prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
5.6.06 18:43

Já mám naštěstí WC za dveřma do ložnice, ale chodím skoro se zavřenýma očima, aby jako si tělo nemyslelo, že už vstávám - pokud už řvou ptáci, tak je to průser, to pak dlouho usínám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
5.6.06 18:53

No, já jdu okolo schodů, tak je radši otevřu, ale na WC si nerozsvěcuju… :lol: Už se těším, až budou slaďoučké melouny, to pak budu chodit dvakrát za noc… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
5.6.06 18:53

No, já jdu okolo schodů, tak je radši otevřu, ale na WC si nerozsvěcuju… :lol: Už se těším, až budou slaďoučké melouny, to pak budu chodit dvakrát za noc… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
5.6.06 18:55

brr, z melounů jsme před 2 lety chytli střevní chřipku a od té doby je nikdo doma nepreferuje… ale miluju broskve :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
5.6.06 18:56

Tak to já je preferuju, nic mi z nich nikdy nebylo… Léto je moje období. Melouny, jahody, meruňky, broskve, třešně - pojídám na kila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
5.6.06 19:00

Víš že jsem doteďka přemýšlela, jak otvíráš schody :?: :lol: :lol: :lol: :lol: - než jsem si to asi popáté přečetla a došlo mi to :roll: .
Já dělám jahodový gžem a lá babička, ale letos teda nevím nevím… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
5.6.06 19:03

Jojo, z toho si nic nedělej, já dnes u dr. nemohla vyplodit Káji datum narození… 8) Jo a vytahla jsem rpůkazku a je růžová s tmavě fialovou, mám asi fakt těhudemenci… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
5.6.06 19:06

Dej fotku do alba… chci vidět tvoji průkazku 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
5.6.06 19:12

Je tam… :wink: Teď by jste mi mohly ukázat Mamavitovou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
5.6.06 19:19

No, tak ty máš hezčí, takovou modernistickou… pokusím se vyfotit tu svou, ale tady už je téměř tma, tak ta růžová nevynikne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
5.6.06 19:30

Tak to jsem zvědavá… No dr. se ponořil do skříňky, říkal, že mi vybere nějakou hezkou, ale neukázal, co všechno má… No a vytáhl tuhle… :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.6.06 19:31

Jsem tu :lol:

To je co, já se tomu taky parádně divím, člověk by řekl, že plodné dny jsou někdy v polovině, ne? Možná to bylo tím, že jsem byla v jiném klimatu…No co, každopádně se moc těšíme, aspoň nás to rozhoupalo. Koupili jsme byt, do kterého se budeme stěhovat někdy za měsíc a tak vůbec. Kdyby se nic nestalo, myslím, že bychom to asi nikdy nenaplánovali, protože bychom si říkali, že na to nemáme…Žili jsme v podnájmu. Teď vidím, jak to všechno jde rychle :D

To čůrání je děsný, dnes jsem si začala psát časy a vážně chodím každou půl hoďku až hoďku :evil: V noci už jsem jak stroj, vstanu, chvilku počkám, aby se mi nezamotala škeble a jdu. Takže říkáte, že budu rodit 12.12. ?NO, to by bylo lepší, nechce se mi být přes Štědrý den v porodnici :?
Ale dostaneme to krásné vánoční dárečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.6.06 19:33

Mamavitovou růžovou průkazku mám jáá, dostala jsem jí konečně při minulé návštěvě a jsem na ní tááák hrdá :lol: Akorát mě zarazilo, že tam nemám vyplněné ty choroby v rodině, máte to už vyplněné? Možná to MUDr teprve napraví…ALe už se mě na nemoci vyptáva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
5.6.06 19:34

Mariko já si vůbec netroufám tvrdit, kdy budeš rodit :lol: , já mám TP 11.12. a soudě podle posledka, vidím to tak na 15-16.12., ale to mám ještě furt rezervu do Štědrého dne :wink:
Sajso, máš tu nádheru v albu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
5.6.06 19:35

já už jsem tak stará, že mě už se neptá nikdo na nic - taky nemám vyplněné žádné choroby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí