prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
15.5.06 11:17

Jo, já už vím, co péče o postižené dítě obnáší… Down je jistě představitelnější než dítě s rozštěpem páteře - to jsem zažila jednou v lázních. I když jinak to byl docela šikovný kluk… I u Downů záleží na mnoha faktorech, jak to bude vypadat. A mám kamarádku s chlapečkem s mukopolysacharidózou… To je něco. Už pár let jí odchází před očima. Postupně přestával chodit, vidět, má problémy se srdcem, tracheostomii, musí se mu x krát za den odsávat hleny. Taťka se na ně vybodl, takže je s ním sama… Postižených dětí znám hodně. Jejich rodiče by se jich za nic nevzdali, ale vlastně dopředu často nevěděli, že dítě nebude zdravé. Tohle jsou velmi citlivé otázky… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
15.5.06 11:19

Jolmo, pujdu bohuzel asi tady, ted se snazim vymamit z moji prazske doktorky nejakou dokumentaci, aby mi tu nemuseli zjistovat uplne vsechno (treba krevni skupinu a RH faktor), tim bych mohla neco usetrit.
Tady je to tak, ze tehotensky prukaz je na dve deti a zustava matce, takze se strasne divili, ze zadny nemam :(
Do Frydku se chystam az tak mesic pred TP, doufam, ze me s nemeckyma papirama nevyrazi, to bych asi pak musela rodit doma ;-)
Na metrik jsem koukala, lita to tam o par dni tak ted nevim - bud keca metrik nebo doktorka. Ale ono je to fuk, Simon se narodil o 10 dni pred terminem, takze myslim, ze ted to taky bude spis drive :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.5.06 11:20

Sajso ,souhlasím s tebou,vím,že rodiče,kteří se pro takovéto dítě rozhodli jsou asi úplně úžasní,ale jak říkám,někdo na to má aněkdo ne :evil: ,já jsem z těch,která to ví už teď :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 11:21

To ani nevím, že Bočanová je bez mimi… :cry: To je na tom právě to hodně těžké… Nechceš postižené dítě, ale jsi těhu a udělat to rozhodnutí je hrozné… :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.5.06 11:23

Ano ,je to hrozně těžké,ani si nedokážu představit jak :oops: ,naštěstí jsem tuto situaci nikdy nemusela řešit,je mo moc těžké :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 11:26

Tak si budeme všechny navzájem držet palce, aby bylo vše v pořádku… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
15.5.06 11:30

Teda holky, vy jste se rozjeli :lol: :lol: :lol:
Hlásím návrat od Dr a jsem stráááásně spokojená. Mimín má 5,5cm, podle velikosti dokonce odpovídáme 12+1 a dělal v bříšku psí kusy :lol: Nejdřív si jednu ruku strkal do nosu a druhou si šahal na hlavičku, pak dostal škytavku a nakonec nám vytřihl supr kotrmelec…No měla jsem slzy v očích, když jsem na něj koukala..Byl to fakt nááádhernej pohled. A dokonce jsem vyfasovala těhu průkazku a od poslední návštěvy jsem shodila 1 kilo..A to furt žeru, žeru a žeru :oops:
Jen mi trošku kalí radost, že manžel má určitý druh trombofílie, takže tento týden musím znovu k Dr a ta mi napíše doporučení na genetiku, kam pojedu v pátek na Bulovku :roll: Ale snad to bude v poho. Malej vypadal moc spokojenej 8)

Snad jsem navnadila ostatní, který maj tento týden kontrolu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 11:33

Noono , tak to jsou skvělé zprávy… Doufám, že jsi tím naznačila trend kontrol v tomto týdnu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
15.5.06 11:36

Sajsa
S tím počítám a taky v to doufám :! :lol:
Mám hroznou radost… Teď už mám skutečně 100% pocit, že čekám miminko :lol: :lol: :lol:
Já jdu něco jíst. Od rána jsem nejedla, jak jsem byla nervózní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 11:39

Jo, tak to chápu… :wink: A gratuluju! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
15.5.06 11:47

Jinak ještě mám nějakou mikózu :? Já si říkala, že to není normální těhu výtok :?
Sajso íky za gratulaci a zítra budu držel palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 11:51

To vyléčíš v pohodě… Děkuji, Lena má zítra taky kontrolu, tak drž oba… :wink: Jo a já jdu v 10.15, koukala jsem ráno do kalendáře.. Ještě že tak, přišla bych pozdě… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
15.5.06 11:57

Nonoo,gratuluji k malýmu obříkovi :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
15.5.06 12:01

A ještě jde zítra Popelka, jestli je ten seznam správný :wink:
Budu držet pěsti všem!
A na tu mykózu jsem dostala čípky a ještě nějakou mastičku, tak by to mělo být brzo v poho…
Tak se zatím měj moc hezky a já se odpoledne ozvu. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
15.5.06 12:08

Ahoj tehulinky,
tak jak se vsechny mate? ja jsem zase po delsi dobe v procesu a jsem z toho cela vyjukana, ale snad to zvladnu. Nemam ted moc casiku psat, ale jak bude klidecek tak to dohonim - slibuju! U me nic noveho, zatim vse v poradku. :D :D :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí