prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
15.5.06 12:08

Ty jo, zítra zaplníme ordinace jak nikdy… :lol: Takže drž i na nohách… Papa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 12:09

Ahoj Terri,
tak to je dobře, že je vše OK… A ty už pracuješ? 8O Teda, já myslela, že budeš odpočívat v klídku a ty do procesu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
15.5.06 12:14

Ahojte těhulky,
zdravím po víkendu. Opět jsme vyrazili do hor, aby se „Hugo“ nadýchal čerstvého vzduchu a my se prošli :wink: A bylo to moc fajn, až na to že jsme zmokli :cry: Tak doufám, že budeme oba v pořádku. Včera už jsem jen odpočívala a pekla dort pro švagra.

Noono, taky gratuluju k úspěšné kontrole a uvidíš, že bude všechno v poho :! Úplně si mě navnadila, na ko jdu až příští uterý a už teď se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
15.5.06 12:31

SAJSO - ahojky, delam recepcni v hotelu, takze se fakt nepretrhnu a kdybych nesla, tak by se mi asi odstehoval tatka, potrebovala jsem vypadnout, ale budu pracovat jen obcas, drive jsem pracovala kr/dl tyden, ale ted toho bude hodne min, je to spis na zkousku, jak to bude vypadat a jak to budu zvladat, prece jenom 12hodin je 12 hodin.

JOLMO - prosim o zapsani KO na 1/6 nevim teda jestli to mas pod palcem ty,a le tak nejak me napadlo ze mozna jo :oops: :oops: :wink: :wink: kdyby ne, tak prosim o zapsani nekoho kompetentniho :D :D

LENO123 - cetla jsem vase nazory na MOTOL, ja jsem tam rodila Oliverka a byla jsem moc spokojena, i proto, ze to mam blizko, ale hodne jsem premyslela, kam pujdu rodit a nakonec jsem to nejak neresila a myslim, ze jsem udelala dobre, nikdy jsem tam nemela problemy i kdyz jsem tam jezdila na pohotovost kdyz jsem krvacela atd. Asi zalezi na kazdem, vsude je neco a nekdo kdo ti nesedne. Ja nastesti tady mela jen jednu detskou sestru, ale jinak vazne skvelej pristup a vse v pohode. Kamaradka rodila u Apolinare - byla tam uz 2×, prvni dite - vse v pohode a byla spokojena u druheho malej z te nemocnice utekla, prave ze narazila na spatne lidi a bylo to.

Holcinky, ani jsem nevedela, ze Bocanova byla tehu? To jsem ale barbar!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 12:34

Terri , tak to jo… Hlavně aby jste byli v pohodě ty i mimčo… A když jsi rodila v Motole, nevíš, jak to tam teď vypadá s tou volbou polohy pro druhou dobu porodní? Já jsem nedávno někde četla, že jedině klasicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
15.5.06 13:09

noono,moc gratuluji ke skvělé kontrole!
také se těším až mi tam mimi bude takhle vyvádět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
15.5.06 13:12

SAJSO - s tou druhou dobou porodni nevim, ja jsem mela hodne rychly porod a to cekani na nej jsem stravila s drahouskem na balonu, ve sprse a na wc a potom to byl ficak, ale jinak co se tohodle tyka tak vazne nevim :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.5.06 13:36

Noono gratuluju ke kontrole.
Já jdu zítra dopoledne…ráno si ještě skočím do nemocnice na transfůzku na kontrolní odběr a pak tak na devátou naklušu k dr. Budou mi brát krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.5.06 13:37

Hodně rychlý porod by také byl mým přáním… :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.5.06 13:47

Noono, no vidíš, čeho se bála? :D
Já už se taky těším, krátí se mi to - ale ukldnila si mě s tím shozením 1kg - jsem se ráno vážila a za posledních 14 dní vážím furt stejně, tak jsem zas natočila myšlenky šptaným směrem, přitom je mi jasné, že bych měla být ráda :wink: .
Zítra se vrací moje mamka z dovolené - zahajujeme tím týden sdělování, končíme v neděli - doufám, že to všichni přežijem ve zdraví :twisted: .
A teď si hraju s novým pressem - nejsem schopná donutit ho vyrobit capuccino - to už ani nemluvím o tom, že nám poslali špatnou kávu a na svou bezkofeinovou si budu muset počkat :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
15.5.06 15:04

NOONO - taky ti gratuluju ke skvele kontrole!!!

Tehulinky, ja premyslim, ze udelam takovou jako kulisarnu!!! Mam jit na KO k tomu puvodnimu Dr. tento ctvrtek, tak premyslim, ze tam jako pudu abych videla fazolinku, protoze k tomu soukr. jdu az za dva tydny, myslite ze to neni moc blby, ja jsem hrozna, ale chtela bych ho videt broucka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.5.06 15:07

Blbý to není, akorát si Terro nemyslím, že ty časté Uz dělají prťavcům dobře - takže být tebou, tak tam jdu až za 14 dní, aspoň bude mít malý klid na růst :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
15.5.06 15:15

Ahoj holky,

zdravim vas po vikendu. Vsera jsem se sem vubec nemohla prokousat, sand dnes bude vse OK. Vikend jsem stravila pracovne, dva vikendyjsme cestovali, takze jsem byla pradlenka madlenka, ted mam kopice pradla vsude a mam to zehlit. A ja sem taaaaaaaaaaaak unavena.

Z krkabolu se vyklubala ryma jako tram, ale to je OK, hlavne, kdyz z cenichu tece a neni to zabetonovane.

Chtela jsem se zeptat, treba z vas nektera tomu rozumi. Kdybych sla pred nastupem na materskou na neschopenku, z ceho se pak bude vypocitavat materska? Z neschopenky nebo z platu ktery jsem mela pred nastupem na neschopenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.5.06 15:26

Stazko, já myslím, že mateřská se vypočítává teď z průměru za poslední kalendářní rok, nikoli za poslední tři měsíce, jak to bylo dřív, ale třeba je tu někdo kovanější… :wink: čili pak by byla nemocenská před mateřskou jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.5.06 15:26

ha, to je dobrý, zapomněla jsem vypnout tučné písmo :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie