Problém s rozhodováním manžel x milenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5040
25.5.18 10:12
@Anonymní píše:
Milenec mě miluje, nejde mu jen o sex, chce se mnou žít, chce se mnou vše, má představy i že by si naše děti rozumněli… a že by bylo vše fajn (několikrát jsem mu řekla, že je asi moc naivní), nevím jak to mají dohodnuté s placením na děti…, má kde bydlet, ano nemá svoje, bydlí v pronájmu, protože s ní to nešlo a nechtěl s ní nic budovat, když to mezi nimi bylo takové, a má představy vybudovat něco s někým koho bude milovat…
Já na peníze a na majetky moc nekoukám…asi jsem v dnešní době divná…

On se svou ženou měl takový vztah, že s ní raději nebudoval domov, ale dvě děti si s ní upletl? No.. pěknej ptáček, ten to má v hlavě srovnaný! Ber ho všemi deseti, s ním budeš mít život jako v pohádce, když má takhle nastavené priority :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.18 10:14
@Hanney píše:
Jsi zamilovaná a logicky si myslíš, že milenec to má podobně. Tak tomu být nemusí, i když ti říká krásná slovíčka. Jeho názory mi přijdou velmi dětinské, naivní… vcelku v konstrastu s tím, že se mu rozpadl vztah se ženou, se kterou má dvě děti. Že ti nejde o peníze tě šlechtí, ale uvědom si, jak na tom budeš finančně po rozvodu.
Tohle všechno dobře s chladnou uvaž. Pokud byste na tom ty a děti byly výrazně finančně hůř, radím nechat smazat diskusi, ukončit poměr s milencem a snažit se najít cestu zpět k manželovi.

On mě miluje už déle, já jsem se do něj zamilovala až před pár měsíci…to s přítelkyní byl prý omyl, ano měl ji rád, ale děti s ní neplánoval, ona byla mladá, a nějak se to stalo…prý zapomínala brát prášky…nebo tak něco…tak s ní zůstal (asi z povinnosti kvůli dětem, ale nakonec to prý nešlo už vůbec)…

• Citovat
  • Upravit
107637
25.5.18 10:15
@Burj Chalifa píše:
Ale dokáže, jen se to musí umět z obou stran.tak si to doma upravte vzájemně, naučte se spolu jinak, klidněji komunikovat, nekřičte na sebe, to jsou prostě řešitelné věci. Kvůli tomu ničit rodinu a jít k nejistému chlapíkovi? Ty myslíš jen na sebe a místo kultivace vzájemné komunikace chceš rovnou ničit rodinu a jít s dětmi k milenci.

chceš nevyrovného cholerika naučit klidně komunikovat a nekřičet?
To by si se tím mohla živit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
25.5.18 10:17
@Anonymní píše:
ano, je pravda, že si pamatuji všechny křivdy co na mě nebo na nás spáchal..myslíš že je to špatně? ´že nejsem splachovací jako on?

To je spíše o rozdílech v pohlaví. Ženy si křivdy sčítají zatímco muži je rychle vypouštějí. Nemysli si, že jsi dokonalá, budeš stejně problematická jako tvůj manžel, jenže on to rychleji smazává a tobě tím pádem připadá, že je splachovací. Proto taky ženy častěji odcházejí, prostě si pamatují a sčítají každou křivdičku, zatímco muži nechápou, že řešíš něco, co se stalo před týdnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.18 10:19
@zoidberg píše:
To je spíše o rozdílech v pohlaví. Ženy si křivdy sčítají zatímco muži je rychle vypouštějí. Nemysli si, že jsi dokonalá, budeš stejně problematická jako tvůj manžel, jenže on to rychleji smazává a tobě tím pádem připadá, že je splachovací. Proto taky ženy častěji odcházejí, prostě si pamatují a sčítají každou křivdičku, zatímco muži nechápou, že řešíš něco, co se stalo před týdnem.

Aha…to mě nenapadlo…proč jen jsem se nenarodila jako muž? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Hanney
25.5.18 10:21
@Anonymní píše:
On mě miluje už déle, já jsem se do něj zamilovala až před pár měsíci…to s přítelkyní byl prý omyl, ano měl ji rád, ale děti s ní neplánoval, ona byla mladá, a nějak se to stalo…prý zapomínala brát prášky…nebo tak něco…tak s ní zůstal (asi z povinnosti kvůli dětem, ale nakonec to prý nešlo už vůbec)…

Hmm…takže si jí ani nevzal a udělal jí dvě děti, navíc bez skrupulí spí s vdanou paničkou a ještě jí blbne hlavu, jak jí miluje. Hele, vzpamatuj se! Rozbiješ si rodinu, kvůli takovýmu :cert:

• Citovat
  • Upravit
17308
25.5.18 10:23
@Anonymní píše:
Aha…to mě nenapadlo…proč jen jsem se nenarodila jako muž? :oops:

Jo? Chtěla bys být podváděný chlap s vidinou ztráty dětí a majetku? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
25.5.18 10:24
@zoidberg píše:

přesně tak…vše co řekneš nebo udělaš, už se nikdy nedá vzít zpět…kdo dřív koná než myslí může na to dojet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Hanney píše:
Hmm…takže si jí ani nevzal a udělal jí dvě děti, navíc bez skrupulí spí s vdanou paničkou a ještě jí blbne hlavu, jak jí miluje. Hele, vzpamatuj se! Rozbiješ si rodinu, kvůli takovýmu :cert:

Promin, ale snad za to, jestli nechtěně otěhotněla, snad můžou oba, ne?

• Citovat
  • Upravit
36504
@Anonymní píše:

hele, pohádky starého zbrojnoše a Ty tomu ještě slepě věříš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.18 10:26
@zoidberg píše:
Jo? Chtěla bys být podváděný chlap s vidinou ztráty dětí a majetku? 8)

Ne, chtěla bych být splachovací, a nemyslet na to, jak jsem své ženě před týdnem strašně ublížil, už jsem zapomněl, jak celou noc brečela, kvůli mě vzteklé náladě…to bych chtěl…na vše zapomenout…at se klidně trápí dál…

• Citovat
  • Upravit
36504
25.5.18 10:29
@Anonymní píše:
Ne, chtěla bych být splachovací, a nemyslet na to, jak jsem své ženě před týdnem strašně ublížil, už jsem zapomněl, jak celou noc brečela, kvůli mě vzteklé náladě…to bych chtěl…na vše zapomenout…at se klidně trápí dál…

tak se taky Ty snaž svoji komunikace kultivovat. A když to neumíte, běžte do poradny nebo k mediátorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.18 10:30
@Burj Chalifa píše:
hele, pohádky starého zbrojnoše a Ty tomu ještě slepě věříš ;)

Slepě ne, ale věřím…
Proč ne? Ona romantická láska třeba může i existovat…proč ne?
Všichni jsou dnes zaslepeni praktickými věcmi, jdou jen po majetku, po dovolených, že jim uniká ta láska…
Mě nevadí třeba špinavé ponožky hozené na podlaze, nebo že nespláchne na záchodě…to jsou pro mě prkotiny, vím, že takoví chlapi jsou…v tom zas nejsem romantická, jen jsem asi romantická v tom, že chlap je s rodinou, že si dokáže o všem v klidu a bez choleričnosti promluvit (a ne že za vše můzu já), že se na něj budu těšit…to chci hodně?

• Citovat
  • Upravit
36556
25.5.18 10:31
@Anonymní píše:
Ne, chtěla bych být splachovací, a nemyslet na to, jak jsem své ženě před týdnem strašně ublížil, už jsem zapomněl, jak celou noc brečela, kvůli mě vzteklé náladě…to bych chtěl…na vše zapomenout…at se klidně trápí dál…

Promiň, ale tys celou noc brečela kvůli jeho vzteklé náladě… A co by měl dělat on, když ho dlouhodobě podvádíš? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
25.5.18 10:32
@Anonymní píše:
Slepě ne, ale věřím…
Proč ne? Ona romantická láska třeba může i existovat…proč ne?
Všichni jsou dnes zaslepeni praktickými věcmi, jdou jen po majetku, po dovolených, že jim uniká ta láska…
Mě nevadí třeba špinavé ponožky hozené na podlaze, nebo že nespláchne na záchodě…to jsou pro mě prkotiny, vím, že takoví chlapi jsou…v tom zas nejsem romantická, jen jsem asi romantická v tom, že chlap je s rodinou, že si dokáže o všem v klidu a bez choleričnosti promluvit (a ne že za vše můzu já), že se na něj budu těšit…to chci hodně?

ne..to by měl být upně minimální základ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria