Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ms.Ragdoll píše:
Nelibi se mi ty jeho reci o ex. Omylem si s ni chudak udelal dve deti a hrozne trpel. Ja nevim no. My mame takoveho souseda trpitele. Neni mu ani 40 a ma uz 4 deti se trema maminkama.
Jeho verze je podobna pribehu toho tveho, tvari se jako otec roku, co mel smulu na zenske, ale ta realita…![]()
Vzdycky najde nejakou co mu to zere a hrozne ho lituje, a pak dotycna „osudova“ skonci stejne jak ta pred ni… s deckem a bez penez.
Jen ti rikam, jsi mama, tak bud opatrna a nejdriv bydli sama, rozhodně do toho netahej deti, nic o nem nevis. To co ti tvrdi, jsou zatim jen takove reci, uvidis casem.
Příspěvek upraven 25.05.18 v 11:02
tak teď jsem napsala to samé ![]()
čím to asi bude?
to se zakladatelce líbit nebude
@botl píše:
![]()
![]()
![]()
Ježíš, tak od tohohle pryč!
Nedokáže nést za svoje chování zodpovědnost. Strašný.
Pokud nedokážeš žít s manželem, protože je pedant, tak to je jedna věc. Tohle dobře zvaž.
Ale tenhle milenec pro tebe nebude partner, ale spíš další dítě, které bude vyžadovat tvoji péči.
Proč myslíš, že nenesl za svoje chování zodpovědnost?
Vždyt s nima zůstal… 8 let s nima zůstal…
Ale co mi vypráví, tak to fakt nešlo, aby spolu byli…ale spíš z její strany…nevím proč, ale věřím mu…
@botl píše:
tak teď jsem napsala to samé![]()
čím to asi bude?
to se zakladatelce líbit nebude
Já jsem psala, že to je výborná partie ještě výš. To zakladatelka ignorovala
asi není ráda, když se na její pravou lásku hází špína ![]()
@Ms.Ragdoll píše:
Nelibi se mi ty jeho reci o ex. Omylem si s ni chudak udelal dve deti a hrozne trpel. Ja nevim no. My mame takoveho souseda trpitele. Neni mu ani 40 a ma uz 4 deti se trema maminkama.
Jeho verze je podobna pribehu toho tveho, tvari se jako otec roku, co mel smulu na zenske, ale ta realita…![]()
Vzdycky najde nejakou co mu to zere a hrozne ho lituje, a pak dotycna „osudova“ skonci stejne jak ta pred ni… s deckem a bez penez.
Jen ti rikam, jsi mama, tak bud opatrna a nejdriv bydli sama, rozhodně do toho netahej deti, nic o nem nevis. To co ti tvrdi, jsou zatim jen takove reci, uvidis casem.
Příspěvek upraven 25.05.18 v 11:02
Jasně že do toho nechci tahat děti, nejdřív bych si ho samozřejmě chtěla „proklepnout“…ale jak? To nejde…
Máš hrozně silné růžové brýle.. Věříš kecům, co ti napovídal, chudák za to ani pomalu nemohl, že s ní měl dvě děti a roky s ní trpěl. ![]()
Hele manžel je cholerik - což je osobnostní vlastnost, zatímco ty ho dlouhodobě podvádíš.. Možná jsi to měla rozseknout ještě předtím, než jsi s ním začala spát a zamilovala se.
Pokud chceš odejít, tak bych šla do svého vlastního pronájmu, pár stránek jsem nečetla, proč tohle nejde? Jinak ty chceš nacpat svý dvě děti, jeho dvě děti ve střídavce, sebe a chlapa a psa do malého pronájmu.. a že všichni budou šťastný? Přečti si některé diskuze o nevlastních dětech, u vás to budu dvojnásobné..tipuji, že za měsíc už to taky taková idylka nebude a budeete se hádat jako normální lidi. Milence vidíš skrz růžové brýle, měla by jsi vědět, že za rok soužití to prostě bude podobný jako s manželem, kterého teď ppřes svou zamilovanost vidíš v tom nejhorším světle. Divím se, že když je manžel tak příšerný, že si neodešla už dávno před milencem.. ![]()
Příspěvek upraven 25.05.18 v 11:25
Jestli máš doma emočně nestabilního psychouše, tak bych doporučila odejít. Nezměníš ho a nechápu zdejší pisatelky, jak si myslí, že změní založení osobnosti. Lidi se k lepšímu obvykle nemění a když, tak jen účelově a dočasně, aby získali benefit.
Chlap, kterýmu vadí úplně všechno, je jak hysterická ženská. Sám se sundá z pozice chlapa. Těm je dobrý nepřekážet ve štěstí.
Ale přesunula bych se do svého pronajatého bytu, kde budou mít děti pokoj a Ty vlastní ložnici.
Milence bych se nepouštěla, ten buď vydrží nebo to skončí, ale není třeba končit s milencem, když manžela stejně nechceš. Na sex se vždycky hodí. On koneckonců na to chce být užitečný a doufá v něco víc - asi - a to je nyní ve hvězdách tak jako tak.
K milenci bych se nestěhovala kvůli dětem. Šla bych do vlastního bytu, aby dětem žádný cizí chlap nepřekážel soustavnou přítomností.
Postupně bych je třeba představila, ale ne hned, aby neměly zbytečně větší trauma.
@Barbucha3 píše:
Máš hrozně silné růžové brýle.. Věříš kecům, co ti napovídal, chudák za to ani pomalu nemohl, že s ní měl dvě děti a roky s ní trpěl.
Hele manžel je cholerik - což je osobnostní vlastnost, zatímco ty ho dlouhodobě podvádíš.. Možná jsi to měla rozseknout ještě předtím, než jsi s ním začala spát a zamilovala se.
Pokud chceš odejít, tak bych šla do svého vlastního pronájmu, pár stránek jsem nečetla, proč tohle nejde? Jinak ty chceš nacpat svý dvě děti, jeho dvě děti ve střídavce, sebe a chlapa a psa do pronájmu.. a že všichni budou šťastný? Přečti si některé diskuze o nevlastních dětech, u vás to budu dvojnásobné..tipuji, že za měsíc už to taky taková idylka nebude a budeete se hádat jako normální lidi. Milence vidíš skrz růžové brýle, měla by jsi vědět, že za rok soužití to prostě bude podobný jako s manželem, kterého teď ppřes svou zamilovanost vidíš v tom nejhorším světle. Divím se, že když je manžel tak příšerný, že si neodešla už dávno před milencem..
Dlouhodobě ho nepodvádím..pár týdnů ano…
Proč jsem před tím neodešla?
Protože jsem nebyla dost silná odejít…
Ted bych možná silná byla…
Můj názor a pohled na manžela se před ani po milenci nezměnil…
@Anonymní píše:
Ale co mi vypráví, tak to fakt nešlo, aby spolu byli…ale spíš z její strany…nevím proč, ale věřím mu…
Zakladatelko, žila jsem taky s despotou a ono se to fakt nedá. NEDAJÍ SE ZMĚNIT. Navíc nechtějí.
Já jsem byla neustále ve stresu, kvůli čemu zase vybuchne, nikdy se to nedalo předvídat, i když jsem se snažila sebevíc nedělat věci co mu vadí. Bylo to horší a horší. Když řekl, že se zdrží v práci, jásala jsem, že bude klid. Netěšila jsem se na něj. Normální rozhovor nebyl možný, poradna nepomohla. Za vše jsem mohla já. Nešlo to!
Takže radím odejít, jestli pak bude milenec nebo ne je věc druhá. ALE. Pořeš si jak to bude s bydlením, jak s penězma, prostě praktické věci, všechno je potřeba dát dohromady, i když se ti nechce. Probrat i s milencem! Jak si to představuje - KONKRÉTNĚ. Ne - nějak to dopadne.
A za sebe doporučuju ještě jednu věc. Chtít přesně vědět, co neklapalo s předchozí přítelkyní. I když se ti asi neche o tom mluvit a vyptávat se a jemu je to taky nepříjemné, tak do toho řízni, ať mluví. Ať pak nedopadneš blbě. Úplně nejlepší by bylo promluvit si s tou expřítelkyní, proč se rozešli, i když to budeš brát s rezervou, stojí to za to.
Navíc ono si teď myslíš jak si dětem strašně oddechne.. možná v budoucnu jo.. Ale dokážešš si představit, až jim oznámíš, že se stěhujete pryč? Budou z toho hotový, oni toho tátu určitě mají rádi, i když se jim extra nevěnuje.. a nabalíkuješ je k nějakýmu cizímu chlapovi a cizím dětem? Bych ti poděkovala.. to musí být hrozný, a nedivila bych se, kdyby tomu děti začali hdoně rychle vzdorovat a chtěli být radši u tatínka..
@Anonymní píše:
Jasně že do toho nechci tahat děti, nejdřív bych si ho samozřejmě chtěla „proklepnout“…ale jak? To nejde…
Jak? Bydli sama, 2-3 roky. Pokud tak moc miluje, tak to snad pochopi. Casem treba poznas jeho okoli, pratele, rodinu, ex… CHCE TO CAS.
Nevim cemu nerozumis. Pises, ze deti jsou na prvnim miste, pokud to tak mas, tak nechapu, co ti na tom prijde tak strasne slozite. Ja bych ke svym detem ciziho chlapa jen tak nepustila.
@LaPaloma píše:
Jestli máš doma emočně nestabilního psychouše, tak bych doporučila odejít. Nezměníš ho a nechápu zdejší pisatelky, jak si myslí, že změní založení osobnosti. Lidi se k lepšímu obvykle nemění a když, tak jen účelově a dočasně, aby získali benefit.
Chlap, kterýmu vadí úplně všechno, je jak hysterická ženská. Sám se sundá z pozice chlapa. Těm je dobrý nepřekážet ve štěstí.Ale přesunula bych se do svého pronajatého bytu, kde budou mít děti pokoj a Ty vlastní ložnici.
Milence bych se nepouštěla, ten buď vydrží nebo to skončí, ale není třeba končit s milencem, když manžela stejně nechceš. Na sex se vždycky hodí. On koneckonců na to chce být užitečný a doufá v něco víc - asi - a to je nyní ve hvězdách tak jako tak.
K milenci bych se nestěhovala kvůli dětem. Šla bych do vlastního bytu, aby dětem žádný cizí chlap nepřekážel soustavnou přítomností.
Postupně bych je třeba představila, ale ne hned, aby neměly zbytečně větší trauma.
Ano..tak jsem to trochu myslela…
Nepřestěhovala bych se ted s dětmi k němu, nebo nebydlela bych u něj…
Chtěla bych mít svůj byt…ale zas…na to nemám tolik prostředků…
On právě pořád doufá v něco víc, nemá mě jen na sex…
@Anonymní píše:
Proč myslím? Protože on to tak formuluje.
Podívej, třeba byla opravdu tak strašná a podvedla ho s prášky. Umím si představit, že by jí to prošlo jednou.
Ale podruhé? Ona byla strašná, ušila na něj boudu a on s ní stejně pod nátlakem spal? Nebo jak došlo k druhému dítěti? To už je naprosto a pouze jeho nezodpovědnost. Ale on je tak bezcharakterní, že to svede na svoji ex.
@Ms.Ragdoll píše:
Jak? Bydli sama, 2-3 roky. Pokud tak moc miluje, tak to snad pochopi. Casem treba poznas jeho okoli, pratele, rodinu, ex… CHCE TO CAS.Nevim cemu nerozumis. Pises, ze deti jsou na prvnim miste, pokud to tak mas, tak nechapu, co ti na tom prijde tak strasne slozite. Ja bych ke svym detem ciziho chlapa jen tak nepustila.
No, já taky ne…
Já vím…čas…a mít sílu odejít…a bydlet sama…
On by vydržel, vždyt čeká pár let..
Ale tady záleží na mě…zda je to opravdu to co chci…
@Anonymní píše:
Proč? protože jsem asi v té době měla malé sebevědomí, a myslela jsem že nikoho jiného nenajdu a byl to tak nějak přirozený vývoj našeho vztahu…
Aha. „Tehdy mi byl dobrej, teď už mám na lepšího, tak adios“
Sorry, tohle nepodpořím, pro mě je to nemyslitelné, zrada manželství. Podle mě možná až hledáš důvody, proč ho opustit, hledáš alibi, abys mohla za partnerem B - jen mi dovol připomenout, že ani on není sezdaný a žijící s ženou, se kterou počal děti. Proč asi? Důvod to má. Až ho poznáš za tři, za pět let, až budete mít dalšího prcka nebo dva, zase budeš hledat „lepšího“?