2+kk a hodně často jsme brávali i jeho synovce a neteř. Jezdili jsme často plavat, na kolech atd. Jinak já chodím 2× týdně plavat (hlídá babička),hodně na procházky s dítkem, jezdím s ním na kole atd. Taky dělám šperky a ještě chodím stříhat ( je to můj přivýdělek), ale nejsem vyučená kadeřnice, jenom mne to baví. On má pc, nakupování a dívání na tv, jinak ho nic nebaví a trvá to už víc jak rok, možná už i dva, od doby co máme dítko.

No tak to mi normální nepřipadá, že je někdo aktivný, sprotuje, výletí a pak najednou přestane a přibere 30kg. Třeba nějak nezvlád psychicky to narození dítěte a má pocit, že musí být doma, nebo ho tíží ten pocit, že je odpovědný za rodinu, barák…těžko říct.
Co ti na to řekl, že se takhle změnil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
30.7.14 13:41

@Lolinek Přesně tak, promluv si s ním, když to nikam nepovede, tak mu oznam, že jestli nepřistoupí k nějakému kompromisu, tak i přes to, že ho máš ráda, mu ty kufry sbalíš. Že válet na gauči se může i bez vás. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.7.14 13:41

@Dafné no řekl mi doslovně, že neví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.7.14 13:43

@Dafné už jsem mu navrhovala, abychom si to vyměnili, že by byl doma s dítkem a já chodila do práce, finančně by to bylo na stejno, ale nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
30.7.14 13:48
@Lolinek píše:
@klarushka mně nevadí, že se věnuje dítku, díky bohu za to, že aspoň spolu hopsají, protože čtení knížek a další věci s dítkem dělat nechce.

Chci, aby s dítkem chodil na procházku, četl s ním, vymýšlel výlety a blbinky, to nedělá.

Chci, aby posekal trávu, když má volno, nééé když dojde z dvanáctky, dělá jeden týden v měsíci, pak dělá osmičky a víkendy má volné, ale to většinou odpočívá. Nevadí mi se starat o domácnost, ale místo vaření, ať se raději věnuje baráku. Věci jako malování atd. udělám, ale křoviňák prostě porádně neuzvednu, mám 45kg, fakt to s ním neumím.

On rád nakupuje, je to relax, tak ho nechávám.

no když to tak čtu, tak otázka - k čemu ti je takový chlap - je opravdu na místě :think: kdyby jste se rozešli, dítko by si bral třeba na víkendy, nebo podle dohody, platil alimenty, šla bys hezky do paneláku…měla bys to bez starostí :mrgreen: Z takového chlapa by mě trefil šlak už dávno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí