Rozvodové řízení a potrat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuMiTa
29.12.13 19:04
@beručka píše:
Samozřejmě miminko se udělalo né v mistnosti s dětmi ale v bytě ve kterém eště před měsícem bydlela (manžel přestal posílat veškeré peníze) a sama nájem neutáhla! Tu tabletku potratovou sem slyšela ale to se nemuže když je miminko už 5 týdnu ne? Já to za ní řešim protože nemá emimino a nezná ani tento portál a vím že tu jsou holky zběhlé a vědi skoro vše. Mam jí ráda ikdyž miminko bych si přála já ale.. neudělám s tím nic. Neni hovado spíše bych řekla že je bezmezně zamilovaná a vidí ve všem naděje na návrat manžele :-(

a co manžel na tuto novinku? 8)

• Citovat
  • Upravit
14637
29.12.13 19:04

@beručka Tak si to dítě vezmi ty a máte to vyřešené obě. :mrgreen:
Ne, nevím, už nemám slov, teď se mi pořád bude zobrazovat očíčko u téhle diskuse, budu sem lézt a bude se mi z toho motat hlava. :roll:
Co kdybys kamarádce poradila ať jí rovnou udělají sterilizaci? Vsadím se, že pokud to nevyjde teď, tak do půl roku v tom bude zas, takoví se nepoučí. Evidentně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.12.13 19:05
@LuMiTa píše:
to jsem byla já, a pořád to nějak nepobírám :oops:

já ne, já mám obě děti ještě dřív než na první pokus, ale deptá mě to taky. potraty nesnáším, pokud tam není zdravotní důvod. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
29.12.13 19:05
@K-Black píše:
nemávej na mě, na to jsem háklivá :lol:No tak já nevím, třeba to bylo momentální jako vácheň :nevim: no každopádně je to teda blbá situace :zed:

ok sorry…no momentální..jednou už se jí to stalo a ted znovu, normální člověk se z jedné chyby poučí, ale ona ne, ona na to vlítne znova :nevim: tolik pochopení teda já nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
29.12.13 19:06

@slavuska1 a koukám že je máš krásně narozené oba 28. :pankac: no já už ted snad taky své vymodlené mít budu tak jsem spokojenější :andel:

• Citovat
  • Upravit
3162
29.12.13 19:07

Tak jestli už nebude moct mít děti po tom dalším potratu, tak to bude spíš odměna pro společnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
@Silwinka87 píše:
Prosím tě a před tím půl rokem otěhotněla taky s ex nebo s někým jiným?

Také by mě to zajímalo.

A pokud ex dopustil situaci, že neposílal žádné peníze a ona přišla o bydlení, tak nechápu, jak s ním může mít sex. Já bych ho za takovou situaci nenáviděla. Jedná se přeci o jeho děti-které nyní bydlí v nevyhovujících podmínkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1

Takže to shrnu. Byla na potratu, půjde na druhý, protože děti miluje a tak adopce nepřipadá v úvahu :think:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
29.12.13 19:08
@Litta píše:
@beručka Tak si to dítě vezmi ty a máte to vyřešené obě. :mrgreen:
Ne, nevím, už nemám slov, teď se mi pořád bude zobrazovat očíčko u téhle diskuse, budu sem lézt a bude se mi z toho motat hlava. :roll:
Co kdybys kamarádce poradila ať jí rovnou udělají sterilizaci? Vsadím se, že pokud to nevyjde teď, tak do půl roku v tom bude zas, takoví se nepoučí. Evidentně.

Přesně, podvázat vaječníky a nazdar.. :roll: Milovnici dětí.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
27587

Nechápu když už jednou na potratu byla tak se snad už mohla taky poučit ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
@sophinka1 píše:
Takže to shrnu. Byla na potratu, půjde na druhý, protože děti miluje a tak adopce nepřipadá v úvahu :think:

jo..Co na tom jako nechápeš? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
29.12.13 19:09
@lasička1 píše:
Také by mě to zajímalo.A pokud ex dopustil situaci, že neposílal žádné peníze a ona přišla o bydlení, tak nechápu, jak s ním může mít sex. Já bych ho za takovou situaci nenáviděla. Jedná se přeci o jeho děti-které nyní bydlí v nevyhovujících podmínkách.

Jenže to bude tip lidí, kteří nemyslí hlavou, ale úplně něčím jiným..

• Citovat
  • Upravit
31672
29.12.13 19:09

@LuMiTa jo, přesně 22m, dobře se to pamatuje 8) přitom u 1: byl termín až 15.4., a u 2. 3.2…holt oba chtěli být 28 ;) a Tobě přeju za nějaké 3 měsíce co nejsnažší porod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
29.12.13 19:10
@Silwinka87 píše:
jo..Co na tom jako nechápeš? :lol:

asi mám unavenej mozek :think: já svoje děti miluju, nejspíš je tedy z lásky půjdu utopit :think:

• Citovat
  • Upravit
2453
29.12.13 19:11
@sophinka1 píše:
Takže to shrnu. Byla na potratu, půjde na druhý, protože děti miluje a tak adopce nepřipadá v úvahu :think:

Ještě jsi opomněla zmínit, že chlap, se kterým (tedy zřejmě) podruhé za půl roku nechtěně otěhotněla, je HOVADO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová