prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
5.6.06 18:09

Jolmo ,
to je asi pravda, já mám jen 163 cm… :oops: Gravitalová průkazka je růžová, vnitřek má bílý a má průhledné pevné desky, jako jsme si dávali ve škole na knihy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
5.6.06 18:11

Z krve přece nemusíš být nervózní - berou pokud vím HIV, krevní obraz, protilátky pokud máte s mužem rozdílný Rh faktor a pak takové potvorské viry, co si zaboha nemůžu vzpomenout,jak se jmenují, ale myslím, že je to složenina 2 jmen a začíná na B… - zkumavka jsou ovšem myslím maximálně dvě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
5.6.06 18:12

Mariko , já jsem z Příbrami. Do Gennetu jedu na odběr v rámci kombinovaného testu v prvním trimestru… Doporučení mi napsal dr., mám postiženou holčičku, takže jakkoliv to není nic genetického, stará se o mě jako o vlastní… Chce mít maximální jistotu, že je vše OK… Ale jinak tento kombinovaný test se dá někde i vyžádat a v průběhu času by měl vytlačovat tripple test, bo je prý přesnější a má menší procento falešných pozitivit. Tripple blbne často… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.6.06 18:13

Holky, já sama nevím, na těchto webovkách, když zadám termín poslední MS, tak mi to vyleze tak… :?: No, podle MUDra a poslední MS mám termín 18.12. I když před těmi 14 dny, když jsem byla na UTZ, tak jsem byla o 6 dní víc těhu :D tak Bůh ví, jak to nakonec bude :D Asi budu rodit o týden dřív, však uvidíme.
Holčiny, jak to máte s čůráním? Já tedy lítala od začátku těhu, ale teď, poslední týden, dva chodím co hodinu i půl hodiny :! Jsem z toho zoufalá, kolikrát se mi stane, že si sednu a nic, i když cítím, že se mi chce hodně. Nakonec to tedy vyjde ven, ale až se u toho celá zpotím. Je to normální???

Díky, Nooně písnu, ráda se k Vám přidám, jsem teď pořád doma a takový rady jsou bezva. Navíc super pokec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
5.6.06 18:13

Sajso já mám již několikrát připomínaných 157cm, tak tam bude zakopaný pes :lol: :lol: :lol: . Ty obaly na průkazky jsou nejlepší vychytávka, to těm propagátorům vitamínů schvaluji, takovou propagaci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
5.6.06 18:15

Mariko a můžu se zeptat, kdy teda byla posledni MS ? To bychom byly podle UZ skoro stejně těhotné :wink: . A moc nejásej, my se tu někdy i pěkně hádáme 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.6.06 18:22

Ano :D Poslední MS jsem měla 11.3. HOlky, já vlastně i přesně vím, kdy se to stalo :oops: :D Takže když dám do metříku na rodina.cz den početí, vyjde mi nějaký 9. prosinec… :D Tak uvidíme.
Copak, copak, hádáte,ale, tomu nevěřím :wink:
Jinak té krve se bojím, přeci jen, člověk nikdy nevím. A hlavně, já, takovej poserouš, vidím krev a padám do mdlob 8O , a což terpve, když je ta krev moje, no nic, zítra se nahlásím, jeslti to se mnou nekleplo :D
HOlky, nevíte náhodou, po jaké době budu výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
5.6.06 18:27

Tak nám prozraď, kdy se to stalo, to bude nejlepší, protože podle MS sedí těch 12.týdnů, ale záleží na délce cyklu, ale když víš, kdy se to stalo, tak to víš prostě úplně nejlíp /stejně jako my Sajso :wink: /.
Ty výsledky mohou být jak u čeho tak cca do týdne, ty viry možná dýl /taky bude záležet na velikosti labiny apod./, ale obvyklá praxe myslím je, že když je všechno negativní, tak ti to ani nesdělují, akorát při příští kontrole zapíšou do průkazky. Mě brali krev před 14 dny a dneska mi volal můj dr., tak už jsem se lekla, že mám AIDS :roll: :lol: :lol: :lol: , ale on volal kvůli kočce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
5.6.06 18:29

Jolmo , tohle já jim taky schvaluju, aspoň nebude u porodu vypadat, jako že ji mám odjakživa… :lol:

Mariko , já si myslím, že výsledky by mohly být tak za 1-2 týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
5.6.06 18:30

Jo a jinak, pořád tu všichni mluví o čůrání, tak jsem si říkala, co jako mají, ale teď už chodím v noci taky a to se rozhodně nenalejvám jako triko… :roll: Zase nemůžu pít naposledy v pět. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
5.6.06 18:34

No, já už jsem se smířila, že dalších 6 měsíců čurám asi 20× denně, včetně noci - i když, dneska v noci jsem vydržela celou, heč :wink: Taky ty chytré rady nepijte na noc zbožňuju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.6.06 18:34

Holky ,stalo se to 18.3. Byl to den po MS, já se vrátila z pracovní cesty z ciziny, my s přítelem plní vášně jsme si řekli, že se nemůže nic stát a :lol: NO jo no, týden jsme se neviděli :lol: ALe víte co, bude to dítě z lásky, protože té lásky tam bylo :lol: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.6.06 18:36

Za chvilku se vrátím, jen vyvenčím šelmy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
5.6.06 18:37

No to je sranda, tak pak věř tomu UZ a uprav metr podle toho /tj.TP na 12.12. jestli dobře počítám/, protože já jsem těhotná od 20.3. a TP mám 11.12. - na UZ mi to sedělo přesně :wink: - a ty spermijky si tam na tvoje vajíčko mohly ty 3 dny počkat - ale stejně je to zázrak :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
5.6.06 18:39

Já NĚKDY taky vydržím… To jestli vyrazím na cestu vyhodnocuju podle toho, jak moc je ještě tma.. Když hodně, tak není zbytí a razím… :wink: :lol:

Mariko , tak to je docela dobré, den po MS… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital