Problém s rozhodováním manžel x milenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107637
25.5.18 10:33
@Bábrdl píše:
Promiň, ale tys celou noc brečela kvůli jeho vzteklé náladě… A co by měl dělat on, když ho dlouhodobě podvádíš? :?

brečet celou noc? nebo si taky nějkoho najít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
25.5.18 10:34
@Anonymní píše:
Milenec mě miluje, nejde mu jen o sex, chce se mnou žít, chce se mnou vše, má představy i že by si naše děti rozumněli… a že by bylo vše fajn (několikrát jsem mu řekla, že je asi moc naivní), nevím jak to mají dohodnuté s placením na děti…, má kde bydlet, ano nemá svoje, bydlí v pronájmu, protože s ní to nešlo a nechtěl s ní nic budovat, když to mezi nimi bylo takové, a má představy vybudovat něco s někým koho bude milovat…
Já na peníze a na majetky moc nekoukám…asi jsem v dnešní době divná…
@Anonymní píše:
On mě miluje už déle, já jsem se do něj zamilovala až před pár měsíci…to s přítelkyní byl prý omyl, ano měl ji rád, ale děti s ní neplánoval, ona byla mladá, a nějak se to stalo…prý zapomínala brát prášky…nebo tak něco…tak s ní zůstal (asi z povinnosti kvůli dětem, ale nakonec to prý nešlo už vůbec)…

Ten milenec je nejakej divnej. :think: Davej si pozor. Rikas, ze to vidis realne, ale na tom co jsi o nem doted napsala je videt, ze sveho milence vnimas pres silne ruzovej filtr.

Jestli sveho manzela nemilujes a nemuzes s nim zit, tak se rozved, ale rozhodne netahej Vase deti k nekomu takovemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.5.18 10:39
@Anonymní píše:
Slepě ne, ale věřím…
Proč ne? Ona romantická láska třeba může i existovat…proč ne?
Všichni jsou dnes zaslepeni praktickými věcmi, jdou jen po majetku, po dovolených, že jim uniká ta láska…
Mě nevadí třeba špinavé ponožky hozené na podlaze, nebo že nespláchne na záchodě…to jsou pro mě prkotiny, vím, že takoví chlapi jsou…v tom zas nejsem romantická, jen jsem asi romantická v tom, že chlap je s rodinou, že si dokáže o všem v klidu a bez choleričnosti promluvit (a ne že za vše můzu já), že se na něj budu těšit…to chci hodně?

jasně, lekce s morálky o nepodstatností ubohých materiálních věcí, svět zachrání jen romantická láááááááááska s milencem, co má nahý zadek, dvě vyživovací povinnosti. Mluvíš jak 17náctiletá holka, ne jako matka od 2 dětí, která kvůli láááásce chce zničit svoji rodinu. Promiň, ale jsi hloupá a naivní a vůči své rodině sobecká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.18 10:39
@Bábrdl píše:
Promiň, ale tys celou noc brečela kvůli jeho vzteklé náladě… A co by měl dělat on, když ho dlouhodobě podvádíš? :?

To nebyla jen tak vzteklá nálada, to bylo např. kvůli tomu, že našel něco shnilého v ledničce, a hned jsem byla prase, a na to se navalilo spoustu dalších věcí, to je jedno

• Citovat
  • Upravit
36504
25.5.18 10:40
@Anonymní píše:
To nebyla jen tak vzteklá nálada, to bylo např. kvůli tomu, že našel něco shnilého v ledničce, a hned jsem byla prase, a na to se navalilo spoustu dalších věcí, to je jedno

ty nekontroluješ ledničku? Tak to měl možná pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
25.5.18 10:42
@Burj Chalifa píše:

když se mi něco nezdá, tak to vyhodím a nebuzeruju…lednička je snad i jeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.18 10:43
@Ms.Ragdoll píše:
Ten milenec je nejakej divnej. :think: Davej si pozor. Rikas, ze to vidis realne, ale na tom co jsi o nem doted napsala je videt, ze sveho milence vnimas pres silne ruzovej filtr.Jestli sveho manzela nemilujes a nemuzes s nim zit, tak se rozved, ale rozhodne netahej Vase deti k nekomu takovemu.

Proč myslíš že je divnej? Ne opravdu, ráda si poslechnu a nechám poradit v čem je divnej? Źe mě miluje? že bydlí v pronájmu? Ví, že mi ted moc nemůže nabídnout, ale kdyby měl, a měl pro koho to dělat, tak je štastný a buduje to?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.18 10:44
@Burj Chalifa píše:
jasně, lekce s morálky o nepodstatností ubohých materiálních věcí, svět zachrání jen romantická láááááááááska s milencem, co má nahý zadek, dvě vyživovací povinnosti. Mluvíš jak 17náctiletá holka, ne jako matka od 2 dětí, která kvůli láááásce chce zničit svoji rodinu. Promiň, ale jsi hloupá a naivní a vůči své rodině sobecká.

Děkuji za tvůj názor..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.18 10:45
@Burj Chalifa píše:

Každý den opravdu ledničku nekontroluju:-)
Chodím do práce jako on, na to opravdu nemám, ani každý den nevytírám, ani každý den nevařím…je to špatně?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.18 10:46
@Venetia píše:
když se mi něco nezdá, tak to vyhodím a nebuzeruju…lednička je snad i jeho
:hug:
  • Citovat
  • Upravit
17045
25.5.18 10:52

Zakladatelko, co chceš teda dělat? Bydlet sama nechceš..Když buděš bydlet s milencem, vezme ti manžel děti(nebo tím vyhrožuje).. Zůstat s manželem nechceš..Co jít bydlet k rodičům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.5.18 10:56
@Burj Chalifa píše:

Tak ke kontrole ledničky není potřeba frnda. Když tam najde něco zkaženého, má to vyhodit. :nevim: Nevím, proč by to měla být její ostuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
25.5.18 10:59
@Anonymní píše:
Proč myslíš že je divnej? Ne opravdu, ráda si poslechnu a nechám poradit v čem je divnej? Źe mě miluje? že bydlí v pronájmu? Ví, že mi ted moc nemůže nabídnout, ale kdyby měl, a měl pro koho to dělat, tak je štastný a buduje to?

Nelibi se mi ty jeho reci o ex. Omylem si s ni chudak udelal dve deti a hrozne trpel. Ja nevim no. My mame takoveho souseda trpitele. Neni mu ani 40 a ma uz 4 deti se trema maminkama.
Jeho verze je podobna pribehu toho tveho, tvari se jako otec roku, co mel smulu na zenske, ale ta realita… :roll:

Vzdycky najde nejakou co mu to zere a hrozne ho lituje, a pak dotycna „osudova“ skonci stejne jak ta pred ni… s deckem a bez penez. :nevim:

Jen ti rikam, jsi mama, tak bud opatrna a nejdriv bydli sama, rozhodně do toho netahej deti, nic o nem nevis. To co ti tvrdi, jsou zatim jen takove reci, uvidis casem.

Příspěvek upraven 25.05.18 v 11:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
25.5.18 11:01

Tady zase někdo myslí spodkem. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
25.5.18 11:12
@Anonymní píše:
On mě miluje už déle, já jsem se do něj zamilovala až před pár měsíci…to s přítelkyní byl prý omyl, ano měl ji rád, ale děti s ní neplánoval, ona byla mladá, a nějak se to stalo…prý zapomínala brát prášky…nebo tak něco…tak s ní zůstal (asi z povinnosti kvůli dětem, ale nakonec to prý nešlo už vůbec)…
8o 8o 8o

Ježíš, tak od tohohle pryč!

Nedokáže nést za svoje chování zodpovědnost. Strašný.

Pokud nedokážeš žít s manželem, protože je pedant, tak to je jedna věc. Tohle dobře zvaž.
Ale tenhle milenec pro tebe nebude partner, ale spíš další dítě, které bude vyžadovat tvoji péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí