Přemýšlím o rozchodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
394
7.10.15 22:45

Zajimave napsany, ale nikdo nevi co je teda problem. Musis se rozepsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.15 19:55

Ahoj, já se omlouvám nějak se to u nás vyhrocuje. No.. :lol: jak v čem je problém, všechno je problém přeci :? třeba to že lže, nestačí? nebo na to si jako musíme zvykat? Já chtěla partnera, chlapa co na něj budu pyšná a né debila z ulice. On se samozřejmě na začátku a v dobách před chozením choval úplně jinak, to kdyby jednu takovou scénu předvedl tak letí hned. Nevím..chová se jak dítě a ke mě jak když bych byla rodič jeho nebo co. Všechno je špatně, nemiluju ho, nevážím si ho, stydím se za něj a i za sebe, že sem byla tak naivní a blbá! jenže co teď?? mám to vydržet, že jako to třeba za deset let přejde.. vydržet kvůli dětem? prvnímu je rok a druhý je teprv na cestě. To je situace toto :roll: finančně to jentaktak dám, ale pro peníze bych s chlapem snad bejt neměla ne?? i kdybych měla žrát suchý kůrky nebo já nevím, to sem taky zas naivní? Sem z něj akorát nervozní, furt nabroušená jak je šíleně vymatlanej (pak sem ještě víc naštvaná na sebe protože sem blbá tím pádem dvakrát tolik) no a v poslední řadě to od*ere můj roční syn na kterýho sem teda kolikrát taky jak pes :zed:

• Citovat
  • Upravit
10.10.15 22:08

Třeba kdybys nam popsala nějakou situaci… Není to třeba hormonama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.15 10:34

Hormony mě taky napadly, ale přeci bych najednou jen kvůli nim tak nešílala, vždyt já si to nevymýšlím. Mám takovej super dar od boha, že to zlé zapomenu a netrvá to kolikrát ani 24 hodin. Takový nejvíc co mě ranilo bylo asi toto: malej měl 3 měsíce a mě se od večera udělalo nějak špatně, podobný jako když máte chřipku, zhoršovalo se to až nakonec sem zalehla, s malým v náručích (furt řval, takže sem ho furt jen kojila) a bylo mi hrozně zle, šíleně slabá a lilo ze mě jak z konve. Upozornuju, že sem měla teplotu jen jednou v životě, před 15ti lety, měla sem mononukleozu, horečka 41 stupnů a měla sem z toho už halucinace, od tý doby sem byla nemocná jen párkrát, to bych spočítala na prstech jedné ruky. Měla sem vlasy přes čelo a nebyla sem schopná si je dát za uši jak sem byla slabá, nemohla sem ani mluvit ale hlavou mi probíhalo, že bych si měla zavolat sanitku. No do toho má drahá druhá polovička jako by se nechumelilo že jde na pivo, poslední energií sem vložila do hádky s ním (pořád s malým v náruči, kterej jako zázrakem usnul), no přítel prostě vůbec nechápal proč by nemohl jít pryč. Nakonec sme nák změřili teplotu, měla sem asi 40,5 stupnů což s ním teda ani nehlo a šel pryč… jinak pak sem zjistila, že ten můj stav byl z ucpání prsní žlázy, kdybych to neřešila, dostala bych zánět, ale po antibiotikách se mi udělalo dobře a kojili sme dál ;)

no ted třeba poslední hádka, což je příklad takových těch denních hádek (mimichodem v mým předešlým vztahu, kde nám to vydrželo 7 let a pak sem mu já kráááva dala kopačky, no tak sme se snad za těch sedm let ani jednou nepohádali). Celý týden říkám, a on s tím souhlasí, že o víkendu bysme mohli udělat něco na zahradě. Příjde den D a milostpán má samou výmluvu proč nemůže, ještě má u toho arogantní cikánskej ton a je to vlastně moje vina. Nakonec mi vzteky rozdupe co sem chtěla zasadit..

ale stráááášně mě miluje a dává ohledy na to že sem těhotná, to říkal když mi šel otevřít dveře od auta :mrgreen: ale to že na mě celý dopoledne řval (už ani nevím proč) to má být normální.

No každopádně sem mu řekla už že je konec, on že prej od něj neuvidím ani korunu, že půjde na pracák a nebude muset platit alimenty a že manželé nejsme, takže nemá ke mě žádnou vyživovací povinnost a blablabla. Nakonec že mi prej vezme malýho :mrgreen: jemu by ho tak někdo dal, s tfvalým bydlištem na úřadě, bez práce a samý dluhy hahaha.

Panebože já si tak ukrutně na*rala do bot… a to sme se hrozně milovali. Ted budu muset jít s prosíkem ke svojí máti aby mi poradila, založila (má dost), ale zadarmo to nebude (což chápu), bude za to ode mě očekávat, že jí poslechnu na slovo a jelikož sem úplně blbá, tak můžu bejt vůbec ráda, že mám koho poslouchat na slovo, protože já už raději rozhodovat o ničem nebudu :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.18 06:56

Ahoj, chtěla bych poprosil o radu/názory. Jsem s přítelem tři roky a máme skoro roční dceru. Poslední dobou bych náš vztah ani nenazvala vztahem. Já se celý den starám o dítě a o domácnost, on přijde ve 4 hodiny odpoledne domů, zapne si televizi, začne říkat jak nic neděláme spolu atd a třeba v 7 hod u té televize usne, skoro každý den. Druhý den si pak stěžuje, že ani nemáme sex, což máme tak 1× za měsíc, protože vůbec nemám chuť, a jsem po menším zákroku takže to tam mám ještě citlivé a vadí mi když na mě sahá. Říkám mu ať na mě takhle nesahá, místo toho aby mě pohladil tak rovnou zajede do kalhotek a chce se mi tam vrtat, že jestli chce sex tak se musí snažit, dlouhou předehru že jinak opravdu vzrušená nebudu. Jenže na to je línej tak raději zase začne říkat jak nemáme sex. Nedávno jsem potkala svého bývalého a teď jsem se přistihla, že na něj eroticky myslím i když jinak vůbec na sex chuť nemám. Přítel se mi fyzicky přestal líbit, dost přibral a má i zdravotní problémy (zlobí ho koleno, teď začal nosit brýle, prostě se za 3 roky z hezkého chlapa stal úplně něčím jiným). Zajištěná jsem, mám kde bydlet, to vše není problém ale příčí se mi malé brát tátu, má ji rád. Jenže já si přijdu jako kdybych se starala o dvě děti místo jednoho. Teď jsem začala chodit 1×týdně na tancování, abych se trochu odreagovala a hned je to problém, že musí hlídat, přitom on 1×týdně může chodit do hospody. Mám ho ráda, ale už ho nejspíš ani nemiluju jako dřív. Jsem na rozpacích a nevím co mám dělat :?

• Citovat
  • Upravit
243
13.2.18 07:46

Zacala bych tim, ze bych mu napsala (dopis, mail) to, co jsi napsala sem a promluvila si s nim.

Resili jste to? Nebo jen cekas, ze se neco zmeni a on ani nevi, s cim jsi nepsokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
13.2.18 08:22

Nahnal bych ho k obezitologovi a donutil cvičit. Sex bych podmínil splněním domácích prací. Situace se otočí, on bude sedřený z celodenní práce a ty budeš nadržená z celodenního nicnedělání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
13.2.18 08:25
@zoidberg píše:
Nahnal bych ho k obezitologovi a donutil cvičit. Sex bych podmínil splněním domácích prací. Situace se otočí, on bude sedřený z celodenní práce a ty budeš nadržená z celodenního nicnedělání.

Zkušeně :D :palec:

• Citovat
  • Upravit
5866
13.2.18 08:27
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych poprosil o radu/názory. Jsem s přítelem tři roky a máme skoro roční dceru. Poslední dobou bych náš vztah ani nenazvala vztahem. Já se celý den starám o dítě a o domácnost, on přijde ve 4 hodiny odpoledne domů, zapne si televizi, začne říkat jak nic neděláme spolu atd a třeba v 7 hod u té televize usne, skoro každý den. Druhý den si pak stěžuje, že ani nemáme sex, což máme tak 1× za měsíc, protože vůbec nemám chuť, a jsem po menším zákroku takže to tam mám ještě citlivé a vadí mi když na mě sahá. Říkám mu ať na mě takhle nesahá, místo toho aby mě pohladil tak rovnou zajede do kalhotek a chce se mi tam vrtat, že jestli chce sex tak se musí snažit, dlouhou předehru že jinak opravdu vzrušená nebudu. Jenže na to je línej tak raději zase začne říkat jak nemáme sex. Nedávno jsem potkala svého bývalého a teď jsem se přistihla, že na něj eroticky myslím i když jinak vůbec na sex chuť nemám. Přítel se mi fyzicky přestal líbit, dost přibral a má i zdravotní problémy (zlobí ho koleno, teď začal nosit brýle, prostě se za 3 roky z hezkého chlapa stal úplně něčím jiným). Zajištěná jsem, mám kde bydlet, to vše není problém ale příčí se mi malé brát tátu, má ji rád. Jenže já si přijdu jako kdybych se starala o dvě děti místo jednoho. Teď jsem začala chodit 1×týdně na tancování, abych se trochu odreagovala a hned je to problém, že musí hlídat, přitom on 1×týdně může chodit do hospody. Mám ho ráda, ale už ho nejspíš ani nemiluju jako dřív. Jsem na rozpacích a nevím co mám dělat :?
:lol: To je dobrý no, on si u sledování televize stěžuje, že nic neděláte spolu? To navrhl za aktivity? Že se ptám co.. Tady byla asi chyba si udělat dítě už po 2 letech vztahu :nevim:. Jestli tě sexuálně nepřitahuje a žijete spíš vedle sebe než spolu, tak bude pro všechny lepší jít od sebe, to by se musel snažit to změnit, to ale podle tvého příspěvku moc nevypadá, že by se aktivitou přetrhl.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.18 08:56
@Paola21 píše: :lol: To je dobrý no, on si u sledování televize stěžuje, že nic neděláte spolu? To navrhl za aktivity? Že se ptám co.. Tady byla asi chyba si udělat dítě už po 2 letech vztahu :nevim:. Jestli tě sexuálně nepřitahuje a žijete spíš vedle sebe než spolu, tak bude pro všechny lepší jít od sebe, to by se musel snažit to změnit, to ale podle tvého příspěvku moc nevypadá, že by se aktivitou přetrhl.

On si každý večer, když malá usne pouští svůj program který mě moc nebere a tak u toho háčkuju. Teď dělám malé čepičku a on jen nadává že pořád jen háčkuju a nevěnuju se jemu. Asi čeká že s ním budu koukat na tv, jenže když neháčkuju tak uklízím, věším prádlo a pod, vůbec si neuvědomuje co vše dělám. Když mu řeknu ať jde něco dělat tak řekne že je unavenej. Nejdřív to sváděl na práci, teď na brýle které začal nosit a že ho z nich bolí hlava, že si na něj nejdřív musí zyvknout. Jsem už na tyhle jeho výmluvy alergická :roll: on by mě i přitahoval, ano přibral ale to nevidím jako největší problém, sama nejsem modelka, spíš mě odpuzuje svým chováním a nevidím v něm teď vůbec „samce“ na kterýho bych chtěla vlítnout.

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
13.2.18 08:59

Tak mu to tu dej přečíst. A vyřeší se to samo :D Buď je debil, co nad tím ohrne nos a urazí se, v tom případě ho vyrazíš, nebo si to všechno uvědomí, srovná se a budete mít doma všechno sluníčkové :srdce: :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.18 08:59
@Kikin16 píše:
Zacala bych tim, ze bych mu napsala (dopis, mail) to, co jsi napsala sem a promluvila si s nim.Resili jste to? Nebo jen cekas, ze se neco zmeni a on ani nevi, s cim jsi nepsokojena?
Řešili. Řekla jsem mu že když nebude fungovat v domácnosti tak bude konec…tak slíbil že bude každý týden uklízet koupelnu. Ta je už 14 dní neuklizená a on má každý den nějakou výmluvu, proč to nemůže udělat a čeká až uklidím já.
  • Citovat
  • Upravit
5866
13.2.18 09:01
@Anonymní píše:
On si každý večer, když malá usne pouští svůj program který mě moc nebere a tak u toho háčkuju. Teď dělám malé čepičku a on jen nadává že pořád jen háčkuju a nevěnuju se jemu. Asi čeká že s ním budu koukat na tv, jenže když neháčkuju tak uklízím, věším prádlo a pod, vůbec si neuvědomuje co vše dělám. Když mu řeknu ať jde něco dělat tak řekne že je unavenej. Nejdřív to sváděl na práci, teď na brýle které začal nosit a že ho z nich bolí hlava, že si na něj nejdřív musí zyvknout. Jsem už na tyhle jeho výmluvy alergická :roll: on by mě i přitahoval, ano přibral ale to nevidím jako největší problém, sama nejsem modelka, spíš mě odpuzuje svým chováním a nevidím v něm teď vůbec „samce“ na kterýho bych chtěla vlítnout.

Jak dlouho má brejle? Chápu no, jestli má na všechno výmluvu, proč nepřiložit ruku k dílu, tak by mě taky moc netankovalo s ním spát a vidět v něm toho „samce“.. To si musí především uvědomit on, že takhle by to dál nešlo no.. říkala jsi mu s čím máš problém? Co on na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
13.2.18 09:02
@Anonymní píše: Řešili. Řekla jsem mu že když nebude fungovat v domácnosti tak bude konec…tak slíbil že bude každý týden uklízet koupelnu. Ta je už 14 dní neuklizená a on má každý den nějakou výmluvu, proč to nemůže udělat a čeká až uklidím já.

Tak bys měla dodržet, cos řekla, jinak tě bude mít na háku.. (nebo né úplně konec, to je přehnané), ale neměla bys to nechat jen tak, jinak nebude mít vůbec motivaci něco dělat, když ví, že nakonec to uděláš sama a on žádný „trest“ nedostal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.18 09:04
@Hroznej puberťák píše:
Tak mu to tu dej přečíst. A vyřeší se to samo :D Buď je debil, co nad tím ohrne nos a urazí se, v tom případě ho vyrazíš, nebo si to všechno uvědomí, srovná se a budete mít doma všechno sluníčkové :srdce: :kytka: :mavam:

Tak kdybych mu to dala přečíst, tak mi vynadá že naše soukromé věci píšu veřejně na internet. Svěřuji se občas jedné mé dobré kamarádce, a když se náhodou dozví, že jsem ji něco řekla a že se ním o tom bavím, tak mi řekne že se mu vůbec nelíbí že to s někým řeším že to je jen mezi námi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky