Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148277
27.6.18 20:39
@mrav píše:
Na ten příbor jsem jim napsal pouze lžičkou. :pankac: :mavam:

Naše uměla lžící a vidličkou,učitelky byly nadšeny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
27.6.18 20:40
@Zkai píše:
@mrav @D- račice Tyve, tak ted budu mít ještě větší psotnik. Toaletak u nás funguje v nestrezene chvilce pouze jako konfeta. Jinak je k ničemu.
:P
@Prof. Farnsworth píše:
U nás byly ve školce super učitelky. Moc hodné na děti a spoustu je toho naučily. A když se někomu stala nehoda, tak se nic nedělo (skoro obden se sušily nějaké tepláčky či pyžámko na topení :) ) A poslední rok tam přišla mladá a pěkná učitelka - to jsem se chtěl zapsat, že budu chodit do školky taky, a nechtěli mě vzít. :,(

To je škoda co :P takový učitelky jak po obědě před spaním čtou pohádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 20:43
@Prof. Farnsworth píše:
A motáš pak spátky na roli, nebo necháváš na hromadě? Já to vždy motal spátky a braly mě u toho mory :mrgreen: Děti jsou prostě zlatíčka :mrgreen:

Na to nemám nervy… Zmuchlam to do koule a pak do toho smrkam.. Fakt jedine přivázat, pokud se chceš jít jen napít.

@Anna766 píše:
Naše uměla lžící a vidličkou,učitelky byly nadšeny :mrgreen:

Jako spagetova technika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 20:46

A něco intimnejsiho… Oholila jsem si nohy, pořezaná jsem hojně jako vždy a nohy mám stále chlupatý! Kouzlo!

A tak strašně se mi do toho nechtělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
27.6.18 20:49
@Zkai píše:
A něco intimnejsiho… Oholila jsem si nohy, pořezaná jsem hojně jako vždy a nohy mám stále chlupatý! Kouzlo!A tak strašně se mi do toho nechtělo…

Já se oholím a začnu skládat písničku… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148277
27.6.18 20:50
@Zkai píše:
Jako spagetova technika?

Ne,uměla jíst polévku lžící a druhé vidličkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 20:51
@mrav píše:
Já se oholím a začnu skládat písničku… :mavam:

Jen do toho, dlouho tu žádná chlévárna nebyla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 20:52
@Anna766 píše:
Ne,uměla jíst polévku lžící a druhé vidličkou.

Ahaaa, tak aspoň něco pozitivního u nás, to kluk zmakne, jen nesmí byt v polivce nudle. A co ma tu kuchyňku a babička mu pořídila nádobí, tak si techniku zdokonaluje velmi často.

Příspěvek upraven 27.06.18 v 20:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
27.6.18 20:52
@Anna766 píše:
Neboj to bude dobrý :hug:
Myslíš že bude plakat? Kam jdete?
Dělá se to tak že si sedneš na křeslo a malou si vezmeš na klín a sestra jí vezme krev. Dneska už se děti z náručí rodičům nervou.

Do Kamenyho dvora. No naposledy kdyz ji brali krev (presne pred rokem) tak ji drzelo 5 sester a doktoru a 6ta brala krev. Ted to bude jeste horsi si myslim :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148277
27.6.18 20:54
@vertunka píše:
Do Kamenyho dvora. No naposledy kdyz ji brali krev (presne pred rokem) tak ji drzelo 5 sester a doktoru a 6ta brala krev. Ted to bude jeste horsi si myslim :,(.

Až tak?V Kamenném dvoře je šikovná sestřička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
@D- račice píše:
My to samí :mrgreen:
A navic mladej ještě plínu má :mrgreen: a ve třech ještě příborem fakt jíst neumí :nevim: tak asi školka v září moc nedopadne :mrgreen:

Tyjo a nam ze skolky nic neprislo. Jen je tam napsano, ze je prijata. Asi se tam zitra radsi stavim zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148277
@Zkai píše:
Ahaaa, tak aspoň něco pozitivního u nás, to kluk zmakne, jen nesmí byt v polivce nudle. A co ma tu kuchyňku a babička mu pořídila nádobí, tak si techniku zdokonaluje velmi často.Příspěvek upraven 27.06.18 v 20:53

No vida jak je kuchyňka dobra :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 20:55
@vertunka píše:
Do Kamenyho dvora. No naposledy kdyz ji brali krev (presne pred rokem) tak ji drzelo 5 sester a doktoru a 6ta brala krev. Ted to bude jeste horsi si myslim :,(.

Dokud je dost personálu tak to pujde. Na každým očkování se chovam jak na veterine, držím packy a hlavu at nikoho nepokouše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
27.6.18 20:57
@Anna766 píše:
Až tak?V Kamenném dvoře je šikovná sestřička.

No schvalne dam zitra vedet, jak jsme dopadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
27.6.18 20:57
@Prof. Farnsworth píše:
Pouze čínskejma hůlkama. Nebo si měl napsat, že jste zvyklí obědvat na stříbře a vyžadujute vlastního komorníka. :mrgreen:

Jezis to jsi me pobavil :mrgreen: s tim komornikem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky