Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@beručka Tak si to dítě vezmi ty a máte to vyřešené obě. ![]()
Ne, nevím, už nemám slov, teď se mi pořád bude zobrazovat očíčko u téhle diskuse, budu sem lézt a bude se mi z toho motat hlava. ![]()
Co kdybys kamarádce poradila ať jí rovnou udělají sterilizaci? Vsadím se, že pokud to nevyjde teď, tak do půl roku v tom bude zas, takoví se nepoučí. Evidentně.
@LuMiTa píše:
to jsem byla já, a pořád to nějak nepobírám
já ne, já mám obě děti ještě dřív než na první pokus, ale deptá mě to taky. potraty nesnáším, pokud tam není zdravotní důvod. ![]()
@K-Black píše:
nemávej na mě, na to jsem hákliváNo tak já nevím, třeba to bylo momentální jako vácheň
no každopádně je to teda blbá situace
ok sorry…no momentální..jednou už se jí to stalo a ted znovu, normální člověk se z jedné chyby poučí, ale ona ne, ona na to vlítne znova
tolik pochopení teda já nemám
@slavuska1 a koukám že je máš krásně narozené oba 28.
no já už ted snad taky své vymodlené mít budu tak jsem spokojenější ![]()
Tak jestli už nebude moct mít děti po tom dalším potratu, tak to bude spíš odměna pro společnost…
@Silwinka87 píše:
Prosím tě a před tím půl rokem otěhotněla taky s ex nebo s někým jiným?
Také by mě to zajímalo.
A pokud ex dopustil situaci, že neposílal žádné peníze a ona přišla o bydlení, tak nechápu, jak s ním může mít sex. Já bych ho za takovou situaci nenáviděla. Jedná se přeci o jeho děti-které nyní bydlí v nevyhovujících podmínkách.
Takže to shrnu. Byla na potratu, půjde na druhý, protože děti miluje a tak adopce nepřipadá v úvahu ![]()
@Litta píše:
@beručka Tak si to dítě vezmi ty a máte to vyřešené obě.
Ne, nevím, už nemám slov, teď se mi pořád bude zobrazovat očíčko u téhle diskuse, budu sem lézt a bude se mi z toho motat hlava.
Co kdybys kamarádce poradila ať jí rovnou udělají sterilizaci? Vsadím se, že pokud to nevyjde teď, tak do půl roku v tom bude zas, takoví se nepoučí. Evidentně.
Přesně, podvázat vaječníky a nazdar..
Milovnici dětí.. ![]()
Nechápu když už jednou na potratu byla tak se snad už mohla taky poučit ne???
@sophinka1 píše:
Takže to shrnu. Byla na potratu, půjde na druhý, protože děti miluje a tak adopce nepřipadá v úvahu
jo..Co na tom jako nechápeš? ![]()
@lasička1 píše:
Také by mě to zajímalo.A pokud ex dopustil situaci, že neposílal žádné peníze a ona přišla o bydlení, tak nechápu, jak s ním může mít sex. Já bych ho za takovou situaci nenáviděla. Jedná se přeci o jeho děti-které nyní bydlí v nevyhovujících podmínkách.
Jenže to bude tip lidí, kteří nemyslí hlavou, ale úplně něčím jiným..
@LuMiTa jo, přesně 22m, dobře se to pamatuje
přitom u 1: byl termín až 15.4., a u 2. 3.2…holt oba chtěli být 28
a Tobě přeju za nějaké 3 měsíce co nejsnažší porod ![]()
@Silwinka87 píše:
jo..Co na tom jako nechápeš?
asi mám unavenej mozek
já svoje děti miluju, nejspíš je tedy z lásky půjdu utopit ![]()
@sophinka1 píše:
Takže to shrnu. Byla na potratu, půjde na druhý, protože děti miluje a tak adopce nepřipadá v úvahu
Ještě jsi opomněla zmínit, že chlap, se kterým (tedy zřejmě) podruhé za půl roku nechtěně otěhotněla, je HOVADO.
a co manžel na tuto novinku?