Problém s rozhodováním manžel x milenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107638
25.5.18 12:19
@Čičorečka píše:
Třeba někdo, kdo se rozhoduje o osudu celé rodiny a chce znát objektivní názor, aby ty růžové brýle sundal včas. Než udělá něco, co nejde vzít zpátky. Chtít poradit a přitom nebrat v potaz objektivní argumenty nejde dohromady.

já souhlasím, že by se měla osamostatnit a nehnat se hned do dašího soužití. Ideální by bylo, kdyby se v aktuálním bydlením mohli s manželem střídat u dětí a v době bez dětí být u něj nebo sama…časem by viděla, jestli za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
25.5.18 12:19

Jde videt, ze jsi mela spis v hlave to, ze se sestehujete.

Kdyz nebudu brat v potaz, ze noveho chlapa v podstate neznas a nic o nem nevis, jen to co ti rekl on, tak pokud opravdu prijde rozvod, hlavne kvuli detem, kterym se tim obrati svet vzhuru nohama, bys to delat nemela.
Bude to pro ne tezke, zvykat si, ze tatinka nevidi denne, ze ziji jinde. Budou Vas potrebovat o to vic. Naservirovat jim k tomu vsemu do bytu jeste ciziho chlapa… tak chudaci deti fakt.
A taky je tu manzel. Bude trvat nez se to
vsechno uklidni a vztahy mezi Vami
nejak stabilizuji.
To, ze se kratce na to sestehujes hned s jinym, Vasemu vztahu po rozvodu fakt nepomuze, spis naopak. Pokud neni idiot, tak mu dojde, jak to bylo a je…

Příspěvek upraven 25.05.18 v 12:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.18 12:20
@Venetia píše:
problém je, že tady to mají všichní hozené přes rozum, takže nějaká láska, přitažlivost, pohoda je mimo jejich obzor.

Já se to taky snažím řešit rozumem…už pěkných pár let…
Myslím že ty růžové brýle opravdu nemám, nejsem nějaká nácka..
Prostě beru v potaz vše možnosti…
A jsem ráda za všechny názory, aspoň vidím, jak to mají třeba ostatní…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.18 12:21
@Venetia píše:
já souhlasím, že by se měla osamostatnit a nehnat se hned do dašího soužití. Ideální by bylo, kdyby se v aktuálním bydlením mohli s manželem střídat u dětí a v době bez dětí být u něj nebo sama…časem by viděla, jestli za to stojí.

Tak to by byla pro mě ideální, ale asi u nás nemožná situace :-)

• Citovat
  • Upravit
107638
25.5.18 12:22
@Anonymní píše:
Tak to by byla pro mě ideální, ale asi u nás nemožná situace :-)

na to by asi manžel nepřistoupil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
25.5.18 12:25

Spací jestli manžel vůbec ví, že chce manželka vzít kramle. Ono to bude asi taky chvíli trvat, tohle vyřešit. Nejde se zvednout a odejít. Třeba to manžel bude chtít zachránit, nebude se chtít rozvést.. natož aby se někam stěhoval..on bokovku nemá. A až zjistí, že jsi ho podváděla a chceš vzít děti k milenci, tak bych se mu nedivila, kdyby dělal peklo, a to si piš, že si to dá dohromady.

Příspěvek upraven 25.05.18 v 12:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.18 12:25
@Hanney píše:
Zřejmě si musíš nabít úsměv. Škoda jen, že děti připravíš o tátu a dělění majetku a tahanice o děti nebude taky procházka růžovým sadem. Pustila ses na tenký led a teď nevíš, co se svým životem. Ach jo.

Já bych se o děti ani majetek netahala, vše bych chtěla řešit s rozumem..ale bojím se co on, že bude dělat naschvály..
Když si představím, kdyby on se chtěl třeba se mnou rozejít, tak bych mu nedělala žádné naschvály…ano třeba bych byla nešťastná, ale určitě bych nechtěla aby na to doplatily děti…
To no by pak myslím vůbec nepřemýšlel…v té zlosti…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.18 12:26
@Barbucha3 píše:
Spací jestli manžel vůbec ví, že chce manželka vzít kramle. Ono to bude asi taky chvíli trvat, tohle vyřešit. Nejde se zvednout a odejít. Třeba to manžel bude chtít zachránit, nebude. Se chtít rozvést.. natož aby se někam stěhoval..on bokovku nemá. A až zjistí, že jsi ho podváděla a chceš vzít děti k milenci, tak bych se mu nedivila, kdyby dělal peklo, a to si piš, že si to dá dohromady.

Děti k milenci chtít nechci a ani bych nebrala…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.18 12:27
@Anonymní píše:
Děti k milenci chtít nechci a ani bych nebrala…

vzít nechci, jsem chtěla napsat..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Venetia píše:
na to by asi manžel nepřistoupil?

Určitě ne…

• Citovat
  • Upravit
3837
@Anonymní píše:
Já bych se o děti ani majetek netahala, vše bych chtěla řešit s rozumem..ale bojím se co on, že bude dělat naschvály..
Když si představím, kdyby on se chtěl třeba se mnou rozejít, tak bych mu nedělala žádné naschvály…ano třeba bych byla nešťastná, ale určitě bych nechtěla aby na to doplatily děti…

A proč by nedělal? On se rozvádět nechce, zjsiti, že jsi ho podváděla a chceš, aby se děti stěhovali k nějakému cizimu chlapovi. Zksu si to představit obráceně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
25.5.18 12:28
@Anonymní píše:

Chceš odejít ty. Takže mu necháš byt a zařízení v něm? Aby ho to tak nebolelo.
A děti taky. Aby mohly zůstat doma, ve své aspoň trochu malé jistotě.

Přemýšlelas o tom taky takhle?

Nebo jaké je podle tebe rozumné řešení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
25.5.18 12:29
@Anonymní píše:

Doporučuji knihu „Partneři a rozchody“, je to myslím ke stažení na netu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.18 12:29
@Barbucha3 píše:
A proč by nedělal? On se rozvádět nechce, zjsiti, že jsi ho podváděla a chceš, aby se děti stěhovali k nějakému cizimu chlapovi. Zksu si to představit obráceně..

To je furt dokola:-)) Já nechci aby se děti stěhovaly k cizímu chlapovi…kde jsem to napsala prosím?
Já kdybych se stěhovala, tak bud bych si nasla pronájem a bydlela bych tam s dětma sama, nebo bych na cas odesla sama do pronajmu, abych dětem hned nebrala to na co jsou zvykli…

• Citovat
  • Upravit
30194
25.5.18 12:31
@Anonymní píše:
Nevím, jak to bylo, to si můžu domýšlet..on to nesvádí, jen říká, že se tak stalo, že to nechtěl, plánoval si to asi vše jinak, ale děti miluje, a nevzdá se jich…

Tak je to pitomec, když si pořídí děti s ženou, kterou nechce, se kterou to neplánuje. Jedno jako nehodu, možná. Ale dvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí