Přítel chce/nechce dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
7.8.12 10:36

Ale já jsem ani nic řešit nechtěla, chtěla jsem jen vědět, jestli je někdo v podobné situaci, to je všechno. S přítelem si promluvím, ale všechny minulé debaty končily stejně tím, že je spokojenej, takže z něj nic navíc asi nevytluču :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
7.8.12 10:37

Uz necekej!!!

Ten muj to furt odkladal, porad se vymlouval az budeme mit tohle a tamto..Tak jsem to rozhodla za nej:)Kdyz jsem mu pak rekla, ze jsem tehotna, mel vetsi radost jako ja(a ja jsem mela obrovskou :) ) Je z nej skvelej tata.. Mam pocit ze chlapi nevedi co chteji, (a hodne couvaji z hloupich duvodu)..a rika se to o zenach.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.8.12 10:38

@_Kaczenkaa_ Neplatíme, protože studuju VŠ. Sami nám bydlení za těchto podmínek nabídli, jako podporu mě na studiích. Měla jsem dřív dost velký kapesný a teď nemám nic, což je v absolutním pořádku. Všechny běžný výdaje platí přítel a já přispívám z brigády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
7.8.12 10:41

@Kačta
No to je ono, jsme u toho, jsi prostě (promiň) rozmazlená od rodičů, tak proč se toho vzdávat… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Verun83
7.8.12 10:44
@_Kaczenkaa_ píše:
@Kačta
No to je ono, jsme u toho, jsi prostě (promiň) rozmazlená od rodičů, tak proč se toho vzdávat… :nevim:

no upřímně, ty by ses vzdala??? zadlužila by ses na 30 let když bys nemusela???
když jsou možnosti, tak jako co…

• Citovat
  • Upravit
657
7.8.12 10:46

@Verun83 Já už jsem psala, že když nemusím, tak proč bych se zadlužovala, ale to ještě neznamená, že jsem rozmazlená. Až budu mít po škole tak začnem platitpolovinu nákladů na barák, to je snad jasný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
7.8.12 10:46
@_Kaczenkaa_ píše:
@Kačta
No to je ono, jsme u toho, jsi prostě (promiň) rozmazlená od rodičů, tak proč se toho vzdávat… :nevim:

Tak to zas není o rozmazlenosti…si teda myslím, bo jinak jsem teda byla rozmazlenec taky. Sice ne u rodičů, ale sama v bytě, kde mi oni nájem platili - abych já mohla chodit do školy. Dokud jsem studovala, oni platili.

To si myslím, že s rozmazleností nemá nic společného, je to prostě krásný dar od rodičů, co mě podporují v tom, abych to někam dotáhla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
7.8.12 10:48
@Kačta píše:
@Verun83 Já už jsem psala, že když nemusím, tak proč bych se zadlužovala, ale to ještě neznamená, že jsem rozmazlená. Až budu mít po škole tak začnem platitpolovinu nákladů na barák, to je snad jasný..

no jasný, já s tím souhlasím. když máte tu možnost tam bydlet, tak nevidím důvod proč se hnát do hypotéky na 30 let… znám víc lidí, co takhle žijou v domečku s rodiči, a nevidím na tom nic divného.

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
7.8.12 10:49

@Verun83
Prostě si myslím, že když si ve věku kdy se o sebe dokážeš postarat sama, měla bys to tak udělat, takže ano, já bych se zadlužila…
Od rodičů jsem odešla v 17, platila nájem, chodila po brigádách a taky v klidu dostudovala a neodcházela jsem kvůli rodičům, ale kvůli sobě, protože jsem cítila, že jsem dostatečně vyspělá na to, abych vše zvládla sama… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
657
7.8.12 10:49
@Verun83 píše:
no jasný, já s tím souhlasím. když máte tu možnost tam bydlet, tak nevidím důvod proč se hnát do hypotéky na 30 let… znám víc lidí, co takhle žijou v domečku s rodiči, a nevidím na tom nic divného.

Děkuju, to je i můj názor :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
7.8.12 10:50
@Verun83 píše:

Já potom co psala, jaký je plán do budoucna už taky ne, ale právě jinak to může vidět ten přítel no. Můj manžel má s mými rodiči naprosto skvělý vztah, tykají si, rozumí si ale říkal, že bydlet s nimi pod jednou střechou by nezvládl. A to jsou fakt super, nekecají do ničeho, pomůžou když můžou i nemůžou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
7.8.12 10:52
@_Kaczenkaa_ píše:
@Verun83
Prostě si myslím, že když si ve věku kdy se o sebe dokážeš postarat sama, měla bys to tak udělat, takže ano, já bych se zadlužila…
Od rodičů jsem odešla v 17, platila nájem, chodila po brigádách a taky v klidu dostudovala a neodcházela jsem kvůli rodičům, ale kvůli sobě, protože jsem cítila, že jsem dostatečně vyspělá na to, abych vše zvládla sama… :nevim:

a tys bydlela s rodiči v dvougeneračním domku?

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
7.8.12 10:54

@Verun83
Bydlela jsem s rodiči v domě, měla jsem svůj klid i své soukromí, ale nevidím jediný důvod proč bych tam s nima měla být ještě ve 30 a navíc s prckem na krku…

• Citovat
  • Upravit
Verun83
7.8.12 10:55
@_Kaczenkaa_ píše:
@Verun83
Bydlela jsem s rodiči v domě, měla jsem svůj klid i své soukromí, ale nevidím jediný důvod proč bych tam s nima měla být ještě ve 30 a navíc s prckem na krku…

dotaz zněl, bydlela si v dvougeneračním domku, měla jsi patro sama pro sebe? nemluvím o tvým pokojíčku, kam nikdo nechodil…

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
7.8.12 10:57

@Verun83
Měla jsem naprosto oddělenou místnost s kuchyňským koutem (taková garsonka), takže defacto jo… :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky