Poradna duly
Jana Čurdová
Jo ,to jo já jsem ukecánek ![]()
Měla jsem středně těžký hyperstymulák,přesně takovej jako měla Liuš,psaly jsme si i SZ,ale já jsem tak bála,že mi tam miminka nedají,nebo dají,ale za dýl,že jsem trpěla jak slonice doma a lezla několik dní téměř po čtyřech,jak říkám,o 30 cm větší břicho ,mám ho i teď ,ale jsem teď těhu ,tak to neřeším,ale řeknu ti,vytrpěla jsem si jak zvíře ![]()
Noono, taky blahopreju k cipernemu mimiskovi, takovy akrobat se hned tak nevidi
Ale hlavne ti zavidim, ze ti neni spatne. Muj ukazkovy jidelnicek je: rano dva piskoty a voda, na svacinu opeceny toust bez masla s rajcetem v poledne suche brambory a ted jsem snedla par sucharu. Jim to jen proto, ze musim, chut k jidlu nemam a kdyz otevru lednicku, tak mne natahne ![]()
Uz jsem taky shodila dve kila, coz bych za normalnich okolnosti uvitala - jsem tlustoch. Simona odbyvam sklenickovym jidlem a muj drahy to vecer resi mrazenou pizzou ![]()
Pamatuju si, ze kdyz mi Dr. pred dvema lety potvrdila tehotenstvi, tak jsem si z radosti koupila 4 chlebicky a snedla je na posezeni, kde jsou ty casy ![]()
Doufam, ze se to opravdu zlepsi a ze prijde i ten prival energie, nase domacnost to potrebuje jako sul ![]()
Leni , doma? No ty jsi dobrý riskér… Hlavně že to dobře dopadlo. Lie už je taky líp a podle nejnovějších zpráv možná čeká dvojčátka… ![]()
Pra:,–(ko taky dobrý jídelníček…
No co, přežijeme to a za chvíli snad bude líp… 4 chlebíčky? Jejda… Ve 13.týdnu si je dáme virtuálně spolu, teď děkuji nechci… ![]()
Fakt???? Dvojčátka???To by bylo super,to by měla za odměnu
![]()
No já jsem to riskla,ale jak říkám,už bych to nikdy neriskla,protože jde fakt o život
![]()
Jojo, teď to píšou holky u nich… Že podle hcg dr. řekl, že to vypadá na dvojčata…
Buď ráda, že jsi to takto přestála, fakt je to o život…
No, hlavně, že jsi v pořádku.
To jo už mi je bezva,ale jak říkám,břicho mám jak v pátým měsíci a to si možná ještě ubírám
,ale pokud zítra uvidíme srdíčko,tak to stálo za to ,ne ![]()
Už jsem si to přečetla,máš pravdu ,snad by to mohli být i dvě ,já měla HCG v pátým týdnu 1500 ![]()
Sajso nebo holky, nepečeš doma chleba, v pekárně? Přivítala bych nějaké recepty a jsem zdechlá hledat - ty naše už jsou „ožrané“ ![]()
Jolmo peču, většinou ale kupuju hotové směsi - tady mají ve zdravé výborný slunečnicový a pak zeleninový od Labety. Případně si míchám ze špaldové mouky sama, v návodu k pekárně pár receptů bylo, teď ho tady ale nemám, zítra si ho přinesu a napíšu… Jakou máš pekárnu? My máme Etu Harmony…
Leni, proboha, co je to ten hyperstimulak ? to zni jako neco z posilovny…
Sajso, fakt 4 a kazdy jiny: sunkovy, vajickovy, hermelinovy a s roastbeefem
Az nam bude lip, tak si urcite dam taky, jestli tady teda neco tak dobreho sezenu ![]()
Já mám AFK - to je to samé, akorát s německými nápisy - já jsem to pečlivě prohlídla, zjistila že to všechno montujou na jedné lince číňani v cca 3 provedeních a pak koupila AFK, která byla skoro o 1000 levnější jak ETA ![]()
Já moc hotové nekupuju - v některých se to taky hemží E a jsou podle mne dražší a nenápadité - no je fakt, že mě se málokdy podaří udělat stejný chleba ![]()
Pra:,–(ko , já je taky mám ráda.. Tak se těším… ![]()
Jolmo , ještě jsem našla:
http://www.domaci-pekarny.cz/recepty/slane/
Pra:,–(ko němčouři odle mě takové chlebíčky jako tady udělat neumí - zvlášť ty jejich majonézové saláty jsou naprosto příšerné - kdo to kdy viděl, sladit je a ještě umělými sladidly - to si počker raději do Prahy ![]()
Sajso jsi hodná, já myslela jestli nemáš nějaký svůj domácí provařený recept ![]()
Je pravda, že stejný prostě neudělám.. Prohlížím pečlivě, ty co mají ve zdravé vypadají dobře…Zeleninový od Labety chce hlavně Jarda, já ho až tak nemusím. Myslela jsem, že bude třeba s rajčatama a tak, ale je v něm mrkev.
Já jí ráda, ale syrovou… Ale taky je pravda, že v albiu kupuju špaldový kváskový, mají i sladký a ten jsem už pekla tolikrát a stejný prostě není. Asi i kvásek je důležitý, ale i tak. Chodím si ho kupovat…
![]()