Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
Já to myslela jako střídavou péči..ale střídat se v domě u dětí..musel by si, ale manžel na mezidobí něco sehnat
Nechat manželku souložit jinde a až se vysouloží může se zas chvíli starat o děti u nich doma. ![]()
@Anonymní píše:
Jo, to jsem navrhovala, že si dáme pauzu, at si to necháme proležet všichni v hlavě, to manžel nechtěl, pauza pro něj znamená konec…
Já myslím, že ty jsi prostě rozhodnutá, že budeš žít s milencem a jsi přesvědčená, že ti bude lepším partnerem než tvůj současný manžel.
Děti to nějak přežijou.
Podle mě, pokud se s manželem opravdu nedá žít, protože je despota, tak by bylo opravdu lepší ho opustit. Hlavně ale kůvli dětem, protože bys nechtěla, aby je terorizoval nebo psychicky týral.
Takhle to je ale spíš o tom, že sis našla někoho jiného a proto chceš odejít.
@Marcam píše:
Nechat manželku souložit jinde a až se vysouloží může se zas chvíli starat o děti u nich doma.
toto ale není jen o souloži
![]()
@Anonymní píše:
No, to právě nevím, co to udělá s dětmi…
To neví nikdo…
Třeba to vezmou v pohodě, třeba ne…
Tomu snad sama nevěříš
že vlastní dítě vezme v pohodě, když se odstěhuješ? No, tak jen ty sama víš, jaký vztah s dětmi máš teď, ale pokud si toto myslíš, tak to asi žádná hitparáda nebude
popravdě neznám žádnou matku, která by prohlásila, že její odchod vezmou děti v pohodě…ten zbytek jsou kecy na uchlácholení tvého svědomí -) že nikdo neví, co to s dětmi udělá. Vážně se neví, co s dětmi udělá odchod rodiče?? V jaké bublině to žiješ??
@Anonymní píše:
Jo, to jsem navrhovala, že si dáme pauzu, at si to necháme proležet všichni v hlavě, to manžel nechtěl, pauza pro něj znamená konec…
ok, na vyber mel, rozhodl se.Ja v takovem vztahu bych smerovala kroky k rozvodu, ne kvuli milenci, ale kvuli sobe same
koneckoncu vsude se hlasa, spokojena matka, spokojene decka. A ne, nevidim v tobe zenu, co zbabele utika do milencovi naruce.leta galeji s psychopatem zaslouzi svatozar. Nicmene, TY se osamostatni a pak az nejake vetsi lasky. Tohoto mileho si klidne ponech na tu „hezkou lasku“,ale pres prah s taskou by me nesmel
A mimochodem, do rozvodu bych tento milenecky vztah hodila bokem. Promluv si s milencem, ze potrebujes cistou hlavu na rozmysleni a ver, ze dobry sex jen urychluje unahlena rozhodnuti. Cekal na tebe 4 roky, tak at se pochlapi a ceka dal…
@Anonymní píše:
toto ale není jen o souloži![]()
v tomto případě je
@Marcam píše:
v tomto případě je
Kdyby bylo, může se v klidu milovat manželovi za zády a neřeší odchod.No ne?
@Anonymní píše:
Ano, kdyby děti chtěly zůstat doma, tak bych je nenutila je jít se mnou, brát jim domov, a třeba bych za nima jezdila každý den, ale spala bych jinde…to by záleželo už na domluvě, která asi možná nebude…
Asi bych nechtěl, aby se mi někdo poflakoval po baráku. Jaký názor na to má tvůj manžel? Víš to?
@Anonymní píše:
No, to právě nevím, co to udělá s dětmi…
To neví nikdo…
Třeba to vezmou v pohodě, třeba ne…
Ty jsi totálně zaslepená, to si fakt myslíš, že to děti vezmou v pohodě, když se od nich máma odstěhuje? Ti nezáleží na vlastních dětech? Co teda manželovi říct, jak se věci mají a nechat ho, ať se k tomu vyjádří. Stejně to budeš muset řešit.
@Anonymní píše:
toto ale není jen o souloži![]()
A za kolik ukradených chvilek jsi zjistila, že to není o souloži jen? Kdyby tvůj milouš chtěl plnohodnotný vztah, najde si svobodnou, ne s cholerikem a dvěma dětma na krku. Takhle má občasný nezávazný sex a může ti slibovat hory s horákama, jak to bude krásné.
@Venetia píše:
Já to myslela jako střídavou péči..ale střídat se v domě u dětí..musel by si, ale manžel na mezidobí něco sehnat
To už vidím. Ahoj muži. Podvádím tě, nechci s tebou žít, musíš vypadnout, něco si najít, abychom se tady mohli v péči o děti střídat. Mno, asi bych na to šel jinak, pokud chceš zůstat v dobrém zdravotním stavu.
Nejlépe souložit a přespávat u milence a pak se jít zase starat o děti.
No ty kráso, chudák manžel.
Se nedivím, že je u nich doma nepořádek, když místo úklidu skotačí s kolegou.
@Annne a kdo ví, jestli je despota a cholerik? A ani se mu nedivím, když manželka myslí jen na jedno jinde. Také bych zuřila.
@Arac15 píše:
Kdyby bylo, může se v klidu milovat manželovi za zády a neřeší odchod.No ne?
Ano, přesně tak…
Jenom sex opravdu neřeším…