Přítel se nechce ženit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
5.6.13 17:23
@paola white píše:
@mahdalka tak to by se měl naučit mít věci na svém místě… jiná cesta neexistuje

Když šel do Prahy za prací, tak si nechal RL doma :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
5.6.13 17:24
@tiptop píše:
jsi si mě spletl - já nepsala že musí jet přes půlku republiky :lol:

To jsem psala já, že jsme teď s chlapem v Praze a on bydlí přes půlku republiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
5.6.13 17:26

@poprvé těhulka tak uvidíš, s čím se vytasí :lol: tys teda nezaváhala :lol: No ať už bude jakkoliv, tak by z toho neměla vzejít hádka… čeká vás krásné období, důležité je zdravé prtě, tohle by vás pokud možno mělo spojovat ještě víc, ne rozdělit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.6.13 17:27

Pokud by nechtel svatbu, dala bych jmeno po sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
5.6.13 17:27

@tiptop Já se byla informačně zeptat na matrice a bylo mi řečeno, že pokud mám TP tak můžu hned, byla jsem ve 3 měs.
Přesně jak píšeš, můj dělá kolikrát i víkendy a svátky a taky je dost problém se uvolnit a jet kdo ví kam zařídit si kopii RL :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
5.6.13 17:28
@paola white píše:
@brumik7 jj souhlasím s tebou. dítě je pro mě mnohem větší závazek, než svatba. už jsem jednou vdaná byla a po rozvodu jsem si nechala jméno prvního muže, takže pokud by si mě současný manžel nevzal došlo by celkem k zajímavému paradoxu :lol:

Takhle je to přesně u nás, taky mám příjmení po EX manželovi a čekáme syna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
5.6.13 17:29
@dani24687 píše:
Pokud by nechtel svatbu, dala bych jmeno po sobe.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
5.6.13 17:35

Mám stejný názor, miminko pojmenuj po sobě a až si Tě třeba jednou bude chtít vzít, tak se dítko přejmenuje, to je to nejmenší.
Ono by se totiž taky lehce mohlo stát, že třeba jednou…nedejbože…se rozejdete a dítě se bude jmenovat jinak než ty a nic s tím bez souhlasu otce neuděláš, jistě to není váš případ, ale je dobré o tom popřemýšlet dopředu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
5.6.13 17:39

@lokynka Přesně tohle jsem si taky říkala, on člověk nikdy neví, co se může stát. A chlap mi narovinu řek, že by už změnu příjmení zpátky na moje v případě rozchodu nepovolil, takže mimčo si nechám pojmenovat po sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
5.6.13 17:39
@poprvé těhulka píše:
Ahoj maminky :)
Nikdy jsem se vyloženě nechtěla vdávat a když už, tak jenom já, partner a dva svědci :) ALE neplánovaně jsem otěhotněla, v čemž problém rozhodně není, jsme s přítelem 6 let,4 roky spolu bydlime on je z pulečka nadšený, jenže jak teď pořád o všem přemýšlím, tak jsem si uvědomila, že se nechci jmenovat jinak, než miminko, ať už kvůli doktorům atd. :/ Tak jsem mu to řekla a on na to, že se teď ženit nechce. Rozhodně ho do ničeho netlačim, ale trošku mě to mrzí. Tak přemýšlím, jestli mám nechat prďolkovi jméno po mě, nebo po příteli a čekat, jestli si to rozmysli? Byly jste nějaká v takové situaci? A jak to dopadlo? Děkuji za odpovědi :hug:

Ahoj mám podobnou situaci. 7 let spolu a na cestě mimi, ještě než jsem otěhotněla, tak jsme se o svatbě bavili. Nechce se teď prý ještě ženit- jeho chyba :lol: Časem prý ano. V tom případě mimi bude mít příjmení po mě!!! Já se nechci jmenovat jinak než mé dítě :nevim: Tvrdí že je mu to jedno, tak o to líp a až dospěje, haha(je o 5 let mladš) tak budu štastná, že budeme sdílet stejné příjmení… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
e-máma
5.6.13 17:40

Ahoj, pochopila jsem, že si tě nechce brát ted ne že si tě nechce brát vůbec. dej mu čas, sama víš jaký máte spolu vztah, zda je vše ok nebo to nefunguje. já jsem s přítelem 7 let, máme skoro dvouletého prcka a dalšího na cestě, a ani jednou mě nenapadlo, že by měli mít moje přijmení. s doktorama jsem kvůli rozdílnému příjmení žádný problém nezaznamenala.-)

• Citovat
  • Upravit
1740
5.6.13 17:42

Můj drahý se taky do ženění moc nehrne, těžko říct jestli je to z jakéhokoliv jiného důvodu než finančního (naprosto sobecky přiznávám, že jsem do sebe a dortu ochotná vrazit hodně peněz - chci být prostě princezna a dorty miluju). Říká, že si mě vzít chce, akorát třeba za tři roky :nevim: každopádně, když pojmenuješ prcka po sobě, tak automaticky až se vezmete se i jeho příjmení změní, ale bude muset ve všech papírech atd. uvádět rodné příjmení, které bude tvoje. Někdo mi to takhle říkal, ale taky to nemusí být pravda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
5.6.13 17:45

@štěpánka11 8o To slyším prvně :nevim: Já myslela že je to takhle jen uvdaných ženských s tím rodným příjmením, to se radši ještě poptám na matrice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102081
5.6.13 17:56
@štěpánka11 píše:
každopádně, když pojmenuješ prcka po sobě, tak automaticky až se vezmete se i jeho příjmení změní, ale bude muset ve všech papírech atd. uvádět rodné příjmení, které bude tvoje. Někdo mi to takhle říkal, ale taky to nemusí být pravda :mavam:

Taky to pravda není… dítěti změní celý rodný list jakoby se nikdy jinak nejmenovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adam755
5.6.13 18:04

@tiptop aha tak pardon.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat