Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Zzzzzz já to ani špatně nepochopila, to jsem spíš vysvětolovala, jak to myslím já
. Jako hádat se v diskuzi o makru by už byl fakt asi vrchol ![]()
@tasa mohou tam i mladší. Tak od 8-mi let
Stačí na informací vyplnit formulář pro tento případ…
@Mischa69
Ja musim utratit 2000 za rok, ale mam to jako zamestnanecky benefit. Driv to mohli mit jen icari. Nevim jake podminky maji dnes.
@Zzzzzz
Ja nerikam, ze to nechapu, ale kam das rocni dite. Jako v tomhle je to na pytel, protoze normalne na velky nakupy chodime s muzem spolecne.
@Eveelin píše:
@terinka4444 ten dětský koutek je konkrétně kde?
Karlovy Vary, já myslela, že to jako zavedlo makro všude. Ale já nakupuju jen ve Varech
@zuzu224 píše:
@Zzzzzz
Ja nerikam, ze to nechapu, ale kam das rocni dite. Jako v tomhle je to na pytel, protoze normalne na velky nakupy chodime s muzem spolecne.
no a o tom je, tohle není obchod na velký rodinný nákup, tohle je velkoobchod pro živnostníky a firmy.
@zuzu224 presne, jak pise @terinka4444, jako hlavni to neni pro koncovy zakazniky, ale ty, kteri to poslou dal. A jestli tam chces nakupovat, tak si budes muset zajistit hlidani nebo pujde jeden.
Jinak detsky koutek mame taky u informaci ![]()
@zuzu224 to neni klasický obchod ale spíš sklad. tam na dítě může spadnout kde co a i kdyby jen plechovka tak je to pěkná rána. je to fakt kvůli bezpečnosti, tam bych s malym dítětem fakt nešla
neustále se doplnuje, jezdí tam vysokozdvižný vozík a něco může spadnout a co potom ![]()
K původnímu dotazu. My tam jezdíme především pro sýry. Kupujeme velká balení parmazánu, kozí sýry…no mohla bych jmenovat dál a dál.
Další výhoda? Zboží, který jinde nekoupíš.
Tak co ja vim, hodne na tech podmínkách nakupujících v makru polevili. staci alespon nejaky obrat na karte za rok a nic se nedeje. když tam dele jak rok nic není, pak az rusi kartu, to plati u tech obyc. hlidaji si zlate kary tam je nejaky mesicni povinny odber (ale castku si nepamatuji), nam ji jednou sebrali, museli jsme obnovovat.
chcdime do pruhonic u prahy, zadny detsky koutek tam není. když nebylo zbyti, asi trikrat jsem tam mela prcka s sebou na brise v manduce, nikdo me nezastavoval, ale to byl fakt mimco. vetsi, chodici a tudíž behaci, litaci a neposedne dite tam nepatri, opravdu je to nebezpecne. a to ticho tam… ![]()
jo, ještě me napada, ze na vanoce tam nekdy kupujeme darkove kose jako unverzalni darek. mají spoustu variant, takove pekne, třeba sladene do barvy a kdyz nekomu nevime co, hodi se.
Díky za tip, ale já kartu ještě nemám, tak by mě nedali nějakou slevu ![]()
@Zzzzzz Je to možný, nehádám se, já ceny nesleduju, jen mi to v porovnání s jiným zbožím přišel obrovksý rozdíl.