Přítel chce/nechce dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
7.8.12 10:07
@_Kaczenkaa_ píše:
Mno jestli je bydlení u rodičů zázemí, to teda nevím… :nevim: Já osobně bych to za zázemí nepovažovala, myslím, že tam bych hledala zakopaného psa…

A proč bys to za zázemí nepovažovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
7.8.12 10:09

@Kačta
No tak za prvý je to spolubydlení, ať už s rodičema, nebo s kamarády a to je vždycky průšvih a navíc Ti tam nic neříká pane a taky Vám chtě nechtě budou rodiče do všeho mluvit…

• Citovat
  • Upravit
20296

Teda by mě naši hnali, studovat, bydlet u nich a pořídit jim tam dítě :mrgreen: Přítel nejspíš miminko chce, jinak by říkal striktní ne, ale bojí - což je normální. Já bych stejně jako Kaczenkaa nejdřív řešila to bydlení, školu a pak až dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522

@Kačta Můj chlap by taky určitě nechtěl u rodičů, i kdyby bylo bydlení i rodiče jak nevím super :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.8.12 10:13

To ale není klasický spolubydlení, máme sami pro sebe byt v patře, kam nikdo nechodí… Já teda nevím, jaký vztahy máte s rodiči, ale u nás to klape na jedničku, naši nám do ničeho nekecaj a naopak už říkali, kdy bude nějaký vnouče, že se těšej :nevim: A nebudeme řešit vlastní bydlení, naši se příští rok stěhují pryč a budem v baráku se ségrou a jejím přítelem a já na tom nevidim nic špatnýho. Nevim, proč si bráthypotéku nebo chodit někam do podnájmu když máme tuhle možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
7.8.12 10:19

@Kačta No ty se tam asi cítíš fajn, ale on to asi cítí jinak. Mně by se taky nechtělo bydlet u rodičů od mojeho. I když by jsme měli každý zvlášť vchod a klid. Nevím. Mů chlap má rád prostě svůj klid, svoje věci, že si může cokoliv sám přestavit, kdekoliv vrtnout do zdi, mít svou vlastní dílnu, zvát si lidi a neřešit jestli třeba budíme rodiče atd. Je toho moc. Ale tak třeba u tebe a tvého chlapa to tak není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
7.8.12 10:21

@Kačta někdy se zmínil, že mu vadí tam žít?

• Citovat
  • Upravit
657
7.8.12 10:22
@Suzann píše:
@Kačta No ty se tam asi cítíš fajn, ale on to asi cítí jinak. Mně by se taky nechtělo bydlet u rodičů od mojeho. I když by jsme měli každý zvlášť vchod a klid. Nevím. Mů chlap má rád prostě svůj klid, svoje věci, že si může cokoliv sám přestavit, kdekoliv vrtnout do zdi, mít svou vlastní dílnu, zvát si lidi a neřešit jestli třeba budíme rodiče atd. Je toho moc. Ale tak třeba u tebe a tvého chlapa to tak není…

No mně říká, že je tam v pohodě. A vrtnout do zdi si můžem, kde chcem, prostě teď je to náš byt a naši to tak berou. Ale o tom nemá smysl se dohadovat, já mu do hlavy nevidim a říkat si může co chce. Na druhou stranu jsem tady na emiminu pochytila spoustu holek, co bydlí ať už s jedněmi, nebo s druhými rodiči, a ještě s dítětem, nepřijde mi na tom nic divného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.8.12 10:23

@Verun83 Jen ze začátku mi říkla, že z toho má divný pocit, protože to nevybudoval sám, ale jen se „svezl“. Bydlíme tam ale už rok a půl a od té doby nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_

@Kačta
No vztahy s rodiči mám normální, jen bych s nimi prostě nebydlela i kdybych měla mít svůj vchod a svůj byt, prostě jsem dospělá a dokážu se o sebe postarat sama a né žít s někým v baráku do konce života, kór když budu mít dítě - mmch. já se od rodičů stěhovala v 17 a od té doby se starám sama o sebe..
Prostě mi nepřijde normální bydlet ve věku, kdy si chci pořizovat děti bydlet v domě s dalšími lidmi… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20296

Sama píšeš, že s tím měl přítel problém (s bydlením u rodičů) a že teď to vypadá líp - MOŽNÁ. Jasně pokud tě má rád, miluje tě, nechce tě ztratit, tak to překousne - ale umím si představit jeho myšlenkové pochody, když vám tam přibude dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.8.12 10:25

@_Kaczenkaa_ Mně zas nepřijde normální zadlužit se hypotékou na 30 let, když nemusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
7.8.12 10:26

@Kačta Tak určitě na tom není nic divného, to neříkám, ale každý to má jinak. Zkus se ho někdy nenápadně zeptat, jestli by chtěl třeba své bydlení nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
7.8.12 10:27

@Kačta no tady toho moc nevyřešíš. nejlepší asi by bylo udělat, zeptat se ho, proč si není jistý tím dítětem. strach ze zodpovědnosti? nebo špatný pocit z tohohle typu bydlení? atd…
pokud máte možnost zde bydlet, máte patro pro sebe, je blbost si brát hypotéku na jiný byt… to bych neřešila.
promluv si s ním, ale nenutila bych ho do dítěte.

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
7.8.12 10:31

@Kačta
A u rodičů neplatíte nic, že? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat