Poradna duly
Jana Čurdová
Jen jsem se chtela optat, jsem trosku nervozni z toho, ze mi vlastne nic neni, jen hodne dlabu, ale to jsem mela nekdy i pred MS, kdyz jsem byla poprve tehu, tak jsem spala 14 hodin denne a bylo to malo, je pravda, ze bylo rizikove, ale stejne. Asi to je normalni nemit zadne nevolnosti nebo tak, me teda osobne boli jen prsa a to docela fest, ale jsou taky dny, kdy vubec. proste april. Mate nekdo podobne zkusenosti?
![]()
Terro , říkala jsem si, jestli za námi přijdeš.
Jak jsem psala už Alince, nakukovala jsem k vám, tak jsem registrovala vaše //
Gratuluji k těhu, vítej. Brzy určitě není, koukni kolik jsme tu toho už nakecaly…
A psaním do diskuze se to zakřiknout nedá. bude to dobré, uvidíš. ![]()
Řešíme to i s Alinkou. Mě k tomu ještě bolí trochu prsa, jakoby rostou, jsem unavenější, ale to je vše… Myslím, že to není nic nenormálního.
Těhu příznaků si ještě užijeme asi dost. ![]()
Sajso díky.
Já jsem si všimla, že je všude popsané vázání. Pokud bych měla dlouhý šátek, můžu z něj vázat i ty typy, na které stačí kratší??? Mám strach, jak dopředu odhadnu, který úvaz by nám vyhovoval.
No musím to víc nastudovat a asi bych šla i na ten kurz, abych to měla vyzkoušené.
Vidím to tak, že budu na jaře lítat s mimi v šátku a Nikolkou bez kočárku, tak abych ji mohla bez problémů „odchytávat“ ![]()
Jujko,
i ty ostatní z toho můžeš vázat, jen ti zbydou delší cípy a ty si pak musíš omotat okolo sebe… Nebo jako já - více šátků v různých délkách…
Už se na šátkování HROZNĚ těším. To je totiž jediné, co jsem si při Káje nezkusila… ![]()
SAJSO - dekuju za krasne privitani, jsem trosku plasan vis, mela jsem spatne zkusenosti z minuleho roku, tak mam trosku porad strach, ale nechci si pripoustet ty spatne myslenky
Na jednu stranu je pravda, ze co neni muze byt a situace se muze lehce zmenit a nam bude i spatne. Snad teda ne. Kdyz jsem zjistila tehu, tak jsem nedokazala cekat a bezela jsem k dr. proste jsem potrebovala aby mi to nekdo potvrdil vis. No blazen, vzdyt to rikam, myslim, ze Alinka jeste u Dr. nebyla nebo jo? Ma hroznou trpelivost - beruska. Ja jdu na ko ve ctvrtek a myslim, ze od stredy budu pekne napnuta a nervozni, ale snad uz bude videt neco vic, nevis kdy muze byt videt srdicko? To ted bude asi jeste brzy ze ![]()
Já bych šátek taky moc chtěla, myslím že je super, určitě si nějaký pořídíme, říkám si, že třeba i na nákupy nebo výlety to musí být super, já zatím žádný konkrítní vybraný nemám, na to je ještě času dost.
Koukam, ze probirate satky, ja bych to taky chtela zkusit, myslim, ze nekdy to je mnohem pohodlnejsi nez jezdit s kocarkem, hlavne ja se nabeham do skolky atd. Takze bych to chtela taky zkusit, jen se bojim toho vazani, jsem trosku antitalent, tak abych se do toho nezamotala cela
![]()
Ahoj Terro - tím strachem jsme prošly všechny a budem ho mít ještě několik dalších měsíců, tak snad není brzy
.
Já jsem koukala i na ty látkové novinky, ale holt furt se to musí prát
.
Jinak holky já dneska končím, jdu si číst a pak to asi zabalím - celý den se flákám a jsem unavená, jakobych lámala skály
. Mějte se, do zítřka ![]()
Terro špatné myšlenky dobře znám. Taky mám lecos za sebou. Ale říkám si, že nemůžeme mít jen smůlu, že to prostě tentokrát musí být v pohodě.
Nedivím se, že jsi to chtěla mít potvrzené.
Já jsem se zatím spokojila s několika těhu testy… Jdu až 16.5., myslím, že to už by mělo být něco vidět. srdíčko v 5.týdnu myslím ještě vidět není. Byla tu nedávno diskuze a tam jsem četla něco o 6. - 7. týdnu. Ale už určitě uvidíš puntík v děloze. To je také hezké… ![]()
Jolmo je to tak. Musí se prát… Zatím jsem optimista a říkám si, že jednou za 2-3 dny našupat pleny do pračky a rozložit zvládnu…
Uvidíme. Zatím je před bitvou, plánuje se to hezky… Hezký večer, ahoj. ![]()
Terro - já doufám, že se do šátku nezamotám… Naučili se to jiní, snad to zvládnu taky…
Když tak budu trénovat už předem, opakování matka moudrosti. tohle s moudrostí moc nesouvisí, ale opakovat taky bude dobře… ![]()
Je to fakt, proste clovek muze trenovat, dokud se to nenauci ze
![]()
SAJSO - ty jsi jeste vubec nebyla u dr.? to mi nerikej, ze mas taky takovou vydrz jako ALINKA
Normalne pred Vami smekam
![]()
Tehulky - tak ja se loucim, uz mam padla v praci, tak se zase stavim, jen co to bude mozne, pospicham domu za tema myma chlapakama!!! Tak se mejte moc krasne a opatrujte briska
Krasny prvomajovy vecer a nezapomente se jit libat pod tresen!!! Ja jdu taky nejakou hledat
Terro no, zase TAKOVOU výdrž nemám… Ale jdeme s malou tento týden do Motola na operaci, k mému dr. se objednává a vzhledem k tomu, že nemám žádné problémy, dohodli jsme se, že to necháme až po operaci, až budeme v klidu doma. Teď jsem si říkala, že ještě nic moc vidět nebude, tak počkám. Když mám pocit, že mám málo příznaků a říkám si, jestli se mi to nezdálo, jdu se kouknout na těhu test a je to. ![]()
Terro ahoj! Třešeň tady žádná ještě nekvete, museli jsme se spokojit s břízou… ![]()
Já se také loučím, jdu ukládat malou a myslím, že se uložím nedlouho po ní… Hezký večer všem a krásnou prvomájovou noc. (tulivou???
)