Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mrav píše:
Na ten příbor jsem jim napsal pouze lžičkou.![]()
Naše uměla lžící a vidličkou,učitelky byly nadšeny ![]()
@Zkai píše:
@mrav @D- račice Tyve, tak ted budu mít ještě větší psotnik. Toaletak u nás funguje v nestrezene chvilce pouze jako konfeta. Jinak je k ničemu.
@Prof. Farnsworth píše:
U nás byly ve školce super učitelky. Moc hodné na děti a spoustu je toho naučily. A když se někomu stala nehoda, tak se nic nedělo (skoro obden se sušily nějaké tepláčky či pyžámko na topení) A poslední rok tam přišla mladá a pěkná učitelka - to jsem se chtěl zapsat, že budu chodit do školky taky, a nechtěli mě vzít.
To je škoda co
takový učitelky jak po obědě před spaním čtou pohádku ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
A motáš pak spátky na roli, nebo necháváš na hromadě? Já to vždy motal spátky a braly mě u toho moryDěti jsou prostě zlatíčka
Na to nemám nervy… Zmuchlam to do koule a pak do toho smrkam.. Fakt jedine přivázat, pokud se chceš jít jen napít.
@Anna766 píše:
Naše uměla lžící a vidličkou,učitelky byly nadšeny
Jako spagetova technika?
A něco intimnejsiho… Oholila jsem si nohy, pořezaná jsem hojně jako vždy a nohy mám stále chlupatý! Kouzlo!
A tak strašně se mi do toho nechtělo…
@Zkai píše:
A něco intimnejsiho… Oholila jsem si nohy, pořezaná jsem hojně jako vždy a nohy mám stále chlupatý! Kouzlo!A tak strašně se mi do toho nechtělo…
Já se oholím a začnu skládat písničku… ![]()
@Zkai píše:
Jako spagetova technika?
Ne,uměla jíst polévku lžící a druhé vidličkou.
@mrav píše:
Já se oholím a začnu skládat písničku…
Jen do toho, dlouho tu žádná chlévárna nebyla ![]()
@Anna766 píše:
Ne,uměla jíst polévku lžící a druhé vidličkou.
Ahaaa, tak aspoň něco pozitivního u nás, to kluk zmakne, jen nesmí byt v polivce nudle. A co ma tu kuchyňku a babička mu pořídila nádobí, tak si techniku zdokonaluje velmi často.
Příspěvek upraven 27.06.18 v 20:53
@Anna766 píše:
Neboj to bude dobrý
Myslíš že bude plakat? Kam jdete?
Dělá se to tak že si sedneš na křeslo a malou si vezmeš na klín a sestra jí vezme krev. Dneska už se děti z náručí rodičům nervou.
Do Kamenyho dvora. No naposledy kdyz ji brali krev (presne pred rokem) tak ji drzelo 5 sester a doktoru a 6ta brala krev. Ted to bude jeste horsi si myslim
.
@vertunka píše:
Do Kamenyho dvora. No naposledy kdyz ji brali krev (presne pred rokem) tak ji drzelo 5 sester a doktoru a 6ta brala krev. Ted to bude jeste horsi si myslim.
Až tak?V Kamenném dvoře je šikovná sestřička.
@D- račice píše:
My to samí
A navic mladej ještě plínu máa ve třech ještě příborem fakt jíst neumí
tak asi školka v září moc nedopadne
Tyjo a nam ze skolky nic neprislo. Jen je tam napsano, ze je prijata. Asi se tam zitra radsi stavim zeptat.
@Zkai píše:
Ahaaa, tak aspoň něco pozitivního u nás, to kluk zmakne, jen nesmí byt v polivce nudle. A co ma tu kuchyňku a babička mu pořídila nádobí, tak si techniku zdokonaluje velmi často.Příspěvek upraven 27.06.18 v 20:53
No vida jak je kuchyňka dobra ![]()
@vertunka píše:
Do Kamenyho dvora. No naposledy kdyz ji brali krev (presne pred rokem) tak ji drzelo 5 sester a doktoru a 6ta brala krev. Ted to bude jeste horsi si myslim.
Dokud je dost personálu tak to pujde. Na každým očkování se chovam jak na veterine, držím packy a hlavu at nikoho nepokouše.
@Anna766 píše:
Až tak?V Kamenném dvoře je šikovná sestřička.
No schvalne dam zitra vedet, jak jsme dopadli.
@Prof. Farnsworth píše:
Pouze čínskejma hůlkama. Nebo si měl napsat, že jste zvyklí obědvat na stříbře a vyžadujute vlastního komorníka.
Jezis to jsi me pobavil
s tim komornikem ![]()