Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To mi připomíná švagrovou, ta si našla taky blbečka který ji nakonec chytl pod krkem a ona ho bodla nožem. Nic vážného, ale potom se třásla ještě rok že ji pujde udat
Udělej tlustou čáru za tímto vztahem a buď neoblomná. Lepší to nebude, jen to bude horší a horší..
A o ničem s ním nediskutuj. Jen se do toho zamotáš a moc se dozvíš. Když nastoupí rány, je každá diskuse nanic. Nemluv s ním, neposlouchej ho, volej policajty. Ten člověk nestojí ani za jedno slovo.
@Z zz co bych udělala na tvém místě? holka, já bych se na tvé místo asi nikdy nedostala..tys mu fakt zavolala (po tom co tě zmlátil) ať k tobě jde spát? Nezlob se, ale to už je i na mě trochu silná káva ![]()
@jakanas píše:
To mi připomíná švagrovou, ta si našla taky blbečka který ji nakonec chytl pod krkem a ona ho bodla nožem. Nic vážného, ale potom se třásla ještě rok že ji pujde udat
Sebeobrana, ne? ![]()
Vim jak ti je, ja se nechala mlatit 3 roky. Clovek co to nezazil nepochopi. Jak tu pisou holky-k dr, na policajty a jakmile cokoli tak hned volej. Nejlepsi je se odstehovat, coz chapu ze neni tak jednoduchy. Prerus uplne komunikaci.
Jsi blazen, vzit ho k sobe, po tom, co te zmlatil
bodejt by se furt nevracel, kdyz mu i neco takove projde.. mela jsi zavolat policajty, nechat se vysetrit od dr., podat trestni oznameni a idealne se odstehovat nekam hezky daleko od nej, radsi
Ja bych na tvym miste uz mela lekarskou zpravu a screen toho statusu na fb. Ten chlap je normalni agresor kterej ma naslapnuto na kriminal. Zdrhej..
@Z zz
Místo plkání tady jsi měla být u doktora, nechat si sepsat lékařskou zprávu pro policii.
Pomalu bych nevěřila, že si tohle nějaká ženská nechá líbit.
Mě by to bylo trapné i kvůli sousedům, nechtěla bych, aby si mysleli, že jsem úplně blbá.
„Byl milej a me bylo lito, ze bude sam…“ To jako vazne, ti bylo lito takovyho parchanta? Zacni myslet na sebe a ne na nasilnickyho zamindrakovanyho blbecka. Hlavne s nim nekomunikuj a uz vubec ho nezvi k sobe do bytu! ![]()
Promiň, ale ty jsi normální blázen. Už dááávno jsi od tohohle magora měla dát ruce pryč… nechápu jak jsi se k němu mohla tolikrát vrátit… že ho miluješ? A za co proboha? Za to, že ti namlátí kdykoliv mu rupne v bedně? Za to, že jsi kvůli jeho paranoidnímu chování přišla o přátele?
Běž od něj a zpřetrhej s ním veškerý kontakt, než se stane něco hodně blbýho. Nebuď dál tak hloupá.
![]()
Prosím o zachování anonymity. Je to hodně citlivý a nechi, aby to tady o mě někdo věděl. Děkuju
Píšete všechny, ať zavolá policajty…mno, můžu vám napsat moji zkušenost…žila jsem jeden čas s pánem, byl o dost let starší, bohužel, alkoholik a já mladá, naivní, jsem si myslela, že ho z toho dostanu. Hahaha…mno, při jednom incidentu, kdy mě taky napadl, jsem zavolala policajty. Přijeli, řekli, že se má přítel uklidnit a nemáme dělat kravál na celý panelák. A?? Odjeli…ani si neumíte představit, jakou nakládačku jsem dostala potom, když odjeli.
POlicajti vypadali spíš pobavěně, než aby vůbec pomohli
Když na mě na konci toho všeho ex vytáhnul nůž a držl mi ho u břicha, můžu vám říct, že ještě teĎ se klepu a je to 11 let. Já pak záhadným způsobem vyklouzla, zavřela se v koupelně (místo abych blbka vyběhla z bytu, ale to mi docvaklo až potom). Z nervů jsem zvracela jak amina a čekala, až se on vypaří z bytu nebo usne, protože měl v krvi…mno, odešel, já jsem během snad minuty sbalila do igelitek moje oblečení a ověšená jak vagabund jsem utíkala na tramvaj a pryč! Ještě rok mě pronásledoval, obtěžoval, ostudu mi dělal. Brr. Pomohlo až odstěhování se přes půl republiky.
Bylo to to nejhorší, co jsem kdy s nějakým chlapem zažila a měla jsem pak noční můry. Nejhorší je, že prostě policie nepomohla, vůbec, ani fň…v té době teda neexistoval stolking dle zákonů a tak.
Zakladatelko, hlavně už se k němu nevracej. Nezmění se a jen tě vysává a dělá ti ostudu. Máš kde bydlet, jsi soběstačná, on by ti jen zkazil život.
No vem ho zpátky vemte se a čekej až jednou zabije tebe nebo vaše děti…to chceš slyšet? holka vzpamatuj se!!!už ted nemáš svobodu a díky „příteli“ ani přátele a bude huř. Já bych šla k doktorovi a na policii.Ono to jednoduché není ale na debila může narazit každá není se za co stydět věř že se ti nikdo smát nebude ani ti doktoři se na tebe nebudou blbě dívat, ještě ti dodají odvahu. já se asi před rokem vymlátila na kole a fakt jsem vypadala hrozně, řidítkáma jsem si vrazila do obličeje nejdřív jsem šla k zubní už tam se mě ptali jestli mě manža nezbil že se nemusím bát podat tresní oznamení pak na chíře to samé. To se fakt není čeho bát. Posílám ti odvahu!!!život je krátky na to abys trpěla s takovým… jsou i slušní chlapi a na tebe taky někde čeká tak se nezdržuj s takým idiotem
Musíš mít opravdu pevnou vůli od něj odejít a říkat si pořád dokola jaký je to ha.zl že bez něj ti bude líp, nedej se přemluvit a buď silná. Vím jaké to je sama jsem si s tím prošla, měli jsme jen společné kamarády a já byla mladá neuměla jsem si život bez něj představit ale pak jsem řekla dost a opravdu se to dá vydržet, mě pomohl můj kamarád se kterým jsme se nakonec vzali a máme spolu krásnou dceru.Chce to někoho kdo tě v nejhorší chvíli podrží. Ty co tu píšou jak nejsi normální, že jsi blázen tak ty neposlouchej, holt každý má jinou povahu. Držím palce to zvládneš nenech se ponižovat ![]()
@Z zz píše:
Ahoj, nemám se komu svěřit. Před více něž dvěma lety jsem se seznámila s úžasným mužem. Byl hodný, pozorný, vtipný i hezký, prostě takový, kterého by si přála snad každá. Po měsíci jsem zjistila, že je dost žárlivý. Ze začátku jsem to přikládala tomu, že mě ještě nezná a má tedy obavy, aby mě neztratil. Moc jsem tomu tedy nepřikládala význam. Postupem času se to akorát zhoršilo. Hádal se kvůli každé blbosti. Strašně těžce jsem to nesla, nechápala jsem, co se děje. Po roce už jsem byla běžně kuva, pia, deka a spousta dalších. Nesměla jsem nikam, nejdřív sama, pak uz ani s nim, protože mě přece nebude tahat mezi chlapy, abych ho pak někde podváděla… Postupně jsem tedy přišla o většinu přátel. Bylo mi trapné přiznat, co se doma děje a je zase nebavilo, že nemám pořád čas nebo se radši ani neozvu. Navíc kdykoliv mi zazvonil telefon, hned byl oheň na střeše. Občas mi ho dokonce vytrhl z ruky, aby mohl zkontrolovat, kdo mi píše nebo volá. Samozřejmě nikdy nic závadného nenašel, což ho štvalo snad ještě víc. Několikrát jsem se snažila odejít. Vždycky sliboval, prosil a já ho milovala, tak se k němu znovu a znovu vracela. Před rokem mě při jedné hádce chytil pod krkem a srazil mě na zem. Tehdy jsem si sbalila věci a odešla do svého. Po dvou měsících od rozchodu se objevil a začal dělat scénu, že jsem mu prý nevěrná. Samozřejmě jsem nikoho neměla a vysvětlila mu, že spolu už nejsme, tak mu nemuhu být nevěrná… Pak mi začal nosit kytky, prosil, sliboval a ja ho vzala zpět. Přes to všechno jsem ho milovala. Po měsíci se vše vrátilo do starých kolejí. Minulé prázdniny se najednou změnil. Byl milej, jeli sme spolu na dovolenou a byla první, kde sme se nehádali, poslední den mě požádal o ruku. A v říjnu už byl zase zpět. Odešla jsem po té, co mě vyhodil z domu, když si pozval kamaráda, ten mě požádal o kafe a já mu ho uvařila. Okamžitě sem byla nařčená z nevěry. V půlce prosince se znovu ozval. Obviňoval mě z nevěry, nadával apod. Poslala jsem ho do háje. Znovu se ozval na vánoce. Byl milej a mě bylo líto, ze bude úplně sám. Vydrželo mu to týden, na nový rok už sem zase byla kurva. To, že sem mu nikdy nebyla nevěrná, s nikym si nikdy nepsala a z práce běžím hned domu, kde trávím večery i víkendy, asi není třeba vysvětlovatPoslala sem ho pryč a tak mě začal nahánět… Chtěl vrátit zásnubní prsten, včera jsem mu ho dala. Ve dvě ráno zvonil, že si chce o všem promluvit. Nechtěla jsem, ale neodešel by. Jen vešel do mého bytu, začal dělat scénu. Řval, že určitě nekoho mám, sebral mi mobil a vyběhl z bytu. Chtěla sem ho zastavit, vzal mě pod krkem a hodil proti dveřím. Vybehla jsem za ním před barák a chtěla, aby mi telefon vrátil, byl naprosto nepříčetný. Když se konečně vrátil, řekl, že mi telefon rozmlátí a hodil s ním o zeď, pak mě začal mlátit do obličeje, přestal, až když mi začala téct ze rtu krev… Mám modřiny po rukách, na krku i v obličeji. Odešel, že jde zmlátit nějakýho kluka, za status na facebooku. Po pul hodině, jsem ho ukecala, ať se vrátí, že u mě může přespat. Nechtela jsem ho tam, ale opravdu nevím, čeho by byl schopný a věřím, že by toho kluka klidně zabil. Od rana mi nadava, něž jsem tohle sepsala, mám od něj už tři zmeškaný hovory. Co by ste dělali na mém místě. Vím, že mi nedá pokoj, bydlíme kousek od sebe… Omlouvám se za délku textu
Zakladatelko, jsi v situaci, kdy začni hodně rychle myslet na sebe. On by toho kluka nezabil. Je to jen blbej srab, kterej mám plnou hubu keců a dovolí si pouze na slabšího. Opravdu nemáš kam odejít? Bylo by to totiž nejlepší. Co rodiče? Seber se a fakt přeruš kontakt, je to určitě těžké rozhodnutí, ale jediné a nejlepší. Časem ho to přejde. Věř, že takhle to být nemá a ty jediná proto MUSÍŠ udělat všechno
Určitě si zajdi pro lékařskou zprávu.