Přítelova dcera a moje rodina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20557
4.6.13 17:30
@Lenka002 píše:
@Knihomyš
Tak ji nazývám já, ale jen tady a když jsme se sestrou samy, ani před rodiči, ani před neteří ani před mými puboši. Jsem taky jaktakž slušně vychovaná :lol:.
Ale je to nová přítelkyně jejího otce a zároveń dvka (svně), utáhla ho na vařené nudli (mladá krásná velká prsa, to nesnižuje to, že můj exšvagr se v 50 zbláznil).

Kdyby exšvagr nechtěl, tak ho neodtáhne ani lodním lanem..asi nebylo doma všechno v cajku a proto stačila jenom ta vařená nudle.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
4.6.13 17:37
@peggy.sl píše:
Kdyby exšvagr nechtěl, tak ho neodtáhne ani lodním lanem..asi nebylo doma všechno v cajku a proto stačila jenom ta vařená nudle.. :think:

Nic ve zlém, ale teď jsem se upřímně nasmála. 50letý chlap se zblbnul do 22leté holky, prosím tě, od kdy potřebují chlapi jdoucí za erigovaným penisem k o polovinu mladší milence víc než vařenou nudli?? :mrgreen: Jestli mi napíšeš, že doma bylo zřejmě v nepořádku to, že manželka včas nepořídila lektvar mládí a nepožila ho, tak padám :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
4.6.13 17:47
@Kdoule píše:
Nic ve zlém, ale teď jsem se upřímně nasmála. 50letý chlap se zblbnul do 22leté holky, prosím tě, od kdy potřebují chlapi jdoucí za erigovaným penisem k o polovinu mladší milence víc než vařenou nudli?? :mrgreen: Jestli mi napíšeš, že doma bylo zřejmě v nepořádku to, že manželka včas nepořídila lektvar mládí a nepožila ho, tak padám :lol: :lol: :lol:

Néé to si nemyslím..pouze manželka dostatečně radostně nesouložila a nekouřila..to je celé.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
4.6.13 17:58

@peggy.sl, fakt si myslíš, že dostatečně svižně se snažící manželka ve věku 40+ je pro mladé koště konkurencí? Snad ve svém věku ještě netrpíš naivitou? ;) Ale vážně, stačí minimální problém s erekcí (spojený s věkem) a doma to skoro (nebo vůbec) nejde, zatímco 22letá kočička je natolik erektilní, že kvůli tomu chlap zboří i jiné vazby, než pouhé manželství a otcovství… Jo, kdybys mi psala, že ho ulovila partnerka 40+, tak bych si asi něco o doma nefungujícím myslela taky. Ale takto, bohužel :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
4.6.13 18:04
@Kdoule píše:
@peggy.sl, fakt si myslíš, že dostatečně svižně se snažící manželka ve věku 40+ je pro mladé koště konkurencí? Snad ve svém věku ještě netrpíš naivitou? ;) Ale vážně, stačí minimální problém s erekcí (spojený s věkem) a doma to skoro (nebo vůbec) nejde, zatímco 22letá kočička je natolik erektilní, že kvůli tomu chlap zboří i jiné vazby, než pouhé manželství a otcovství… Jo, kdybys mi psala, že ho ulovila partnerka 40+, tak bych si asi něco o doma nefungujícím myslela taky. Ale takto, bohužel :mavam:

Prostě když ho mladé koště dokáže odtáhnout, tak to doma nefungovalo..když to doma funguje, tak koště nikdy nezvítězí a slouží jen a pouze jako matrace… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
4.6.13 18:08

@peggy.sl, fakt mluvíš o chlapovi 50 a víc? Já bych přísahala skoro na opačnou formulaci :lol: - pokud o něj koště stojí jako odtaženého od rodiny (ne vždy je pravidlem, část košťat raději schůzky, dárečky, dotace, sex a svatej pokoj), tak je odtažen prakticky volným pádem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
4.6.13 18:10

Jo, jedinou jinou situaci znám, když je majetek vázaný víc na manželku než na něj, to bývá chlap opatrnější a víc vybírá ty matrace. Ale pokud je poprvé zblbnut v rámci druhé mízy, tak opravdu pardon. Že někteří přijdou se staženým ocáskem zpět, to přijdou, ale odtažení to nezabrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
4.6.13 18:17
@Kdoule píše:
Nic ve zlém, ale teď jsem se upřímně nasmála. 50letý chlap se zblbnul do 22leté holky, prosím tě, od kdy potřebují chlapi jdoucí za erigovaným penisem k o polovinu mladší milence víc než vařenou nudli?? :mrgreen: Jestli mi napíšeš, že doma bylo zřejmě v nepořádku to, že manželka včas nepořídila lektvar mládí a nepožila ho, tak padám :lol: :lol: :lol:

ti schopní myslet odjakživa. modely bez mozku nebrat.
Fakt jste přesvědčené, že vaši muži jsou pouze taková nemyslící zvířátka plně ovládaná pudy? Kdyby ke mně přistupoval někdo takto, tak bych brala paly co nejdřív - po 15. roce dětí takřka jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
4.6.13 18:20
@Kdoule píše:
Máš pravdu, že tohle by musel řešit táta, ne ty. A kdybych nacházela modřiny na malém nelezoucím miminku opakovaně po hlídání chlapem, tak by to ode mě slíznul tak, že by nestačil koukat. Protože za to, že neuhlídá své dvě děti, může jednoznačně on a nešetřila bych ho. Skoro se mi zdá, že je to víc problém s tatínkem chovajícím se jak trouba, než s dítětem, které způsob výchovy oběma rodiči reaguje celkem nezaviněně :roll:

On je tu problém, v tom, že když se věnuje, tak je to v pohodě. Ale pak chce jít jeho dcera na net, hrát hry na pc nebo prostě číst časopis, tak jde chlap taky něco dělat, většinou něco do práce (musí i doma pracovat) a v té chvíli ona něco miminu udělá. Nebo když jde chlap na záchod, tak najednou řev… Já nevím, já byla fakt 2× u toho vylejvání čaje a jednou u (prý nechtěnému, ale chtěnému) šlápnutí na ruku malé.
Kontakt s dcerou neomezí, ani to po něm nechci. Takže dvě možnsti - buď si ji on vezme mimo náš domov a nebo ji bude mít tady, ale bez mimina. A proto většinou beru mimino pryč…
Až bude jeho dcera větší, možná se její chování změní, ale do té doby tu prostě své dítě nechávat záměrně nebudu. Eventuelně se změní pohled na věc u manžela nebo její mámy a ty dva se dohodnou a začnou něco dělat…
Jeden z důvodů, proč dceru respektuji, že je to jeho dítě, ale to je všechno. Respektuju alimenty, respektuju kontakt s ní, ale to je momentálně vše, na co mám nervy. Chci si své dítě užívat a né řešit žárlivé výlevy dcerunky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
4.6.13 18:20
@Kdoule píše:
@peggy.sl, fakt mluvíš o chlapovi 50 a víc? Já bych přísahala skoro na opačnou formulaci :lol: - pokud o něj koště stojí jako odtaženého od rodiny (ne vždy je pravidlem, část košťat raději schůzky, dárečky, dotace, sex a svatej pokoj), tak je odtažen prakticky volným pádem… :think:

Fakt mluvím o chlapech 50 a víc..pár jich takových znám osobně..zkrátka se jim už nechce znovu hnízdit..a mají stažený zadek, aby se to náhodou Mařka doma nedohmátla..ale do sauny a na prasečinky je užije.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
4.6.13 18:23
@maritimka píše:
On je tu problém, v tom, že když se věnuje, tak je to v pohodě. Ale pak chce jít jeho dcera na net, hrát hry na pc nebo prostě číst časopis, tak jde chlap taky něco dělat, většinou něco do práce (musí i doma pracovat) a v té chvíli ona něco miminu udělá. Nebo když jde chlap na záchod, tak najednou řev… Já nevím, já byla fakt 2× u toho vylejvání čaje a jednou u (prý nechtěnému, ale chtěnému) šlápnutí na ruku malé.
Kontakt s dcerou neomezí, ani to po něm nechci. Takže dvě možnsti - buď si ji on vezme mimo náš domov a nebo ji bude mít tady, ale bez mimina. A proto většinou beru mimino pryč…
Až bude jeho dcera větší, možná se její chování změní, ale do té doby tu prostě své dítě nechávat záměrně nebudu. Eventuelně se změní pohled na věc u manžela nebo její mámy a ty dva se dohodnou a začnou něco dělat…
Jeden z důvodů, proč dceru respektuji, že je to jeho dítě, ale to je všechno. Respektuju alimenty, respektuju kontakt s ní, ale to je momentálně vše, na co mám nervy. Chci si své dítě užívat a né řešit žárlivé výlevy dcerunky…

Tohle není normální aby devítileté dítě dělalo..je to pěkně zákeřný a podlý hajzlík.. :lol:
V devíti letech max. neodhadne situaci, tzn. že dítě postaví na stůl a odskočí se napít a nedojde jí, že by mohlo spadnout, ale polévat čajem a omylem šlapat to je moooc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
4.6.13 18:25
@Anonymní píše:
Taky mám vyvdané děti (na víkendy). Jednomu z nich je 8 let a náš malý 3,5 letý ho zbožňuje. Přiznám se, že já už teda zdaleka ne. A ten 8-miletý nemá zase toho našeho 3.leťáka rád. Netají se tím a nejde to přehlédnout. (je mi to teda líto podotýkám, protože náš malý se ho - jich nemůže dočkat a strašně se těší) Někdy si s ním teda „pod nátlakem“ pohraje, ale když nevidíme, dělá mu naschvály.Já patřím mezi ty macechy co mají povinnosti, ale práva ne. Ale pokud by se u nás dělo to, co píše @maritimka že by ten 8-9.ti letý se takhle choval k miminu, tak bych se asi neudržela po několika varováních bych mu nakonec jednu natáhla :oops:

No a když bych jí jednu natáhla, tak jsem za špatnou macechu, která nenávidí své nevlastní dítě a nechce ji tahat po psychologických sezeních, aby se vyřešila její žárlivá povaha… Hold je to tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
4.6.13 18:26
@peggy.sl píše:
Tohle není normální aby devítileté dítě dělalo..je to pěkně zákeřný a podlý hajzlík.. :lol:
V devíti letech max. neodhadne situaci, tzn. že dítě postaví na stůl a odskočí se napít a nedojde jí, že by mohlo spadnout, ale polévat čajem a omylem šlapat to je moooc…

Dle mého je to také moc, ale co se dá dělat, že? Natáhnout jednu jí nemůžu (a popravdě ani nechci, nejsem její rodič, abych vychovávala - zkoušela jsem to a bez úspěchů a ještě její maminka byla nevrlá :roll: ), tak proto se raději sbalím, sbalím mimino a jdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
4.6.13 18:28
@Knihomyš píše:
ti schopní myslet odjakživa. modely bez mozku nebrat.
Fakt jste přesvědčené, že vaši muži jsou pouze taková nemyslící zvířátka plně ovládaná pudy? Kdyby ke mně přistupoval někdo takto, tak bych brala paly co nejdřív - po 15. roce dětí takřka jistě.

No jo. Ale proč proboha jsou plné manželské poradny žen kolem 50, jejichž spořádaný a předtím majitel mozku odkráčel za modelem lehce přes 20? Nebo myslíš, že to zdání mozku v předchozím životě bylo mylné, nebo myslíš, že o mozek náhle vlivem hormonální bouře přišli? :think: Jsem ochotná přistupovat dospěle k těm, co právě toto (odchod za 22letou holkou) neudělají, to také dělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
4.6.13 18:35
@peggy.sl píše:
V devíti letech max. neodhadne situaci, tzn. že dítě postaví na stůl a odskočí se napít a nedojde jí, že by mohlo spadnout, ale polévat čajem a omylem šlapat to je moooc…

Ale to je naprosto běžné, to dělají už děti 3+ v rámci žárlivosti na nového sourozence :think:. A ten spouštěč je naprosto typický - táta nemá čas asi dcerce oznámí, že začíná pracovat, případně začne reagovat roztržitě… Řešení je celkem jediné, táta musí kolem mimina vytyčit jasné meze, co se smí a co ne a naschvály dcerky postihovat. Jestliže toho není ochoten, je její současné chování bohužel logické a bohužel nic dobrého nevnáší ani do vztahu s tebou, ani se svou malou sestrou. Být to já, nezdržela bych se mu oznámit, že konkrétně toto velmi nežádoucí chování své dcery způsobuje sám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí