Přítel mě zbil kvůli podezření z nevěry

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pcd
242
4.1.15 20:50
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity. Je to hodně citlivý a nechi, aby to tady o mě někdo věděl. Děkuju

Píšete všechny, ať zavolá policajty…mno, můžu vám napsat moji zkušenost…žila jsem jeden čas s pánem, byl o dost let starší, bohužel, alkoholik a já mladá, naivní, jsem si myslela, že ho z toho dostanu. Hahaha…mno, při jednom incidentu, kdy mě taky napadl, jsem zavolala policajty. Přijeli, řekli, že se má přítel uklidnit a nemáme dělat kravál na celý panelák. A?? Odjeli…ani si neumíte představit, jakou nakládačku jsem dostala potom, když odjeli. :,( :,( POlicajti vypadali spíš pobavěně, než aby vůbec pomohli :,( :,( Když na mě na konci toho všeho ex vytáhnul nůž a držl mi ho u břicha, můžu vám říct, že ještě teĎ se klepu a je to 11 let. Já pak záhadným způsobem vyklouzla, zavřela se v koupelně (místo abych blbka vyběhla z bytu, ale to mi docvaklo až potom). Z nervů jsem zvracela jak amina a čekala, až se on vypaří z bytu nebo usne, protože měl v krvi…mno, odešel, já jsem během snad minuty sbalila do igelitek moje oblečení a ověšená jak vagabund jsem utíkala na tramvaj a pryč! Ještě rok mě pronásledoval, obtěžoval, ostudu mi dělal. Brr. Pomohlo až odstěhování se přes půl republiky. :? Bylo to to nejhorší, co jsem kdy s nějakým chlapem zažila a měla jsem pak noční můry. Nejhorší je, že prostě policie nepomohla, vůbec, ani fň…v té době teda neexistoval stolking dle zákonů a tak.

Zakladatelko, hlavně už se k němu nevracej. Nezmění se a jen tě vysává a dělá ti ostudu. Máš kde bydlet, jsi soběstačná, on by ti jen zkazil život.

proč jsi nepodala trestní oznámení když tě bodl a při tom si nestěžovala na postup policie. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pcd
242
4.1.15 20:51
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity. Je to hodně citlivý a nechi, aby to tady o mě někdo věděl. Děkuju

Píšete všechny, ať zavolá policajty…mno, můžu vám napsat moji zkušenost…žila jsem jeden čas s pánem, byl o dost let starší, bohužel, alkoholik a já mladá, naivní, jsem si myslela, že ho z toho dostanu. Hahaha…mno, při jednom incidentu, kdy mě taky napadl, jsem zavolala policajty. Přijeli, řekli, že se má přítel uklidnit a nemáme dělat kravál na celý panelák. A?? Odjeli…ani si neumíte představit, jakou nakládačku jsem dostala potom, když odjeli. :,( :,( POlicajti vypadali spíš pobavěně, než aby vůbec pomohli :,( :,( Když na mě na konci toho všeho ex vytáhnul nůž a držl mi ho u břicha, můžu vám říct, že ještě teĎ se klepu a je to 11 let. Já pak záhadným způsobem vyklouzla, zavřela se v koupelně (místo abych blbka vyběhla z bytu, ale to mi docvaklo až potom). Z nervů jsem zvracela jak amina a čekala, až se on vypaří z bytu nebo usne, protože měl v krvi…mno, odešel, já jsem během snad minuty sbalila do igelitek moje oblečení a ověšená jak vagabund jsem utíkala na tramvaj a pryč! Ještě rok mě pronásledoval, obtěžoval, ostudu mi dělal. Brr. Pomohlo až odstěhování se přes půl republiky. :? Bylo to to nejhorší, co jsem kdy s nějakým chlapem zažila a měla jsem pak noční můry. Nejhorší je, že prostě policie nepomohla, vůbec, ani fň…v té době teda neexistoval stolking dle zákonů a tak.

Zakladatelko, hlavně už se k němu nevracej. Nezmění se a jen tě vysává a dělá ti ostudu. Máš kde bydlet, jsi soběstačná, on by ti jen zkazil život.

proč jsi nepodala trestní oznámení když tě bodl a při tom si nestěžovala na postup policie. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
4.1.15 20:54
@pcd píše:
proč jsi nepodala trestní oznámení když tě bodl a při tom si nestěžovala na postup policie. :(

Nepise, ze ji bodl. Po takove zkusenosti s policii bych taky premyslela, jstl se v tom jeste vic stourat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
4.1.15 20:57

Zavolala bych policii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.15 20:58

@Z zz
Tohle jsem kdysi zažila i já, MUSÍŠ se ho zbavit, ale nebude to vůbec jednoduché. Mě pomohli rodiče, přijeli si pro mě, ale i tak mě ještě dlouho stalkoval, tisíce zmeškaných hovorů na telefonu mém, rodičů, pevná linka zvonila celé dny a noci, museli jsme ji vyvěšovat…jezdil otravovat a vyřvávat před barák, byla několikrát volána policie. Jednou mě doslova unesl z vesnické tancovačky, naštěstí mě držel jen do rána, pak se mu to rozleželo v hlavě, že mě rodiče budou hledat a tak mě k nim odvezl. Pokoj dal, až když si našel jinou -což bylo asi za rok. Nechodila jsem vůbec nikam sama, měla jsem strach-pořád mě sledoval kde mohl.
Celé to je jako bych to psala já, strašný žárlivec…prostě se v tom vidím. Vydržela jsem 3 roky než jsem se rozhodla odejít a to jsem měla malé dítě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.15 21:01

Ahoj já měla kdy si taky takového podobného přítele začalo to fackou pak už do mě i různě strkat chytal mě pod krkem atd. Sprostých nadávek jsem si taky užila dost neustále jsme se rozcházeli a scházeli, základatelko chápu tě taky jsem nedokázala odejít až když jsem potkala současného přítele se kterým momentálně čekám miminko :)
Kdybych ho nepotkala tak nevím co by se mnou bylo, myslím že časem by mě tam ten bejvalej umlatil. Je to na dlouhé povídání. Ale radím ti i řeč a už ho nikdy nikdy neber zpět a never mu!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.15 21:03
@pcd píše:
proč jsi nepodala trestní oznámení když tě bodl a při tom si nestěžovala na postup policie. :(

on mě nebodl, naštěstí. A po té zkušenosti s policíí jsem neměla odvahu ani důvěru se v tom dál šťourat.

• Citovat
  • Upravit
17014
4.1.15 21:04
@Z zz píše:
A měla sem ho nechat odejít s mým telefonem? To se policie volá dost blbě…

Jo, měla. jsi prostě blázen a mohla jsi to od něj čekat, nicméně ještě více zarážející je, že si ho po tom, co už máš telefon a jseš zmlácená pozveš do postele, tohle jsou jen výmluvy a blbé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
4.1.15 21:08

@Z zz a to na něj nepodal trestní oznámení ten co byl napaden? To je ale problém toho napadeného. To samé tvoje máma měla zavolat policii, že je tam tvůj ex co tě několikrát napadl a ať ho vyprovodí, že se bojí. Přece s ním nebudeš jen proto aby on dal jiným pokoj. zbraň nosí jako jakou? Příště volej policajty a rovnou hlaš, že může být ozbrojen pokud nosí zbraň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.15 21:10

Ja mam stejnou zkusenost, nemohla jsem se zbavit maniaka co me bil i tehotnou. Utekla jsem do azylaku, otravoval me i tam, kazdy rano o 7 hodin stal pod oknem a piskal a cekal az vylezu. Nikdo mi nepomohl, azylak, policajti, nikdo. Stalking tenkrat jeste nebyl, ani vykazani z bytu na deset dni. Dostala jsem nakladacku v tramvaji, tekla mi krev z nosu a vsichni delali ze koukaji z okna. Musela jsem utect na druhou stranu republiky. Do toho mesta uz nevkrocim. Priserny, zda se mi o tom doted. Anonym Lenka

• Citovat
  • Upravit
6869
4.1.15 21:12
@Z zz píše:
Ja se ptala, jak se ho zbavit. Nemiluju ho a vracet se nechci. Chci mít už konečně klid, bez padesáti zmeškaných hovorů, nočního zvonění u dveří a obtěžování mé rodiny.

jenže to jen tak nepůjde. Vypínej si telefon, kdykoliv otravuje za dveřma volej policajty to samé i tvoje rodina nebo odpojte zvonky. Jenže musíš vydržet a ne se slitovat o vánocích a ne ho volat zpět když něčím vyhrožuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
@Z zz píše:
Ja se ptala, jak se ho zbavit. Nemiluju ho a vracet se nechci. Chci mít už konečně klid, bez padesáti zmeškaných hovorů, nočního zvonění u dveří a obtěžování mé rodiny.

No, tím, že ho budeš ukecávat, aby šel spát k tobě se ho fakt zbavíš nejlépe :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
@Z zz píše:

Vazne? Vzhledem k tomu, ze si s nim oslavila nedavno minule vanoce a pozvala ho k sobe pote, co te zmlatil, si on asi mysli, ze te jeste ukeca a tak otravuje. Proste s nim nekomunikuj a snad prestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
4.1.15 21:14
@araw píše:
Jo, měla. jsi prostě blázen a mohla jsi to od něj čekat, nicméně ještě více zarážející je, že si ho po tom, co už máš telefon a jseš zmlácená pozveš do postele, tohle jsou jen výmluvy a blbé :nevim:

Já si myslím, že to nejsou výmluvy, že musela hodně vymýšlet co a jak udělat.
Zažila jsem něco podobného s mým prvním partnerem, musela jsem mu mazat med kolem huby abych si zachránila krk.
Když jsem utíkala na autobus pryč od něj, vždy mě chytil a odvlekl zpět do domu.
Když jsem se zamčela na půdě, vykopl dveře a pak napadl mě.

atd atd atd

Byl to můj první přítel, byla to dobrá škola do života. Je prostě psychicky ko.
Jsem ráda, že se mi povedlo jít od něho pryč, taky stalkoval, ale po ignoraci ho to přešlo a taky pomohlo, že jsem si hned našla jiného kluka.
To mi zachránilo kůži.

Anonymko, radím ti, neprovokuj ho. Buď milá a tajně si chystej zadní vrátka… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
4.1.15 21:15

Volat hned policii, státní. K lékaři Vás můžou doprovodit. Neotvírat mu. Vzít si s sebou nutné věci, pokud jste ve společném bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí