PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1314
14.7.07 14:03

Ahoj maminy,
tak jsem vás konečně dočetla a zároven poobědvala.
Taky máte u vás takové teplíčko,škoda,že musíme být doma.Tak budem v ložnici stěhovat skřín a já tam alespon pořádně uklidim,musíme udělat přestavbu kvůli postýlce.
Markýsku,gratuluji k pohybům a opožděně k svátku.
Vítam Evičku,at se Ti u nás líbí.
Ivčo,to jste si s Honzíkem pěkně na obědě dopřáli,jen škoda ,že Ti bylo blivno.Závidi Ti bazen,jaká je voda?
Terulko,to je mi líto,že máš takovej zážitek.Určitě to na každým zanenechá stopu.
Monitor kupovat taky nebudem,U Verči jsme to zvládli taky bez něj.Kamarádka ho měla,malý měl nějaké problémy už v porodnici,tak ho hned koupili.Ta si na něj nestěžovala a používala ho i u druhýho prcka.
Přeji krásný slunečný víkend.Papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
14.7.07 14:33

Ahoj maminečky.Marketko gratuluji k pohybum.Kez uz by se mi mimnko take ozvalo,myslite,ze u prvniho mimnka je to fakt poznat pozdeji?A jak se to v tom pupiku pozna?poradte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
14.7.07 22:31

Ahojky,

s těma dětma jsem to nemyslela nijak zle… :) Já bych bejvala už taky měla mimčo před 4 lety…Jenže jsem 4 roky patřila do diskuse " nemůžu otěhotnět" Tak ted čekám to svoje první vymodlený. :! :! :!
Jen ty pohyby zatím nikde :( :( :( :( :(

Terulko , smutné, moc smutné.......... :cry:

Markysku , gratuluju k pohybům :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.7.07 23:14

Ahoj holky.
Asi nejsem normální.Teď ještě nemůžu jít spát,protože peču buchtu.Mamka umí jen bublaninu a bábovku.Její přítel má rád tvarohovou.Dala jsem mamce recept a ona na mě tak koukala.Prosebně,že jestli bych ji to dneska neupekla.Sice jsem začala už v 9,ale to těsto bylo takové divné (konzistencí).Upekla jsem to a teď čekám,až mi vystydne to druhé.Pak tvaroh,ovoce,želatinu.A půjdu spát.Ale v kolik to bude,to nevím. Ještě,že mě to baví. :lol:

Markýsek a Safira
Ahoj Marky a Moni.Gratuluju k prvním pohybům. :-)
Moni tebe jsem počítala. :lol: 4maminy a 8 dětí (4 jsou tvoje :wink::lol:

Terulka
Ahoj Terezko.Moooc smutný příběh. :cry:

parfumela
Ahoj Míšo.Citace z knížky. :wink: To,že zkušená maminka vnímá pohyby dříve,souvisí jednak s větším vytenčením břišní stěny a také se zkušeností z předchozí gravidity. :wink: Tak tak to teda prý je.

Jdu se juknout na tu buchtu.Zatím pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.7.07 00:16

Ahoj holky.
Hlásím,že mám konečně hotovo. :lol: Ale nádobí,pop sobě už nemyju.Jdu se mýt a pak honem do postýlky. Hrozně mě z toho stání bolí záda.Ale výsledek snad bude stát za to. No rozhodně to vypadá moooc pěkně. :wink:
Tak dobrou noc všem. Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
15.7.07 11:08

Ahoj holky!

Včera jsem se ani neozvala, ale musím Vám říct, že jsme měli skvělý den! Už v pátek večer jsme opíkali buřty - s manžou, našima, ségrou a jejím přítelem. No a v sobotu ráno jsme vyrazili na houby, byl velký úlovek (hurá!), tak jsme si k obědu udělali řízky - no, byl skoro plný pětilitrový hrnec a co zbylo..... no nic :lol: . pak jsme se váleli u bazénu - teda Milan s taťkou betonovali :oops: - voda ráno měla jen 18, odpoledne už 21, tak to šlo ..... no teď má už 23, tak čekám, že odpoledne těch 26 stupňů bude, navečer jsme všichni jeli do Telče na Horácký jarmark. No, tam už to končilo, ale neva, našli jsme nádhernou zahradní terasu v úžasném prostředí - jo, to za mých školních let tam nebývalo 8O - krásná zahrada s plastikami vedle rybníka ..... romantika hadr a pak jsme ještě jeli do kempu na Řásnou na kiosek na točený :lol: (já limču, jasně :lol: ) … no domů jsme přijeli v půl desátý, tak jsem zalehla a spala až do rána … prostě super den. no a dneska jedem pro babičku s dědou, aby se taky vykoupali, tak to bude taky prima, aspoň to do pondělka uteče…

Holky, gratuluju k pohybům, my zatím nic moc, spíš nic než moc :roll: … už jsem z toho nervózní, protože už jsme v 21 tt! Ještě že jdemem zítra na ten UZ, jinak by mi už asi ruplo v bedně :?

Terulko , teda, tohle je smutný příběh :cry: , to bych asi rodičům taky neodpustila, tím spíš když už jsi byla vdaná ..... no Akrimek a miminko v bříšku - to jsou asi ty správný náplasti na srdíčko …

Taky jsem chtěla děti brzy, s Milanem jsem od dvaceti let, a prostě jsem věděla, že tohle už je ono, no, ale ještě jem chodila na VOŠku, no a pak ještě tři roky na VŠ a během studia jsem děti nechtěla, měla jsem pocit, že bych si je tolik neužila, že bych se jim nemohla tolik věnovat. No a hlavně taky v jedný místnosti ..... teď už budeme ve dvou :lol:

EvickoS, tak Tě tady vítám :-) , hned Tě přidám do tabulky .

Jeee, už je jedenáct, musím jít vařit!

Krásnou neděli všem!

Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
15.7.07 11:15

Přezdívka - jméno / věk / bydliště / počet dětí / věk dětí / stav / TP / KO

alla - Alena / 28 let / - / zatím nemá / - / TP 20.12. / KO 20.7.
Aluška - - /29 let / Praha / zatím nemá / svobodná / TP 8.12.
bramburka81 - Bára / 25 let / - / zatím nemá / vdaná / TP 5.12. / KO 17.7.
elle - Dáša / - / Ivančice / 1 dítko / 2 roky / vdaná / TP 20.12.
EvickaS - Eva / 28 let / Valašsko / 3 dítka / 9, 8, 4,5 roku / - / TP 6.12./19.12. / KO 23.7. , UZ 16.7.
Inge - Kristina / 28 let / Praha / 1 dítko / 1 rok / vdaná / TP 1.12.
jirabobes - Jiřka / 28 let / Orlová okr. Karviná / 2 dítka / 4, 2 roky / vdaná / TP 7.12. / KO 16.7.
Jitus1 - Jitka / 30 let / Třebíčsko / 1 dítko / 2 roky / vdaná / TP 19.12.
KalinkaIvča - Ivana / 26 let / Jihlava / zatím nemá / vdaná / TP 30.11. / KO 16.7.
kitty25 - - / 29 let / Praha 8 / zatím nemá / vdaná / TP 6.12. / KO 19.7., UZ 26.7.
Knoflice - Kateřina / 29 let / Ostrava / 2 dítka / - / - / TP 8.12.
Lena1 - Lenka / 28 let / Jičín / zatím nemá / svobodná / TP 17.12. / KO 26.7.
Markýsek - Markéta / 33 let / - / 1 dítko / 15 let / vdaná / TP 31.12. / KO 16.7.
MartinaSK - Martina / - / SR - Kalinovo / 1 dítko / 8 let / rozvedená / TP 17.12. / KO 26.7.
Parfumela - Míša / 23 let / Bílina u Teplic / zatím nemá / - / TP 30.12. / KO 1.8.
Radka75 - Radka / 32 let /Praha 7 /zatím nemá / vdaná / TP 12.12. / KO 17.7.
Sabika - Hana / 24 let / Havlíčkův Brod / 1 dítko / 2 roky / vdaná / TP 24.12./31.12 / KO 18.7.
Safira - Monika / 37 let / Havířov / 4 dítka / 18, 16, 10, 1 rok / rozvedená / TP 23.12.
Terulka - Tereza / 28 let / Praha / 1 dítko / 6 let / vdaná / TP 5.12. / KO 17.7.
vladi1 - - / - / - / 1 dítko / 2 roky / - / TP 4.12.
zabulienka - - / 30 let / Kysuce / 1 dítko / 8 let / vdaná / TP 29.11.

Zjištěné pohlaví miminek - holčičky 0 : chlapečci 3 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
15.7.07 14:41

Ahoj těhulky :)

Tak jsem vás dočetla, vy jste toho nakecaly :lol:

EvičkaS , zdravím dalšího člena BC :D Seznámek už máme pěkně dlouhý.

Markýsku , opožděně gratuluju k svátkou :-) Koukám, že mimčo Ti nadělilo pěkný dárek tím, že začalo kopat :lol: Taky jsem četla, že prvorodičky cítí pohyby později. Můžu to potvrdit, u Barunky to bylo někdy v 19tt, teď už na konci 16tt. Já je cítím hlavně když sedím, třeba teď u počítače, nebo když ležím večer u televize. Ale rukou to ještě poznat není, už bych chtěla, aby to manžel taky cítil :oops:

Monitor dechu nemáme a ani ho nemíním pořizovat. Mám dost slabý spánek, každé Barunčino zakňourání mě vždycky vzbudilo. Jak psaly Knoflice a Terulka, pokud se mi něco nezdálo, tak jsem pozorovala, jestli se hýbe hrudníček a jestli dýchá…

Držím všem palce, ať kontroly příští týden dopadnou dobře. Mě se pomalu blíží páteční genetická konzultace a možná amnio. Pozitivní je, že se fakt těším na podrobný UTZ, konečně zas uvidím „bobáše“ :)

Jak si užíváte to počasí? Mě včera děsně bolela hlava, takže jsem si dala paralen a po obědě si schrupla. Dneska jsme byli na zahradě jen do půl jedenácté, teď jsem byla pro prádlo a je tam fakt na padnutí :roll:

Určitě jsem na něco zapomněla, třeba ještě něco připíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
15.7.07 14:51

Vladi , jak jde přestavba ložnice? Jasně, aspoň tam pořádně vygruntuješ a nachystáte se na miminko :lol:

Já jsem se asi zapomněla pochlubit, že jsme si pořídili velikou šatní skřín do haly, průběžně tam stěhuje manželovy „důležité“ věci a to co zabírá místo ve skříni v ložnici. No a v ložnici budeme taky skříň muset posunout, aby se tam vešla postýlka.

Terulko , je mi líto, čím jsi musela projít.

JiraBobes , téda, takhle do noci píct :roll: , to fakt musí člověka bavit :wink: Mě se v poslední době vůbec nechcou buchty dělat. I když teď bych si dala kafíčko a k němu nějakou dobrůtku :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
15.7.07 16:24

Ahojky holky :)

Tady u nás je teda na padnutí, ani se mi nechce vycházet ven… Včera jsem dostala od kamaráda lístek na festival Colours of Ostrava, tak jsem protančila celý den a večer, jsem z toho trošku utahaná. Dneska jsem měla jít taky, ale to horko je fakt šílené, nebudu riskovat. Byli jsme dneska v Shopping parku, tak jsme v Ikea koupili vaničku (takovou obyčejnou, ale myslím, že poslouží taky dobře, má protiskluzové dno) a v HM pěkné oboustranné pyžamko :D.
Monitor dechu nekupujem, budeme ho mít půjčený od švagrové (měli nějaké problémy už v porodnici, tak ho museli koupit).

KalinkoIvčo V Telči a jeho okolí to moc dobře znám, jezdíme tam každý rok (už asi 9let) na Prázdniny v Telči… Letos bych se tam taky chtěla podívat, alespoň na víkend, tak uvidíme. Už se moc těším. :)

Markýsku gratuluju k pohybům :)

EvickoS vítám tě mezi námi.

Tak jsem se dnes rozepsala, tak přeju pěkný zbytek neděle!! B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.7.07 23:29

Ahoj holky,
tak hlásím návrat z dovolené. Byla jsem s mamčou na chalupě a na víkend přijel manža. Počasí v týdnu nic moc a tak jsme chodily s mamkou na houby - každý den plné koše :-) A víkend jsem strávili u bazénu a bylo to prostě super.

Jinak KITTy gratulace velká, jsi jednička, někdo se ptal na foťák - my máme také Lumixe a je výborný. Díky za hodnocení kočárku. Monitor dechu kupovat budeme, já jsem trochu nervák a první mimi, takže budu klidnější.

A co se týče věku - tak mně je 32 a je to první mimi. Dělala jsem do 27 vejšku (šla jsem o 4 roky později) a hned po ní expřítel nechtěl a to byl začátek našeho rozchodu. Po roce a půl jsme to zabalili a za půl roku jsem poznala Marka, po roce svatba a teď mimi. Taky bych měla radši mimi o hodně dříve, ale nějak nebyla vhodná doba :-)

Omlouvám se, že nereaguji adresně, ale dočítala jsem hodně stran a už nevím, co kdo přesně psal.

Jo a poslední věc - pohyby ještě necítím, jsem z toho nervozni, ale v úterý jdu na kO, tak uvidíme.
Mějte se krásně, já mám ještě 2 dny dovču a pak zase do práce :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.7.07 23:29

Ahoj holky,
tak hlásím návrat z dovolené. Byla jsem s mamčou na chalupě a na víkend přijel manža. Počasí v týdnu nic moc a tak jsme chodily s mamkou na houby - každý den plné koše :-) A víkend jsem strávili u bazénu a bylo to prostě super.

Jinak KITTy gratulace velká, jsi jednička, někdo se ptal na foťák - my máme také Lumixe a je výborný. Díky za hodnocení kočárku. Monitor dechu kupovat budeme, já jsem trochu nervák a první mimi, takže budu klidnější.

A co se týče věku - tak mně je 32 a je to první mimi. Dělala jsem do 27 vejšku (šla jsem o 4 roky později) a hned po ní expřítel nechtěl a to byl začátek našeho rozchodu. Po roce a půl jsme to zabalili a za půl roku jsem poznala Marka, po roce svatba a teď mimi. Taky bych měla radši mimi o hodně dříve, ale nějak nebyla vhodná doba :-)

Omlouvám se, že nereaguji adresně, ale dočítala jsem hodně stran a už nevím, co kdo přesně psal.

Jo a poslední věc - pohyby ještě necítím, jsem z toho nervozni, ale v úterý jdu na kO, tak uvidíme.
Mějte se krásně, já mám ještě 2 dny dovču a pak zase do práce :-(

• Citovat
  • Upravit
14083
15.7.07 23:32

Teda nevím, jaktože jsem byla 1Lucík, ale jsem to já Radka. Tak se omlouvám, a to 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
16.7.07 07:18

Všechny vás zdravím, přeju ať to horko přežijete ve zdraví, já dneska musím do města, tak to bude záhul.

Hlásím, že už, už, už koplo. Ale dalo na sebe čekat.

Míšo, pohyby každý popisuje jinak, já třeba jako že tě zevnitř ťukne malé kladívko. Pak se taky mimčo může jenom převalovat, ale to si nejsi jistá, jestli je to ono, nebo pracují střeva. A to že jsem třetirodička mi vůbec nepomohlo, abych je cítila spíš. Myslela jsem na tebe, když mě včera rozbolela hlava, jestli to není přenosné :? Ale vypila jsem půl litru a zpravilo se to.

Jiřko, já peču, ale musím mít chuť a v noci by mě k tomu nepřinutila ani moje milovaná mamka. :P Byli jste včera na koupáku? Já chci vzít holky zítra za odměnu, jestli přežijí ve zdraví ten dnešek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
16.7.07 07:44

Ahojky,

nejak nestiham, z dovolene jsem uz tyden doma a jeste jsem se ani neozvala :oops: , aspon poslu link na nas dovolenkovy denicek https://www.emimino.cz/…s/story/5709

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí