Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tigy66 Tak určitě jsou centra pro domácí násilí a tam se tomu věnují, jsou tam i psychologové podle mě, kteří dokážou poradit a zvýšit trochu týrané osobě sebevědomí. Já nevím jak to dneska chodí
No a když mu to oznámí a on zrovna hned nezavolá a nenapíše tak co?? Ona si půjde vesele domů a on si na ní počká u baráku. Rozhodně by měla teda něco dělat, pokud takto nechce žít dál a čekat na další rány ![]()
@natyber
" Poslala sem ho pryč a tak mě začal nahánět… Chtěl vrátit zásnubní prsten, včera jsem mu ho dala. Ve dvě ráno zvonil, že si chce o všem promluvit. Nechtěla jsem, ale neodešel by. "
Ale odešel stačilo zavolat policii přes 158, řešit by to museli a aspoň by ho tam viděli, že si nevymýšlí. Ve dvě ráno nemá nikdo co se kam dožadovat vstupu.
Ona ho ale místo toho pustila domu - neví co chce, to je její hlavní problém.
@natyber vykážou ho z bytu a nesmí se k ní přiblížit na 100 m třeba, to tě nenapadlo?
To se také hlídá a porušení se trestá, byť jeho nebo kdyby ona si to v těch 10 dnech rozmyslela, odpustila mu a pustila ho do bytu…
Si myslim, ze zakladatelka uz bohuzel nenapise, prekvapive
! Good job!!!
![]()
@tigy66 zkusila jsi nekdy volat policii v podobnem pripade??
kdyby zrovna prijeli nekteri trosku schopni a pomohli by- odesel by a vratil by se…volala by stale dokola/druhy den by se vratil. Potkal by ji kdekoli na vesnici a co se asi tak odehrava v hlave agresora?? Nevis! A nevi to nikdo! Todle neni o tom, ze ti rano nekdo klepe na dvere. jeden den v tomdle pripade nejspis nic neresi/
Na lince s timto pracuji DENNE!!! Pomuzou naplanovat co nejucinnejsi cestu, jak se debila zbavit-ne ukvapene/účinně. Pomuzou ji ujasnit si neprustrelny unikovy plan v pripade nouze. Pomuzou ji komunikovat s policii. A tak dal a dal. Bude mit navrch, bude nad sebou mit uz „nekoho“-doted v tom byla bohuzel sama
Příspěvek upraven 05.01.15 v 15:19
@JulkaD píše:
Si myslim, ze zakladatelka uz bohuzel nenapise, prekvapive! Good job!!!
![]()
![]()
@tigy66 zkusila jsi nekdy volat policii v podobnem pripade??
Na lince s timto pracuji DENNE!!! Pomuzou naplanovat co nejucinejsi cestu, jak se debila zbavit-ne ukvapene/uccine. Pomuzou ji ujasnit si neprustrelny unikovy plan v pripade nouze. Pomuzou ji komunikovat s policii. A tak dal a dal. Bude mit navrch, bude nad sebou mit uz „nekoho“-doted v tom byla bohuzel samakdyby zrovna prijeli nekteri trosku schopni a pomohli by- odesel by a vratil by se…volala by stale dokola/druhy den by se vratil. Potkal by ji kdekoli na vesnici a co se asi tak odehrava v hlave agresora?? Nevis! A nevi to nikdo! Todle neni o tom, ze ti rano nekdo klepe na dvere. jeden den v tomdle pripade nejspis nic neresi/
Zakladatelka je cela a v poradku. Nemejte strach, jen ma moc prace ![]()
Příspěvek upraven 05.01.15 v 15:35
@JulkaD
Potkal by ji kdekoli na vesnici a co se asi tak odehrava v hlave agresora?? Nevis! A nevi to nikdo!
tím spíš je třeba, aby policie o něm věděla, že má v rajónu takovýho blba
co až přijde dneska v noci otravovat znova, zase ho tam radši pustí?
@Electrolux_EHM_4400
taky mě to nejprve napadlo, ale že by si s tim dala takovou práci?
@JulkaD
a tohle ne?
„Pomuzou ji komunikovat s policii.“
jako jak s nima má mluvit? jestli je má prosit, aby dělali svojí práci a přijeli, nebo tam nejdřív za nima zajít na kafe a dát řeč o něm nebo co jako?
nebo jí budou radit, jak se vytáčí 158?
@natyber pokud nestáhne obvinění ona, tak si myslím, že by ho mohli zadržet na policii (vazba) myslím, že zákony se o něco zlepšily.
@tigy66 píše:
@Electrolux_EHM_4400
taky mě to nejprve napadlo, ale že by si s tim dala takovou práci?
Nene, ja to myslim vazne. Opravdu je v poradku ![]()
Tohle je psychické týrání, přešlo už i ve fyzické. S tím si ted´těžko poradíš sama, na to ti příliš dlouho srážel sebevědomí. Yrozhodně podat trestní oznámení a zkus se obrátit sem - http://rosa-os.cz/ pro začátek by ti to mohlo pomoct vyhrabat se z nejhoršího a uvědomit si, že jsi obět´a naučit se s tím vyrovnat a bránit se tomu
Je asi zbytečné Ti tu psát, jak jsi hloupá, že ses k němu pokaždé vrátila (sama, dobrovolně), protože on doleze a ty ho zase vezmeš zpět, tak jako všechny týrané ženy.. Komu není rady, tomu není pomoci ![]()
@natyber
a co myslíš, že jí kromě policie na lince důvěry apod. asi tak poradí?
a jemu to hlavně oznámit, nejlépe mobilem když na tej policii zrovna bude, je velmi pravděpodobný, že on bude hned volat nebo psát sms zpátky, tak to může hned tam předložit jako důkaz