Problém s rozhodováním manžel x milenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.5.18 11:53
@Bábrdl píše:
Z toho, co popisuješ, je zřejmé, že už jsi prakticky rozhodnutá.Nemá smysl ti psát, že když chlap říká, že má dvě děti a OBĚ byly úlet, že on není žádný lump, co by odešel od dětí, ale že to prostě byl ten úlet, že to celé byla její chyba, protože nebrala prášky, jak měla, a on s ní dál souložil a nadělali si omylem ty dvě děti, že to není košér. :nevim:

Spíš to vypadá, že on měl přítelkyni, nebyl úplně spokojený, ale nechtělo se mu to řešit, měl doma servis, pravidelný sex, tak holt přišly děti a on v tom stále zůstával… Asi trochu jako zakladatelka, no. Asi bude nerozhodný, pohodlnější, nebo něco na ten způsob.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.18 11:54
@Arac15 píše:
Tak jestli je to kolega z práce, tak snad není problém trochu zapátrat, no ne?
Než budeš dělat nějaké závěry, musíš si být fakt jistá. Nejde přeci jen o tebe, ale i o hodně lidí kolem tebe(děti, manžel, rodiče, milenec, jeho děti).Další kapitola je pak samotný rozvod. A opravdu bacha na ty růžový brýle, může to pak hodně bolet.
Jinak se moc nenech zavléct do stylu,,nějak to už přežiju s tím svým-kvůli dětem..,, Za sebe mohu říct, že než jakási bezlásková stabilita je lepší mít partnera s kterým se opravdu milujete(pravda i to může být tak trochu sázka do loterie).Je to hlavně tvůj život a je moc krátký ho strávit čekáním na lepší zítřky, to musíš vzít do ruky sama. :*
:hug: ano, tak o tom přemýšlím a tak na to myslím…
  • Citovat
  • Upravit
36556
25.5.18 11:55

Mám konkrétní případ růžových brýlí. Mladý pár, přišli do Prahy, taková ta studentská láska z vidlákova, oba hodně cílevědomí. po čase si chlap stěžuje, že ona věčně není doma, že ho nepodporuje, že se musí dělit o domácí práce, z toho hádky.

Našel si slečnu, která dělala někde řekněme prodavačku, za pár šupů, brzo doma. Nejdřív růžové brýle 100%, ona mě chápe, podporuje, doma pořádek, nádhera, šťastný…

Teď zase stížnosti, že ona furt chce peníze na tu domácnost, že vydělává pár šupů, nechce to měnit, že to táhle celé on.

Na to nebyl zvyklý. Ta první si na sebe vydělala, něco dali dohromady na domácnost a zbytek měl pro sebe.

A když mu to připomenu, jak o té druhé básnil, tak se vzteká, že to není pravda.

Příspěvek upraven 25.05.18 v 12:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
25.5.18 11:56
@Anonymní píše:
Ale milenec z ní nedělá žádnou šílenou potvoru…
Jen říká, že prostě v mládí ujeli a byli z toho dvě děti, nesvádí to na ni, tak když někdo bere prášky a zapomíná je brát, tak to není chyba jeho, ne? Má ji snad upomínat…miláčku, vzala sis prášek? Kdyby nebrala prášky, tak on má kondom, a je to zas o něčem jiném…
Nevím, kdyžtak mi to vyvratte…

Ujet mohl jednou
Pokud je to podruhé tak ti nějak kecá

Prášky evidentně nebrala, pokud takhle počali první děťátko a on coby zodpovědný chlap si ten kondom nenatáhne ani potom, protože ona mu přece říká, že bere prášky.

Fakt ti to přijde normální?

Prostě měl partnerku, měl s ní 2 děti, pak ho to s ní přestalo bavit (nebo jí s ním) a rozešli se. Nic šíleného nebo dramatického nebo zvláštního v tom není.

Co není v pořádku, je jeho vysvětlování a svalování viny na ex. Ona ta jeho „naivita“ může být právě nechuť nést zodpovědnost.

Já nevím jak to je, ale založila jsi tady diskuzi, tak ti jen píšu, co mi tady nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.5.18 11:56
@Anonymní píše:
Jen říká, že prostě v mládí ujeli a byli z toho dvě děti, nesvádí to na ni, tak když někdo bere prášky a zapomíná je brát, tak to není chyba jeho, ne? Má ji snad upomínat…miláčku, vzala sis prášek? Kdyby nebrala prášky, tak on má kondom, a je to zas o něčem jiném…

Tak jednou zapomene. Ok. Vznikne dítě. Ale on ten kondom používat měl, pokud jim to teda neklapalo a byl s ní jen kvůli dítěti?! Vždyť mohlo takto vzniknout třetí, čtvrté…Osm let bys s někým byla, kdybys celou dobu trpěla? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
25.5.18 11:59
@Arac15 píše:
Sorry, ale taky jsem si myslel, že moje ex není kráva. A to mám taky dvě děti..No a hádej časem…

a obě děti byly úlet a ona tě podvedla pokaždé tak, že vysadila antikoncepci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
25.5.18 12:04
@Anonymní píše:

Tak pokud on o ni vedel, ze antikoncepci bere spis nahodile a neni na ni v tomto spolehnuti, ( „omylem“ vzniklo prvni dite), tak ano, mel to vzit na sebe kdyz dalsi dite nechtel, a holt zacit pouzivat kondom. Ano, jeho chyba a blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
25.5.18 12:07
@Čičorečka píše:
Já jsem psala, že to je výborná partie ještě výš. To zakladatelka ignorovala :mrgreen: asi není ráda, když se na její pravou lásku hází špína :D

A kdo by byl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
25.5.18 12:08
@Ms.Ragdoll píše:
Tak pokud on o ni vedel, ze antikoncepci bere spis nahodile a neni na ni v tomto spolehnuti, ( „omylem“ vzniklo prvni dite), tak ano, mel to vzit na sebe kdyz dalsi dite nechtel, a holt zacit pouzivat kondom. Ano, jeho chyba a blbost.

Tak dobře, omylem má dvě děti, ale má je ve SP, tedy se o ně stará. Taky mohl zvednout krovky a vykašlat se na ně úplně. Ke cti mu slouží, že se o ty děti stará, i když po nich tak úplně netoužil. Co víc by po něm tak mohl kdo chtít? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
284
25.5.18 12:10
@botl píše:
a obě děti byly úlet a ona tě podvedla pokaždé tak, že vysadila antikoncepci?

Jedno ne, druhé ano. Antikoncepci pro jistotu vůbec nebrala, to bylo na mě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.18 12:12
@Černá vdova píše:
Tak dobře, omylem má dvě děti, ale má je ve SP, tedy se o ně stará. Taky mohl zvednout krovky a vykašlat se na ně úplně. Ke cti mu slouží, že se o ty děti stará, i když po nich tak úplně netoužil. Co víc by po něm tak mohl kdo chtít? :nevim:

Ano, o svoje děti se stará, a je mu to líto, že si toto děti zažily…a chápe i mě, a nechce abych zažívala to samé, co on, že nemá děti furt u sebe…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.18 12:14
@Venetia píše:
A kdo by byl?

Taky nechápu… Co je vlastně dobrá partie? Pod dobrou partií si představím zaopatřeného muže, s bytem či barákem, který má dost peněz na dovolenou, a na nakupování blbostí, jako čím dal větší tv, a xboxů pro děti…prominte ale po tom netoužím..
Jako bylo by fajn, kdyby měl vlastní byt, ale není to pro mě podmínkou ideální partie…

• Citovat
  • Upravit
5040
25.5.18 12:15
@Venetia píše:
A kdo by byl?

Třeba někdo, kdo se rozhoduje o osudu celé rodiny a chce znát objektivní názor, aby ty růžové brýle sundal včas. Než udělá něco, co nejde vzít zpátky. Chtít poradit a přitom nebrat v potaz objektivní argumenty nejde dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
25.5.18 12:17
@Anonymní píše:
Taky nechápu… Co je vlastně dobrá partie? Pod dobrou partií si představím zaopatřeného muže, s bytem či barákem, který má dost peněz na dovolenou, a na nakupování blbostí, jako čím dal větší tv, a xboxů pro děti…prominte ale po tom netoužím..
Jako bylo by fajn, kdyby měl vlastní byt, ale není to pro mě podmínkou ideální partie…

problém je, že tady to mají všichní hozené přes rozum, takže nějaká láska, přitažlivost, pohoda je mimo jejich obzor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
25.5.18 12:17
@Anonymní píše:
Slepě ne, ale věřím…
Proč ne? Ona romantická láska třeba může i existovat…proč ne?
Všichni jsou dnes zaslepeni praktickými věcmi, jdou jen po majetku, po dovolených, že jim uniká ta láska…
Mě nevadí třeba špinavé ponožky hozené na podlaze, nebo že nespláchne na záchodě…to jsou pro mě prkotiny, vím, že takoví chlapi jsou…v tom zas nejsem romantická, jen jsem asi romantická v tom, že chlap je s rodinou, že si dokáže o všem v klidu a bez choleričnosti promluvit (a ne že za vše můzu já), že se na něj budu těšit…to chci hodně?

Zřejmě si musíš nabít úsměv. Škoda jen, že děti připravíš o tátu a dělění majetku a tahanice o děti nebude taky procházka růžovým sadem. Pustila ses na tenký led a teď nevíš, co se svým životem. Ach jo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky