Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Pro spoustu mužů jsme prostě odpad, ale tak rádi za námi chodili a ještě platili. Tohle jsem nikdy nepochopila, proč o nás mluví jako o odpadu.
No Klopco, ty me neprastavas prekvapovat..z obhajovani a milovnice snalnich hratek, milujici zasmradle traktoristy, jsi ted lehka deva:lol: ja proti mim nic nemam, byly tu vzdy, milovane, muzy pro umelce, prostitutky byly modelem Carravagia, opevovane basniky, ovlivnujici dejiny, zatracovane, ocejchovane, pronasledovane jen forma se meni a budou tu stale..me by nevadilo mit prvniho kluka, ktery umi a je dobry v sexu, klidne poucen a naucen prostitutkou..zkusenost v sexu ocenuji. Telata neumetele…ne
@Keyllah píše:
příběh o manželovi, jeho mileně a jejím manželovi, se kterým si pro změnu užíváš ty, už netáhne?
Proč oživuješ a píšeš toto? kvůli pozornosti? i negativní pozornost je pozornost, ale nebylo by lepší, se zaměřit na to, co ti chybí v reálném životě?
Nevšimla jsem si, že by moje diskuse netahly, proč oživuji, po tom ti může být velké prd, já se o to, co kde píšeš a proč, nezajímám, pro mě jsi jedno velké NIC, ale já pro tebe zřejmě hodně, když na me všude možně reagujes. ![]()
Příspěvek upraven 31.01.23 v 10:35
@Klopotkova píše:
Nevšimla jsem si, že by moje diskuse netahly, proč oživuji, po tom ti může být velké prd, já se o to, co kde píšeš a proč, nezajímám, pro mě jsi jedno velké NIC,ale já pro tebe zřejmě hodně, Kč na me všude možně reagujes.
v pořádku, chápu, že to potřebuješ, tak posílám velké objetí ![]()
@Keyllah píše:
v pořádku, chápu, že to potřebuješ, tak posílám velké objetí
Neopětuji, vracím objetí zpět, od anonymních lidí je mi k prdu. Když už, tak se objímám s blízkými v reálném životě. ![]()
@Klopotkova píše:
Neopětuji, vracím objetí zpět, od anonymních lidí je mi k prdu. Když už, tak se objímám s blízkými v reálném životě.
ok, mělo to být vyjádřením pozornosti, po které tak prahneš a proto stále a stále omíláš a vymýšlíš víc víc kontroverznější témata. O co jiného, než o pozornost tu jde?
s tím objímáním v reálném životě asi přidej, evidentně potřebuješ víc. Tak ať je brzy líp ![]()
Zrovna včera jsem 3× projížděla Dubí, jsem si na tebe, Klopčo, vzpomněla. Jedna kráska vedle druhé, nechápu, proč má někdo potřebu je označovat jako dno společnosti-vždyť některé mají i čtyři zuby!!
![]()
Příspěvek upraven 31.01.23 v 10:49
No mít 8 chlapů za noc je pro mě dno společnosti.. nebo 30 za měsíc to je jedno já své tělo jako nástroj v podstatě rychleho snadného výdělku neberu.. tancovat u tyče a dělat striptýz mě osobně nevadí ať se kouknou ale vyloženě spát s někým pro prachy protože mě to baví mi prijde úplně ujetý
@Keyllah píše:
ok, mělo to být vyjádřením pozornosti, po které tak prahneš a proto stále a stále omíláš a vymýšlíš víc víc kontroverznější témata. O co jiného, než o pozornost tu jde?s tím objímáním v reálném životě asi přidej, evidentně potřebuješ víc. Tak ať je brzy líp
Trhni si nohou, ty toužíš se mnou všude možně diskutovat, v každé mojí diskusi se zjevis, já o tvoji pozornost nestojím, tak se uklidni a piš si ty zmatky jinde, prý touha po pozornost, musím se smát, dale nereagují, jsi pro mě NIC a nestojíš mi zato. ![]()
@Klopotkova píše:
Trhni si nohou, ty toužíš se mnou všude možně diskutovat, v každé mojí diskusi se zjevis, já o tvoji pozornost nestojím, tak se uklidni a piš si ty zmatky jinde, prý touha po pozornost, musím se smát, dale nereagují, jsi pro mě NIC a nestojíš mi zato.
@Al35 píše:
No mít 8 chlapů za noc je pro mě dno společnosti.. nebo 30 za měsíc to je jedno já své tělo jako nástroj v podstatě rychleho snadného výdělku neberu.. tancovat u tyče a dělat striptýz mě osobně nevadí ať se kouknou ale vyloženě spát s někým pro prachy protože mě to baví mi prijde úplně ujetý
tak tam už jsou v pozadí většinou i vážnější problémy z minulosti
a pokračuje to dál, však vidíš, kámen cihlu, morální a etické hodnoty někde jinde…ale většinou je za tím schovaná velká bolest a trápení, anebo i nějaký psych. problém ![]()
@Klopotkova píše:
Pro spoustu mužů jsme prostě odpad, ale tak rádi za námi chodili a ještě platili. Tohle jsem nikdy nepochopila, proč o nás mluví jako o odpadu.
Myslím, že daleko větší problém s touto profesí má ženská polovina lidstva.
Určitě je neberou jak odpad, ale to čím jsou - takže je nechtějí za manželky ani za milenky, chůvy, učitelky svých dětí.
A taky určitě platí, že tyto ženy mají tendenci vidět ve všech mužích své zákazníky - což rozhodně není pravda ![]()
@Klopotkova píše:
Trhni si nohou, ty toužíš se mnou všude možně diskutovat, v každé mojí diskusi se zjevis, já o tvoji pozornost nestojím, tak se uklidni a piš si ty zmatky jinde, prý touha po pozornost, musím se smát, dale nereagují, jsi pro mě NIC a nestojíš mi zato.
Bacha aby Ti neprdla cévka ![]()
@Al35 píše:
A v čem je jako rozdíl tancovat u tyče a spát s někým? Ono, když člověk má ve 4 ráno vstávat do fabriky, kde celý den u pásu montuješ šroubky, taky úplně nevidím rozdíl
přijde mi to stejné. Nebo na zákaznickém servisu, kde je na tebe někdo furt hnusný, taky nápor na psychiku jako blázen. Prostitutka to má náročné na obě strany
čistě relikt minulosti, odsuzovat to.
Určitá část mužů bere ženy jako věci. A ti nejvíce mluví o ženách obecně jako o odpadu.. a prostitutky ty už jsou úplně na ráně. Já bych to nějak úplně osobně nebrala.
Pak jsou naopak muži co o protistutkách mluví pozitivně, naopak jinak o ženách mluví hanhlivě, protože jediná šance jak mít sex je jít za prostitutkou.
No a poslední skupina mužů jsou ti co by za nima chodit chtěli, ale nemají na to peníze, tak ty pak nadávají nejvíc.