Problémy se snachou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1130
14.9.15 10:16

Ještě k tomu vyhrožování - otázka je zda se to jen tak plácne, nebo je krůček od akce. Byla bych na Vašem místě opatrná, protože když má takovou podporu ve své rodině tak s nějakou pomocí ohledně dítěte se na Vás obracet nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
14.9.15 10:16

Spaní v autosedačce nevadí, s kočárkem nevidím problém. Chápu, že nechce být celé dny sama doma a když má možnost být s mámou proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
14.9.15 10:17

Asi takhle-cestovani…no, cestujeme s detmi hodne, nejmladsi ma 3mesice. Jenze domov maji a velmi dobre vedi kde. U nich bych videla problem, ze v 21 to uplne nezvlada, otec pres tyden pryc…tak dela, co dela. Postylku bych nevycitala, my je mame sice vsude, ale i tak maly miluje spani v kocarku. Kolikrat, kdyz ho bolelo brisko apod.,usnul az v kocarku. Totez starsi.Mam tam spesl vlozku, aby to nebylo tak tvrde, a chrupe tam. Starsi tak spal skoro do dvou let, nez jsem mu. kocar prodala.Jen ta autosedacka, to neeee..Ale chapu, ze vas tostve, problem je, ze pokud je palicata, jeste uplne nevyrostla z puberty, domluvy nezaberou a nezmuzete nic.co ji darovat aspon cestovni s normalni matraci? oni nemaji svuj byt, misto na ziti? Domov? je to otazka penez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
14.9.15 10:18
@Šarlota4 píše:
Jestli ji chcete prospet kupte malemu cestovni postylku at muze spinkat i po navstevach

:palec: to je dobry napad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
@Pomka píše:
To je blbost. Dite potrebuje zakladni rezim. Nevyjadruju se k cestovani, ale spani v autosedacce? :roll:

Co to je zakladni rezim? Pokud cestuje treba hodinku dve a pak ho da spinkat do postele tak to neni nic proti nicemu. Spani v aute nezabranis. Ja jsem do 5 mesicu vubec nemohla rezim zavest i pres snahu. Dite si spalo jak chtelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117

Obema mym detem by bylo ve 3 mesicich uplne burt jestli jsou kazde 2 dny jinde. cestu v aute meli radi a okoli jim bylo ukradene.
souhalsim, ze spani v autosedacce neni dobre, ale to je jediny problem, co vidim. (pokud teda mluvime o dlouhodobem spani, jedna hodina klidne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
14.9.15 10:19

@Raddkka spani v sedacce nevadi??Tam ma dite, zvlast maly mimino travit nezbytne nutnou dobu a ne v ni cilene spat. Navic, jestli to je treba i v noci, tak potes koste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
14.9.15 10:20
@Šarlota4 píše:
Co to je zakladni rezim? Pokud cestuje treba hodinku dve a pak ho da spinkat do postele tak to neni nic proti nicemu. Spani v aute nezabranis. Ja jsem do 5 mesicu vubec nemohla rezim zavest i pres snahu. Dite si spalo jak chtelo

souhlasim - zakladni rezim u nas byl, ze co 3 hod jedli a v noci spali. tim to haslo, vse ostatni bylo kazdy den jinak a rezim jako takovy si sami nasli az mnooohem pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
14.9.15 10:20
@Ali-Ali píše:
Obema mym detem by bylo ve 3 mesicich uplne burt jestli jsou kazde 2 dny jinde. cestu v aute meli radi a okoli jim bylo ukradene.
souhalsim, ze spani v autosedacce neni dobre, ale to je jediny problem, co vidim. (pokud teda mluvime o dlouhodobem spani, jedna hodina klidne)
:palec: presne. Nikde jinde nebylo klidnejsi nez v aute. Mimo auto samozrejme v postylce nebo kocarku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
14.9.15 10:21

@Viwienn Tak pokud spolu žijí a vychovávají dítě, tak jsou to jejich peníze. Myslím si, že snacha nedělá nic tak strašného.
Navštěvuje rodinu a proč by měla trávit noci sama doma. Dítě ve 3 měsících může spát v kočárku. Je to stejné, jako v kojeneckém košíku. Ta autosedačka je trochu přes čáru. Ale jsi si jistá, že tam opravdu spí? Přes noc?
Já jsem sice alergická na ty typy co hned vyhrožují tím, že zakáže styk s prarodičema, ale na druhou stranu, tchýně která takto komentuje utrácení peněz jejího syna, je vlastně na stejné úrovni. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
14.9.15 10:22

@Šarlota4 No tak to je tedy blbost!

@Viwienn Těžko říct, co s tím. Jinak v cestování problém nevidím, i u toho se dá režim dodržovat a dítě dávat ve stejnou dobu spát atd… Co je blbě, je to spaní v autosedačce, ta na to fakt není, dítě je tam dost zkroucené.
Tady musí jedině přitlačit syt, Vy s tím těžko něco zmůžete, akorát snacha půjde proti Vám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7323
14.9.15 10:24
@Šarlota4 píše:
Co to je zakladni rezim? Pokud cestuje treba hodinku dve a pak ho da spinkat do postele tak to neni nic proti nicemu. Spani v aute nezabranis. Ja jsem do 5 mesicu vubec nemohla rezim zavest i pres snahu. Dite si spalo jak chtelo

Dodrzovat aspon stejnou dobu vychazek, koupani apod. Mne dite taky spalo podle potreby, rezim si upravovalo samo. Ja to chapu tak, ze v autosedacce spi misto postylky na navstevach. Autosedacka ma byt jen na cesty a jasne, ze tam mimino vetsinou spi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100

@Viwienn Svým chováním brzy zaviníte rozchod těch dvou. Nestrkejte do toho nos.Co vám je po jejich penězích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955

@pavlats co konkretne je blbost? Nemit ve 3 mesicich rezim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
14.9.15 10:26
@Šarlota4 píše:

Presne tak.Ja kolikrat cca 2hodiny cestuju, i dele, aniz bychom jeli spat jinam…cestovani nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová