Problém s rozhodováním manžel x milenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
25.5.18 08:49
@Anonymní píše:
Já na něm nehledám jen to špatné…vidím to reálně..opravdu..za těch pár let co to tak cítím, a po těch probrečených nocích, kdy jsem si říkala, že to musím vydržet kvůli dětem…opravdu to vidím reálně…
Já o něm řeknu spoustu pozitivních věcí-je zodpovědný, má nás rád, je pracovitý…to vše vím… Že není moc pro rodinu, s dětmi ten čas moc netráví,..to jsem věděla tak nějak vždy…a možná v tom je ten problém, že jsem pořád čekala, že se to změní…
A jak říkám, já jim tátu neberu…
Jen si říkám, stojí mi to za to, být v životě nestastná? Je to sobeckost být štastná? Děti budou štastné když budou štastní rodiče, ne?

tak na vztahu pracuj, kdo ví, jak se k němu chováš Ty.Bylo by zajímavé také slyšet jeho. Pokud bys neměla děti, jdi. Pokud je však máš, tak už to není jen Tvá věc. Taháš do toho své a jeho děti. Má Vás rád, je spolehlivý pracovitý partner. Tráví s Vámi méně času? No tak si sedněte spolu a domluvte se na nějakém kompromisu v této věci, tady je i Tvoje úloha. Kvůli své neschopnosti komunikovat s partnerem budeš bořit funkční rodinu, brát tátu dětem a dětem tátu a domov? Ty si jen snažíš sobě nalhat legitimitu takového kroku řečmi o svém štěstí. A píšeš, že budou šťastni rodiče - tak to pardon, nehovoříš za svého muže a Vaše společné děti. Pokud chceš být tedy šťastná podle svého gusta, nech své děti a společný domov svému muži, sbal si kufry a táhni za milencem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.18 09:05
@botl píše:
A proč si myslíš, že by byl ten milenec tobě dobrým partnerem?

V jednom partnersví selhal, ne?
Víš, proč se rozešli? A víš, jaký má vztah ke svým dětem?
Stará se o ně i nad rámec, nebo o tom jen barvitě hovoří? Šetří sobě i jim? Má v bytě vygruntováno?

Já jen, abys nepřebrala.

To víš že o všem přemýšlím..
Vím o přítelkyni…u nich to absolutně nefungovalo…u nich to bylo spíš naopak, že ta zlá byla ona…vím, že si řekneš že si může vymýšlet…ale nevím…myslím že bych to poznala, že si vymýšlí..
K dětem má dobrý vztah…tedy reálně jsem to neviděla…jinak mají střídavou péči..a když jsou u něj, tak se s nima učí, dělá blbiny…

• Citovat
  • Upravit
17308
25.5.18 09:06
@Anonymní píše: Dobře, ale ty děti to cítí, že je doma něco v nepořádku, i když tam třeba neprobíhá fyzické násilí…
Syn - 6 let - mi několikrát řekl, že proč na mě táta křičí, a že ho nemá rád…už je to tedy dýl, ale pořád to mám v hlavě…

To je sázka do loterie. Možná něco cítí a možná ne. Možná je svým rozhodnutím uvrhneš do chudoby, možná bude tvůj nový partner ještě horší. Možná pro své budoucí štěstí, o kterém ani nejsi vyloženě přesvědčena, zničíš život třem dalším lidem. Rozhodni se podle sebe, ale blaho dětí bych do toho netahal.
Jo a děti zase nejsou tak vnímavé, jak se jim přisuzuje. Jsou to jen děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.18 09:08
@Honza 12 píše:
Takže sis dobrovolně pořídila rodinu, s někým, s kým chybí pochopení.

Ano rodinu jsem chtěla..
A čekat na toho pravého? Toho bych se ani třeba za svůj život nemusela dočkat…a jen bych čekala a čekala…

• Citovat
  • Upravit
Hanney
25.5.18 09:10
@Anonymní píše:
Fér ano, a s důsledky bych byla smířena, že mě vyžene, že mě pomluví u prátel, ale nikdy bych se nesmířila s tím, že mi sebere děti…
Toto taky někdy naznačuje, párkrát mi řekl (aniž by cokoliv věděl), že jestli ho podvedu, tak mi sebere děti, a zničí mě…

Jen pro doplnění, možná mi to v diskusi usniklo… milenec ví o tom, že uvažuješ opustit manžela? Probírala si to s ním? Jak se k tomu staví? Abys ve finále nezůstala sama s dvěma dětma, to by nebylo dobré. Pokud jsem dobře četla milenec platí na dvě děti a nemá kde bydlet. Nic moc partie.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.18 09:11
@Anonymní píše:
Dobře, ale ty děti to cítí, že je doma něco v nepořádku, i když tam třeba neprobíhá fyzické násilí…
Syn - 6 let - mi několikrát řekl, že proč na mě táta křičí, a že ho nemá rád…už je to tedy dýl, ale pořád to mám v hlavě…

Samo, že to cítí, ale na druhou stranu, to co budou cítit po rozchodu bude v těch nepatologických případech povětšinou o dost horší… Plus tedy to chování bude plus mínus stejné, křičí na něj teď, bude na něj křičet i když nebudete spolu a on za ním bude jezdit a pak budeš odpovídat na dotaz, proč na mě táta křičí, nemá mě rád a jako bonus proč tam musím jezdit nebo proč táta odešel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.18 09:12
@Burj Chalifa píše:
tak na vztahu pracuj, kdo ví, jak se k němu chováš Ty.Bylo by zajímavé také slyšet jeho. Pokud bys neměla děti, jdi. Pokud je však máš, tak už to není jen Tvá věc. Taháš do toho své a jeho děti. Má Vás rád, je spolehlivý pracovitý partner. Tráví s Vámi méně času? No tak si sedněte spolu a domluvte se na nějakém kompromisu v této věci, tady je i Tvoje úloha. Kvůli své neschopnosti komunikovat s partnerem budeš bořit funkční rodinu, brát tátu dětem a dětem tátu a domov? Ty si jen snažíš sobě nalhat legitimitu takového kroku řečmi o svém štěstí. A píšeš, že budou šťastni rodiče - tak to pardon, nehovoříš za svého muže a Vaše společné děti. Pokud chceš být tedy šťastná podle svého gusta, nech své děti a společný domov svému muži, sbal si kufry a táhni za milencem.

Ale vždyt píšu že bych nebyla štastná, kdybych měla opustit děti..
Proto o tom všem přemýšlím…
Vím, že to asi nevyřeším ku prospěchu všech…
Tady nejde ani o to, že s dětmi moc nebyl..ale když s nima je…tak je spíš se mnou..chce mluvit se mnou, a je naštvaný na děti, že nemá na mě chvíli klidu..
Kolikrát mu říkám, že můžeme řešit a mluvit večer, když děti spí, a ted se můžeme věnovat dětem…hrát si, učit se, a tak…a to nedokáže pochopit…

• Citovat
  • Upravit
8397
25.5.18 09:18
@Anonymní píše:
Ano rodinu jsem chtěla..
A čekat na toho pravého? Toho bych se ani třeba za svůj život nemusela dočkat…a jen bych čekala a čekala…

Tímhle se nenech rozhodit.

Nikdo není dokonalý a kdo čeká na dokonalého partnera, tak se nedočká. Každý má něco a soužití je vždy o kompromisech a toleranci.

A jen čas ukáže, jestli volba partnera byla dobrá.

Stejně tak nevíš, jaká charakterová vlastnost se v partnerství u toho druhého prohloubí.
Z flegmatika se může stát partner do nepohody, co je v klidu, anebo taky strašný lenoch, se kterým nebude možno sdílet ani jednu komůrku.
Ze systematického člověka se může vyvinout partner, co zařizuje a organizuje vše pro rodinu bez mrknutí oka a s radostí, stejně tak, jako z něj může být nesnesitelný pedant.

Nevím, jestli jsi na to odpovídala, ale můžeš říct, kolik let je dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.18 09:19
@Hanney píše:
Jen pro doplnění, možná mi to v diskusi usniklo… milenec ví o tom, že uvažuješ opustit manžela? Probírala si to s ním? Jak se k tomu staví? Abys ve finále nezůstala sama s dvěma dětma, to by nebylo dobré. Pokud jsem dobře četla milenec platí na dvě děti a nemá kde bydlet. Nic moc partie.

Milenec mě miluje, nejde mu jen o sex, chce se mnou žít, chce se mnou vše, má představy i že by si naše děti rozumněli… a že by bylo vše fajn (několikrát jsem mu řekla, že je asi moc naivní), nevím jak to mají dohodnuté s placením na děti…, má kde bydlet, ano nemá svoje, bydlí v pronájmu, protože s ní to nešlo a nechtěl s ní nic budovat, když to mezi nimi bylo takové, a má představy vybudovat něco s někým koho bude milovat…
Já na peníze a na majetky moc nekoukám…asi jsem v dnešní době divná…

• Citovat
  • Upravit
30194
25.5.18 09:27
@Anonymní píše:
Ale vždyt píšu že bych nebyla štastná, kdybych měla opustit děti..
Proto o tom všem přemýšlím…
Vím, že to asi nevyřeším ku prospěchu všech…
Tady nejde ani o to, že s dětmi moc nebyl..ale když s nima je…tak je spíš se mnou..chce mluvit se mnou, a je naštvaný na děti, že nemá na mě chvíli klidu..
Kolikrát mu říkám, že můžeme řešit a mluvit večer, když děti spí, a ted se můžeme věnovat dětem…hrát si, učit se, a tak…a to nedokáže pochopit…

Mno, díky za inspiraci, musím si dát pozor, aby se náš partnerský život nescvrkl, na to, že budeme spolu mluvit a řešit až večer. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
25.5.18 09:29
@Anonymní píše:
Milenec mě miluje, nejde mu jen o sex, chce se mnou žít, chce se mnou vše, má představy i že by si naše děti rozumněli… a že by bylo vše fajn (několikrát jsem mu řekla, že je asi moc naivní), nevím jak to mají dohodnuté s placením na děti…, má kde bydlet, ano nemá svoje, bydlí v pronájmu, protože s ní to nešlo a nechtěl s ní nic budovat, když to mezi nimi bylo takové, a má představy vybudovat něco s někým koho bude milovat…
Já na peníze a na majetky moc nekoukám…asi jsem v dnešní době divná…

To není o tom, že by sis měla najít boháče.

Je to o tom, abys tady po čase nepsala, že musíš živit jeho dvě děti a táhnout nájem sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.18 09:31
@Honza 12 píše:
Mno, díky za inspiraci, musím si dát pozor, aby se náš partnerský život nescvrkl, na to, že budeme spolu mluvit a řešit až večer. :think:

Ty to nechápeš…myslím to tak, když máme děti, tak se snad můžeme věnovat taky dětem, a ne jen sobě..chápeš?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.18 09:35
@botl píše:
To není o tom, že by sis měla najít boháče.Je to o tom, abys tady po čase nepsala, že musíš živit jeho dvě děti a táhnout nájem sama.

jo, to bych nerada…ale to bych tedy nedopustila :-)

• Citovat
  • Upravit
30194
25.5.18 09:37
@Anonymní píše:
Milenec mě miluje, nejde mu jen o sex, chce se mnou žít, chce se mnou vše, má představy i že by si naše děti rozumněli… a že by bylo vše fajn (několikrát jsem mu řekla, že je asi moc naivní), nevím jak to mají dohodnuté s placením na děti…,má kde bydlet, ano nemá svoje, bydlí v pronájmu, protože s ní to nešlo a nechtěl s ní nic budovat, když to mezi nimi bylo takové, a má představy vybudovat něco s někým koho bude milovat…
Já na peníze a na majetky moc nekoukám…asi jsem v dnešní době divná…

Nastěnka. Láska. Nesmysl. :mrgreen: placení, finance, peníze, bydlení. Nejdřív musíš mět podchycený tohle, než začneš vůbec myslet na to, že bys žila s milencem. Tohle si podchyť než to rozkopeš. Kolik milenců v erotickém poblouznění vykládá milence tyhle kecy a pak, až se to prolomí, tak zdrhá. Doma rozbitý. Milenec cukne. Ženská v pérdeli. Bacha na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
25.5.18 09:38
@Anonymní píše:
Ty to nechápeš…myslím to tak, když máme děti, tak se snad můžeme věnovat taky dětem, a ne jen sobě..chápeš?

To samozřejmě. Ale rád bych to u sebe měl vyváženě. ;) To bylo inspirace pro mě. To neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí