Přítel chce/nechce dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
7.8.12 11:43

@Kačta děkuji :mavam: přijde mi, že holky v dobré víře trošku odbočily od tématu, který si založila. Na druhé straně je fajn si o tom poklábosit komplexně :D Takže ti přeji, aby miminko bylo na cestě co nejdříve ke spokojenosti obou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
7.8.12 11:44

Boha jeho, to je diskuze, přijde mi, že Zakladatelka píše „A“ a 80% těch, co jí odpovídají, píše „B“ a hlavně to není ani k tématu. Fakt jsem se nad tím musela ironicky pousmát, ani bych sem nepsala, ale mám potřebuji podpořit :-)

Zakladatelko, spolubydlení s rodiči je podle mě ok, pokud to všem vyhovuje. V tvém případě bych snad zkusila zjistit, zda je přítel opravdu spokojen tak, jak si (ne)myslíš. POkud ano, „problém“ s bydlením s rodiči bych vůbec neřešila. Mě osobně trochu zarazilo, že jim nic neplatíte, byť přítel pracuje - ale to je zcela mimo tuto diskuzi.

Ohledně dítěte - já bych ho zkusila trochu popostrčit, ale v žádném případě bych ho nestavěla před hotovou věc, jak tu někdo radil - no kde to jsme? 8o Otěhotnět jen ze svého rozhodnutí a pak to otci jen oznámit? To fakt ne… Čili, jak tu už holky radily, oznámit mu, že přestaneš HA brát. Na to máš právo - ji nebrat. Ze zdravotních důvodů, jsou to hormony, pro tělo dlouhodobě jistě nic moc. Řekla bych příteli, že chceš, aby se tělo trochu vzpamatovalo. A řeště SPOLU jakou ochranu budete nadále používat a zda vůbec nějakou. Třeba to vykrystalizuje nějak samo :kytka: :kytka:

No a nakonec - přeju ti, aby se tu konečně objevil někdo, s kým si pokecáš - důvod, proč jsi tuto diskuzi zakládala :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43033
7.8.12 11:44

Hele na hormony se vykasli a rekni mu, ze od tedka se o pripadnou antiko stara on. Uvidis, jestli ho bude bavit kupovat kondomy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
7.8.12 11:45
@sovicka1 píše:
Boha jeho, to je diskuze, přijde mi, že Zakladatelka píše „A“ a 80% těch, co jí odpovídají, píše „B“ a hlavně to není ani k tématu. Fakt jsem se nad tím musela ironicky pousmát, ani bych sem nepsala, ale mám potřebuji podpořit :-)
:lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.8.12 11:49
@sovicka1 píše:

Zakladatelko, spolubydlení s rodiči je podle mě ok, pokud to všem vyhovuje. V tvém případě bych snad zkusila zjistit, zda je přítel opravdu spokojen tak, jak si (ne)myslíš. POkud ano, „problém“ s bydlením s rodiči bych vůbec neřešila. Mě osobně trochu zarazilo, že jim nic neplatíte, byť přítel pracuje - ale to je zcela mimo tuto diskuzi.

Ohledně dítěte - já bych ho zkusila trochu popostrčit, ale v žádném případě bych ho nestavěla před hotovou věc, jak tu někdo radil - no kde to jsme? 8o Otěhotnět jen ze svého rozhodnutí a pak to otci jen oznámit? To fakt ne… Čili, jak tu už holky radily, oznámit mu, že přestaneš HA brát. Na to máš právo - ji nebrat. Ze zdravotních důvodů, jsou to hormony, pro tělo dlouhodobě jistě nic moc. Řekla bych příteli, že chceš, aby se tělo trochu vzpamatovalo. A řeště SPOLU jakou ochranu budete nadále používat a zda vůbec nějakou. Třeba to vykrystalizuje nějak samo :kytka: :kytka:

No a nakonec - přeju ti, aby se tu konečně objevil někdo, s kým si pokecáš - důvod, proč jsi tuto diskuzi zakládala :kytka: :kytka:

Děkuju, my jsme jim chtěli platit, ale naši to odmítli, tak cpát peníze jim zase nebudem. :nevim: Co se týče toho postavení před hotovou věc, tak to jsem taky proti, to bych neudělala, chci, abysme se společně rozhodli a né tohle, to se mi vůbec nelíbí :cert: Tak třeba se někoho dočkam a ne jen rejpalek :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
7.8.12 11:51

@Kačta já se hlásím k plné podpoře :cert: vůbec nechápu proč se to zvrtlo na debatu o bydlení :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.8.12 11:53
@neila píše:
@Kačta já se hlásím k plné podpoře :cert: vůbec nechápu proč se to zvrtlo na debatu o bydlení :?:

Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
7.8.12 11:53

Tak já to zrovna nepsala se záměrem rejpat, ale jen udivení po přečtení prvního příspěvku, že bydlí u rodičů, nemá dodělanou školu, přítel tam nebyl spokojen ale už si ASI zvykl…prostě pohled z jiné strany, kde by třeba mohl být taky problém… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
7.8.12 11:54

Já se přiznám, že sem na bydlení reagovala proto, že se mě dotkl názor, že ten kdo bydlí společně s rodiči je rozmazlený a pohodlný. Ale odpovědi a rady k tématu si přečtu ráda, protože můj přítel patří mezi ty, kteří s ničím nepřijdou sami a musí se popostrčit ( i když třeba se mýlím a drahý můj překvapí :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
7.8.12 11:56

Zakladatelko - já studovala, předělávala bydlení, pak byla svatba, pracovala jsem a pak mimi.
Bydlíme v rodinném domku s rodiči manžela, máme už dvě děti, taky máme patro pro sebe - a jsem rádi a moc nám to spolu klape :palec:
Jsme šťastní, že nemusíme platit hypo - bydlení jsme předělávali hodně svépomocí a vážíme si toho. A můžeme šetřit, třeba dětem na školy atd. a můžeme jim dopřát dovolené, i když jsem na rodičáku.
Takže klapat to může, já jsem živý důkaz :mrgreen:
PS: díky tomu, že jsem i pracovala a měla smlouvu na neurčito - toho hodně využívám při druhé navazující mateřské - to nemá chybu!!!

• Citovat
  • Upravit
14020
7.8.12 11:56

@Kačta jak, kde a s kým bydlíš je jen a jen tvoje věc. Proč toho nevyužít??? Někdo tu psal, že ani ránu bydlet s rodiči, ale proč jako???
To že někdo dospěje a založí rodinu musí z domu pryč???

Ne, to nechápu.
Takto má zakladatelka jedinečnou možnost se osamostatnit, vyzkoušet si jaké to je vést vlastní domácnost a ještě ušetřit kupu peněz, za které si za pár let může postavit vlastní barák i bez hypotéky :pankac: :pankac: :pankac: - podle mě je to super gesto od rodičů :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.8.12 11:58
@RyBANA píše:
Tak já to zrovna nepsala se záměrem rejpat, ale jen udivení po přečtení prvního příspěvku, že bydlí u rodičů, nemá dodělanou školu, přítel tam nebyl spokojen ale už si ASI zvykl…prostě pohled z jiné strany, kde by třeba mohl být taky problém… :nevim:

Já tvůj pohled na věc chápu, ale na druhou stranu mám názor, že kdyby člověk musel pořád na něco čekat - až dodělá školu, až budemem mít vlastní bydlení atd. atd. tak by se na prvním dítku začalo pracovat v 35 pomalu… a o to nestojím. Bydlet u rodičů mi nepřijde jako problém, školu bych si dodělala při mateřský, i když by to nebyl žádnej med, ale vzdát se nechci ani jednoho. A přítel nebyl nespokojenej, jen mu to ještě před nastěhováním přišlo divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.8.12 11:59

@lekno Tak před tebou smekám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.8.12 12:00
@eviliska píše:
@Kačta jak, kde a s kým bydlíš je jen a jen tvoje věc. Proč toho nevyužít??? Někdo tu psal, že ani ránu bydlet s rodiči, ale proč jako???
To že někdo dospěje a založí rodinu musí z domu pryč???Ne, to nechápu.
Takto má zakladatelka jedinečnou možnost se osamostatnit, vyzkoušet si jaké to je vést vlastní domácnost a ještě ušetřit kupu peněz, za které si za pár let může postavit vlastní barák i bez hypotéky :pankac: :pankac: :pankac: - podle mě je to super gesto od rodičů :hug:.

Mluvíš mi z duše, děkuju za podporu :kytka: Každý má jiný názor, to chápu, ale nevím, proč je ten můj automaticky špatně? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
7.8.12 12:01

@Kačta Hele to chápu, já sama čekat neumím, co chci - to musím mít hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí