Přítelova dcera a moje rodina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20557
5.6.13 08:28
@verulenka píše:
Hmm, netušila jsem, že chlap je „věc“, která se dá násilím ukrást :think:. Chápu tvůj vztek, ale možná by měl být namířen hlavně na manžela a jeho „charakter“.

Ted jsem se zasmála…moje prababi neříkala charakter, ale KARAKTER!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
5.6.13 08:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
susenka 0101
5.6.13 16:51
@verulenka píše:
Hmm, netušila jsem, že chlap je „věc“, která se dá násilím ukrást :think:. Chápu tvůj vztek, ale možná by měl být namířen hlavně na manžela a jeho „charakter“.

Jak vidíš, tak dá.
Přeju té mladé paní, aby si zkusila, to co já.

• Citovat
  • Upravit
2406
5.6.13 17:23

Když ono to většinou chodí tak, že podle manželky je vše v pohodě, vztah klape. Podle manžela už si dlouhodobě nerozumí a není to ono, a podle nové ženy už ti dva vlastně jen žili vedle sebe a šlo o to domluvit se na rozvodu.
Takže záleží na úhlu pohledu, kdo to zrovna vypráví:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
5.6.13 17:28
@peggy.sl píše:
Znám jenom hrstku zadaných chlapů co by do zahýbání nešli…
jinak ostatní nemají problém.. :D

Tak to se pohybuješ ve špatné společnosti. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20557
5.6.13 17:35
@smoulinka71 píše:
Tak to se pohybuješ ve špatné společnosti. :nevim:

Ve špatné společnosti? :think:
Jsou to podnikatelé a celkem známé osobnosti v našem kraji..
Jako špatnou společnost si představuji bezdéčka na Hlavním nádraží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
5.6.13 17:41
@Saman píše:
Když ono to většinou chodí tak, že podle manželky je vše v pohodě, vztah klape. Podle manžela už si dlouhodobě nerozumí a není to ono, a podle nové ženy už ti dva vlastně jen žili vedle sebe a šlo o to domluvit se na rozvodu.
Takže záleží na úhlu pohledu, kdo to zrovna vypráví:)

A taky bohužel, kdy to vypráví… On před prvním setkáním s milenkou ti klidně básní, jak si nemohl přát lepší rodinu, svojí partnerce vypráví, že lepší nemůže být a pravidelný a častý sex ji v tom utvrzuje. Je těžké si myslet, že to tak není, leda by člověk tomu druhému nevěřil vůbec nikdy vůbec nic. A další den večer ti oznámí, že má poměr tak a tak dlouho a že k ní odchází. Četla jsem to dokonce i tady v několika variantách. Ono je těžké vyprávět o dlouhodobém neporozumění dřív, než tě s tím chlap-partner seznámí, když tě předtím ujišťuje slovně i činy o opaku :nevim:.

Často si myslím, že kdyby milenka věděla, co a jakým způsobem doma říká, jak často a jakým způsobem s manželkou spí ještě pár hodin předtím, než odchází, jak je o něj pečováno a on s tím vyjadřuje spokojenost (narozdíl od toho, co vykládá milence), tak by ji taky omývalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.6.13 17:46
@Kdoule píše:
A taky bohužel, kdy to vypráví… On před prvním setkáním s milenkou ti klidně básní, jak si nemohl přát lepší rodinu, svojí partnerce vypráví, že lepší nemůže být a pravidelný a častý sex ji v tom utvrzuje. Je těžké si myslet, že to tak není, leda by člověk tomu druhému nevěřil vůbec nikdy vůbec nic. A další den večer ti oznámí, že má poměr tak a tak dlouho a že k ní odchází. Četla jsem to dokonce i tady v několika variantách. Ono je těžké vyprávět o dlouhodobém neporozumění dřív, než tě s tím chlap-partner seznámí, když tě předtím ujišťuje slovně i činy o opaku :nevim:.Často si myslím, že kdyby milenka věděla, co a jakým způsobem doma říká, jak často a jakým způsobem s manželkou spí ještě pár hodin předtím, než odchází, jak je o něj pečováno a on s tím vyjadřuje spokojenost (narozdíl od toho, co vykládá milence), tak by ji taky omývalo…

Nejlepší je razit heslo: Žít a užít…potom nemůže být manželka překvapená - platí to i opačně.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
5.6.13 18:06
@peggy.sl píše:
Ve špatné společnosti? :think:
Jsou to podnikatelé a celkem známé osobnosti v našem kraji..
Jako špatnou společnost si představuji bezdéčka na Hlavním nádraží…

Aha, no já si hlavně špatnou společnost představuji tam, kde jsou samí pkrytci a je jedno, jestli jsou to podnikatelé nebo dělníci. :)

• Citovat
  • Upravit
20557
5.6.13 18:11
@smoulinka71 píše:
Aha, no já si hlavně špatnou společnost představuji tam, kde jsou samí pkrytci a je jedno, jestli jsou to podnikatelé nebo dělníci. :)

No není ten život krásný? Takový barevný! :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.6.13 18:21

Já si osobně myslím, že dvacítka, co si vezme padesátníka, se vytrestá sama. Ona bude na vrcholu sexuálních sil, on bude zobat viagru a vztekat se, že mu měkne. Pak bude ona ještě furt čupr ženská a on bude kupovat kouzelné deky za osmdesát tisíc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.6.13 18:26
@Bábrdl píše:
Já si osobně myslím, že dvacítka, co si vezme padesátníka, se vytrestá sama. Ona bude na vrcholu sexuálních sil, on bude zobat viagru a vztekat se, že mu měkne. Pak bude ona ještě furt čupr ženská a on bude kupovat kouzelné deky za osmdesát tisíc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A hlavně bude mít prostatu jako vlašský ořech a uchcávat do trenek..ale blahem to nebude.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
5.6.13 18:28

@peggy.sl Miluju tvůj nadhled :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
5.6.13 18:30

@Bábrdl @peggy.sl Ja si hlavne myslim, ze takova zenska si casem zacne delat, co chce.. ;-)

• Citovat
  • Upravit
21581
5.6.13 18:32

@chatwenna taky pravda, kasička, byť s prostatou jí může vyhovovat a pak se najde nějaký schopný „osobní trenér“, nebo třeba zahradník :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí