Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ženské, kašlete na to. ![]()
Paní je buď úplně blbá, nebo je to troll.
Vše je v cajku, až na to že je to lakomý hulvát. A mateřskou mu posílat musí, jinak ji zabije. Nejsou chudí, ale nemá 90kč na pohotovost. Je galantní chlap, vždy byl, ale ěhotnou ji nechal doma bez financí a zachraňovala ji kamarádka.
Nejvíc lituji to dítě, pokud existuje.
@Anonymní píše:
Samo, ze nedal. Kde zijes? To si ani nemuzu dovolit po nem chtit.
no je to smutné a ještě víc je smutné, a to, že se tomu směješ je dovné - spíš s tím začni něco dělat i za cenu hádky
@anonymouss píše: Ženské, kašlete na to.
Paní je buď úplně blbá, nebo je to troll.
Vše je v cajku, až na to že je to lakomý hulvát. A mateřskou mu posílat musí, jinak ji zabije. Nejsou chudí, ale nemá 90kč na pohotovost. Je galantní chlap, vždy byl, ale ěhotnou ji nechal doma bez financí a zachraňovala ji kamarádka.Nejvíc lituji to dítě, pokud existuje.
Uplne blba ses evidentne Ty. Kdyz nerozumis tomu, co pisu. Zajimave, ze ostatni rozumi, jen Ty a dalsi vyjimka ne.
@Anonymní píše:
Samo, ze nedal. Kde zijes? To si ani nemuzu dovolit po nem chtit.
Jak nemůžeš dovolit? Máte společný peníze a ne jeho peníze. Navíc je to na rekvalifikaci která ti pak vydělá, ne? Tohle bývá ve vztahu normální. A pominu to, že nejste manželé, takze odejdeš s holým zadkem.
@jdukolem píše:
no je to smutné a ještě víc je smutné, a to, že se tomu směješ je dovné - spíš s tím začni něco dělat i za cenu hádky
Myslis, ze jsem to neobrecela? Bohuzel, bez nej si nemuzu udelat ani ridicak. Nemam na to, ty prachy ma on. A dokud spolu jsme, tak to tak bude. Az spolu nebudeme, budu si s penezi hospodarot ja a budu se mit jak kralovna, oproti zivotu s nim.
@Anonymní píše:
Myslis, ze jsem to neobrecela? Bohuzel, bez nej si nemuzu udelat ani ridicak. Nemam na to, ty prachy ma on. A dokud spolu jsme, tak to tak bude. Az spolu nebudeme, budu si s penezi hospodarot ja a budu se mit jak kralovna, oproti zivotu s nim.
Můžu dotaz? Ty jsi zbavena svéprávnosti?
Máš občanku?
Pokud ano, proč peníze na tvé dítě nechodí na tvůj účet? Máš vůbec účet? Když ne, proč nepoužiješ výplatu složenkou?
@Anonymní píše:
založit si účet můžeš i přes internet… jde jen o to získat tu odvahu.. ale pokud se neodhodláš tak budeš nafurt jako nesvéprávná
Tak si to prostě změn ať to chodí tobě a ať se třeba zvencne
jako co se stane, rozejde se s tebou? Tak ať..
@Anonymní píše:
Uplne blba ses evidentne Ty. Kdyz nerozumis tomu, co pisu. Zajimave, ze ostatni rozumi, jen Ty a dalsi vyjimka ne.
Ostatní taky nerozumí.
Bohužel.
Poznamka o svepravnosti byla dost k veci.
Ty chces rovnoceneho partnera a zaroven ze sebe nechas delat chudinku, co musi odevzdavat materskou chlapovi a prosit se o kazdou stovku…
Vis, ze lidi si k tobe dovoli jen takove chovani, jake tycsama jsi ochotna tolerovat? Zamysli se nad tim.
Myslim, ze nemusis nutne ze vztahu odchazet.Pro zacatek mu v klidu a asertivne sdel, ze sis zalozila ucet (neplaceny ma treba AirBank, Mbank, Fio) ana ten ti bude chodit tvoje materska.Tecka.Na nejake vyhruzky nereaguj. Podle jeho reakce se zachovej.
@Anonymní píše:
Bez něj budeš mít peníze a mít se jak královna? Píšeš, že nepracuješ. Tak kde peníze budeš brát?
Ano, dostaneš peníze od manžela-nejspíš bývalého-a co dál? To vydělává tolik, že bude posílat tisíce, aby ses mohla mít jako královna? Nebo budeš mít nastavené ruce a chtít po státu, aby ti dával peníze?
Myslím, že si toho v životě ještě moc nedokázala.
@Annapavelkovaml píše:
No ty vogo než sem to dočetla to byl záhul…
za 1. tvůj přítel je despotický maor řízený svou matkou to sem pochopila, to by mi taky sakra vadilo a vadilo by mi i to že mu kupuje trenky (pokud teda nemá narozeniny a ji se originálnější dárek nechce vymýšlet)
za 2. proč ji volá při vaší hadce absolutně nechápu no debl prostě a v 35 letech masakr, ale z toho všeho co jsem tu četla to dělal už předtím což sis asi neuvědomovala, protože nešlo o nic vážného
za 3. za ty peníze si můžeš sama ať se ti to líbí nebo ne, nedívej se na to co se může stát a prostě to udělej jinak to prostě nevyřešíš, sociálka změna bankovního učtu, nic jednoduššího neexistuje.
za 4. asi jako jediná tady chápu ten případ s tím prstenem nebo tou růží, prostě si chtěla mít jen pocit že o tebe má ještě zájem, co už nechápu je proč si o něj 4 x říkáš jo kdybys to v nadsázce nadnesla jednou pochopím, ale takto???![]()
za 5. je pro tebe a i pro budoucí návštěvu psychologa důležité si přiznat že byl takový už před tím než ste měli prcka, což věřím jde dost těžko, ale aby ti nějak ten psycholog pomohl jinak to nepůjdea ještě jedna věc pokud ti nadává do toho do čeho ti nadává a nezastane se tě, tak už bych sním dávno nebyla, trápíš sebe jeho a hlavně syna, který za to vůbec nemůže akorát bude celý život poslouchat věčné hádky a pokud jsem to pochopila správně máš kam jít, tak se sakra seber a vypadni a v první řadě si vyřiď ten rodičák (BEZ JEHO SVOLENÍ NECHÁPU NA CO HO JAKO POTŘEBUJEŠ),jsou holky co řeší horší problémy (podvádění, násilí) a taky tu sílu najdou a zdrhnou, ty to udělej dokud s tím nezačne viz. ty zkroucené ruce
Jinak teda hodně síly nervů a doufám že si pochopila se sem tím chtěla říct!
Ja chci odejit, ale obavam se toho, ze to tak lehke nebude. Potahne me k soudu, bude vyhrozovat a bude to pro me a pro syna dost stresujici obdobi, na ktere v prve rade musim nabrat sily. Jinak moc dekuji ![]()
@Anonymní píše:
Ja chci odejit, ale obavam se toho, ze to tak lehke nebude. Potahne me k soudu, bude vyhrozovat a bude to pro me a pro syna dost stresujici obdobi, na ktere v prve rade musim nabrat sily. Jinak moc dekuji
K soudu za co?
Nejste manželé.
Imho je více stresující aktuální stav, kdy po sebe řvete, vulgárně si nadáváte a fyzicky na sebe útočíte.
@lasička1 píše:
Bez něj budeš mít peníze a mít se jak královna? Píšeš, že nepracuješ. Tak kde peníze budeš brát?
Ano, dostaneš peníze od manžela-nejspíš bývalého-a co dál? To vydělává tolik, že bude posílat tisíce, aby ses mohla mít jako královna? Nebo budeš mít nastavené ruce a chtít po státu, aby ti dával peníze?
Myslím, že si toho v životě ještě moc nedokázala.
Ty jsem taky dobra tvl.
Od statu? Od toho dostanu max materskou- rodicak. Kde ctes, ze jsem nepracovala? Psala jsem, ze jsem delala nehty. Ale kvuli tehotenstvi jsem nemakala. Nebo Ty jsi pracovala dokud jsi neporodila? Navic pisi, ze jsem posledni 3 mesice musela jen lezet. U toho by se delaly nehty fakt spatne
Pisi, ze muj syn ma 2 roky. Promin, ale asinejsem dokonala matka. Ne, nesla jsem do prace hned potom, co jsem prestala kojit.
Nedokazala jsem nic. Jen ZS s vyznamenanim, maturitu taktez, na VS jsem se vyprdla, a radeji si udelala rekvalifikacni kurz. Nemam doktorat, Ty jej asi mas, proto ta snaha me ponizit. Pokud to teda nebyla snaha me ponizit, tak pak nevim proc ses o.tom, zda jsem v zivote neco dokazala zminujes. Je to trochu mimo. Priznavam, me uvodni prispevky jsou zmatene. Psala jsem je se slzami v ocich a ano, 3 dny poradne nespim, protoze nevim, co budu delat. Potrebovala jsem nazor neutralnich lidi. Uz tak mi je dost zle. Opravdu nepotrebuji, aby se do me navazela jizliva zenska. Takze pokud nemas dal co k tematu, tak vysmahni ![]()