Přítel mě zbil kvůli podezření z nevěry

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22923
5.1.15 16:59

@Z zz nectu nic ostatniho, ale posli ho doprdele, jednou te zabije az mu rupne!!!zmem si cislo, zrus fb a pokud muzes nastehuj se k nejake kamaradce nebo rodicum at te nejaky cas nevidi, je to magor. Bacha na nej a mozna bych si i zdokumentovala modriny a sla na policii kdyby se to opakovalo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
5.1.15 22:49
@tigy66 píše:
@natyber
" Poslala sem ho pryč a tak mě začal nahánět… Chtěl vrátit zásnubní prsten, včera jsem mu ho dala. Ve dvě ráno zvonil, že si chce o všem promluvit. Nechtěla jsem, ale neodešel by. "Ale odešel stačilo zavolat policii přes 158, řešit by to museli a aspoň by ho tam viděli, že si nevymýšlí. Ve dvě ráno nemá nikdo co se kam dožadovat vstupu.
Ona ho ale místo toho pustila domu - neví co chce, to je její hlavní problém.

Jo to máš pravdu, ale když je tam sama a nemá komu říct o pomoc, tak se prostě bojí. Oni by ho vykázali a on by přišel druhej den, nebo by si prostě na ní někde počkal a byl by jednou tak agresivní. Ty vůbec nechápeš, jako většina tady, jak přemýšlí týraná osoba. Já neříkám, ať nic nedělá. Psala jsem jí hned, ať vezme rozum do hrsti a něco dělá. Jen říkám, že to není tak jednoduchý jak si tady každá druhá myslí. Věřím, že kdyby v bytě byl někdo s ní, tak by neměla takový strach a policii zavolala. A podle mě ví co chce, jen má strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
5.1.15 22:51
@Makca87 píše:
@natyber vykážou ho z bytu a nesmí se k ní přiblížit na 100 m třeba, to tě nenapadlo? :think: To se také hlídá a porušení se trestá, byť jeho nebo kdyby ona si to v těch 10 dnech rozmyslela, odpustila mu a pustila ho do bytu…

Fakt 8o Když jsem se na to ptala, tak se mi vysmáli, že nejsme v americkém filmu. Tak jestli to je takhle, tak aspoň něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
5.1.15 22:54
@natyber píše:
Fakt 8o Když jsem se na to ptala, tak se mi vysmáli, že nejsme v americkém filmu. Tak jestli to je takhle, tak aspoň něco.

Vsak to vtom emerickem filmu vazne rikali :P

• Citovat
  • Upravit
6050
5.1.15 22:55
@mother píše:
@natyber pokud nestáhne obvinění ona, tak si myslím, že by ho mohli zadržet na policii (vazba) myslím, že zákony se o něco zlepšily.
:nevim: Je to možné :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
5.1.15 23:06
@tigy66 píše:
@JulkaD
a tohle ne?

„Pomuzou ji komunikovat s policii.“

jako jak s nima má mluvit? jestli je má prosit, aby dělali svojí práci a přijeli, nebo tam nejdřív za nima zajít na kafe a dát řeč o něm nebo co jako?

nebo jí budou radit, jak se vytáčí 158?
:lol: :lol: Ty máš dobré smýšlení o naší policii. Je jasné, že pokud se někdo ozve na krizovou linku a žádá pomoc, tak se mu jí dostane více, než od policie. Ti mají tak čas stát u každého baráku a hlídat pošahaný, labilní, agresory. Víš vůbec čím se krizová centra zabývají?? A kdyby to byla pravda, kdyby se zrovna o domácí násilí policie tak starala, tak by nebylo tolik týraných žen, které se kolikrát bojí nejen o sebe, ale i o děti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
5.1.15 23:07
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Vsak to vtom emerickem filmu vazne rikali :P
:nevim: Asi jsem blbá, ale nechápu. A nechápu ani to, že je zakladatelka v pořádku :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
5.1.15 23:10
@natyber píše: :nevim: Asi jsem blbá, ale nechápu. A nechápu ani to, že je zakladatelka v pořádku :nevim:

Nejsi blba… i tech 100m nase pravo zna. Jsi chytra!

• Citovat
  • Upravit
tigy66
5.1.15 23:29

Tady jde o to / pokud to zas neni nějakej vymyšlenej příběh celý / že jí tyranizuje už dlouho, ale ona furt naivně věří, že se on změní a stále si ho pouští domu a neřeši to
a až se dneska v noci on tam bude znovu dobejvat a ona zavolá na nějakou tu zázračnou linku co jí asi tak poradí jinýho než zavolat policajty? když uvede, že jí fyzicky napadá, nevěřím, že nepřijedou

• Citovat
  • Upravit
6050
5.1.15 23:56

No na tu linku by měla zavolat, normálně přes den. Prostě až se rozhodne. Večer pokud jí bude bušit na dveře tak samozřejmě policii. Ale fakt nevím jak to dneska chodí. Přijedou odvedou ho a to ho jako hned vezmou sebou do vazby?? Podle mu řeknou ať tam nechodí a pomažou zpátky na služebnu. A on se může vesele vrátit, nebo počkat do rána až půjde dotyčná ven a tam si na ní vybít vztek :roll: Ať zavolá kamkoliv, tak je to běh na dlouhou trať. Nikdo jí nepomůže podle mě hned a okamžitě. Nejlepší by bylo se někam odstěhovat a přerušit veškerý kontakt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
5.1.15 23:57
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Nejsi blba… i tech 100m nase pravo zna. Jsi chytra!

Když teda půjdu nahlásit obtěžování, tak se ta osoba nesmí přiblížit na sto metrů jo??? A na jak třeba dlouho???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
6.1.15 00:04

@natyber
do vazby za zvonění u dveří asi těžko, ale nějak se bránit ona začít musí, hlavně ho nepouštět domu, kdyby jí pak napadl na ulici, tak v tej vazbě nejspíš skončí aspoň „na chvíli“

• Citovat
  • Upravit
184
6.1.15 08:24

U mého prvního vztahu jsem měla také podobný problém. Ještě teď si pamatuji jak jsem byla u nich na dvorku schoulená v křoví a ne jednou, strachy aby mne nenašel a násilí nepokračovalo. Byl to můj první vztah a ani jsem neměla nikoho komu bych se svěřila. Bylo mi 17 let čili tele. Svěřit se doma jsem se bála, posměchu ťukání si na čelo a podobně. Trpěla jsem jeho chorobnou žárlivost 2 roky, v domnění že mne má rád a že to tak asi chodí. Chce to čas a uvědomit si že jsem člověk a co on si to ke mně dovoluje. Je to málo sebevědomí a tak si musí opravdu člověk uvědomit CO SI TO DOVOLUJE. Pak je na ten problém úplně jiný pohled a automaticky začne obraná fáze a zamilovanost jde do kopru. To je ten zlom který ukáže jak je to vše hrozné a že nechci v tom vztahu pokračovat. Chtělo to čas a trochu hrdosti ke své osobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
6.1.15 09:19
@natyber píše:
Když teda půjdu nahlásit obtěžování, tak se ta osoba nesmí přiblížit na sto metrů jo??? A na jak třeba dlouho???

ano, ale souvisí to s tím předběžným opatřením a vykázáním z bytu na dobu 10 dní. Pokud pak agrese pachatele trvá, může se doba opatření prodloužit a ano, ač je to k nevíře, toto policie skrytě hlídá.

• Citovat
  • Upravit
10862
6.1.15 13:23
@tigy66 píše:
Tady jde o to / pokud to zas neni nějakej vymyšlenej příběh celý / že jí tyranizuje už dlouho, ale ona furt naivně věří, že se on změní a stále si ho pouští domu a neřeši to
a až se dneska v noci on tam bude znovu dobejvat a ona zavolá na nějakou tu zázračnou linku co jí asi tak poradí jinýho než zavolat policajty? když uvede, že jí fyzicky napadá, nevěřím, že nepřijedou

Teď jsem asi blbá já, ale kde psala to, že věří že se změní?
Já pochopila, že se nechce vracet a chce poradit jak se ho zbavit tak aby jí neotravoval… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí