Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No já už několik let sním o tom, že si nakoupím v Makru.. Ted to konečně jde, protože máme Makro kartu a ono ejhle, když jsem projížděla letáky nic moc mě nezaujalo.. Ceny vcelku průměrné, alkoholu neholdujeme a na 20kg mouky tam nepojedeme. Tak dumám, co bych tam vlastně mohla dobrého a výhodného pořídit.. Samozřejmě tam chceme minimálně čerstvé ryby.
@brulinka
Posilaji treba bonusove kupony na ktere se obcas neco da koupit výhodně a ty ryby. Jinak to neni zadnej slagr. Pokud mas v okoli nejaky hypermarket, tak tam to maji vetsinou levnejsi. ![]()
@tasa píše:
Jako fakt tam smi deti az od 12 let? tó je pekna pakarna.
jo, až od 12ti ![]()
@tasa píše:
u nás udělali dětský koutek, s hračkama, obsluha informací je hlídá
naše malá to tam miluje
tuhle si s ní hráli na rytíře a bojovali mečem ![]()
@tasa píše:
Když tam vidím ty obrovské těžké vozíky, neustálé doplňování zboží ještěrkama apod., tak bych se tam i s dítětem bála. Riziko tam je opravdu mnohem větší než v běžném hypermarketu.
@tasa píše:
Ne, to je naopak úžasný, je tam klid ![]()
@Zzzzzz
Duvody to asi ma, ale je to na 2 veci. Protoze sama s malym nemuzu jet nakoupit a muzem jit nakoupit jenom jeden. ![]()
A víte někdo kolik se tam musí nechat měsíčně? Četla jsem že kartu ti můžou i vzít pokud nebudeš mít útratu.
@Mischa69 Jo, taky jsem to četla, ale poslední dobou mám útratu nula nula nic a nikdo to neřeší, akorát mi poštou přestali posílat letáky.
Mají tam těsně před Vánoci a hlavně po nich během ledna moc pěkné slevy na hračky (např. Lego), nakupujeme dopředu třeba na narozeniny ![]()
Nam teda v makru pripada levnejsi jak co, ale ve velkem nakupujeme damske hygienicke potreby ![]()