Prostituce - dno společnosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
31.1.23 10:22
@Klopotkova píše:
Pro spoustu mužů jsme prostě odpad, ale tak rádi za námi chodili a ještě platili. Tohle jsem nikdy nepochopila, proč o nás mluví jako o odpadu.

Určitá část mužů bere ženy jako věci. A ti nejvíce mluví o ženách obecně jako o odpadu.. a prostitutky ty už jsou úplně na ráně. Já bych to nějak úplně osobně nebrala.

Pak jsou naopak muži co o protistutkách mluví pozitivně, naopak jinak o ženách mluví hanhlivě, protože jediná šance jak mít sex je jít za prostitutkou.

No a poslední skupina mužů jsou ti co by za nima chodit chtěli, ale nemají na to peníze, tak ty pak nadávají nejvíc. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12561
31.1.23 10:25
@Klopotkova píše:
Pro spoustu mužů jsme prostě odpad, ale tak rádi za námi chodili a ještě platili. Tohle jsem nikdy nepochopila, proč o nás mluví jako o odpadu.

No Klopco, ty me neprastavas prekvapovat..z obhajovani a milovnice snalnich hratek, milujici zasmradle traktoristy, jsi ted lehka deva:lol: ja proti mim nic nemam, byly tu vzdy, milovane, muzy pro umelce, prostitutky byly modelem Carravagia, opevovane basniky, ovlivnujici dejiny, zatracovane, ocejchovane, pronasledovane jen forma se meni a budou tu stale..me by nevadilo mit prvniho kluka, ktery umi a je dobry v sexu, klidne poucen a naucen prostitutkou..zkusenost v sexu ocenuji. Telata neumetele…ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
31.1.23 10:33
@Keyllah píše:
příběh o manželovi, jeho mileně a jejím manželovi, se kterým si pro změnu užíváš ty, už netáhne? :think:
Proč oživuješ a píšeš toto? kvůli pozornosti? i negativní pozornost je pozornost, ale nebylo by lepší, se zaměřit na to, co ti chybí v reálném životě? :think:

Nevšimla jsem si, že by moje diskuse netahly, proč oživuji, po tom ti může být velké prd, já se o to, co kde píšeš a proč, nezajímám, pro mě jsi jedno velké NIC, ale já pro tebe zřejmě hodně, když na me všude možně reagujes. :mavam:

Příspěvek upraven 31.01.23 v 10:35

• Citovat
  • Upravit
41060
31.1.23 10:34
@Klopotkova píše:
Nevšimla jsem si, že by moje diskuse netahly, proč oživuji, po tom ti může být velké prd, já se o to, co kde píšeš a proč, nezajímám, pro mě jsi jedno velké NIC,ale já pro tebe zřejmě hodně, Kč na me všude možně reagujes.

v pořádku, chápu, že to potřebuješ, tak posílám velké objetí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
31.1.23 10:37
@Keyllah píše:
v pořádku, chápu, že to potřebuješ, tak posílám velké objetí :hug:

Neopětuji, vracím objetí zpět, od anonymních lidí je mi k prdu. Když už, tak se objímám s blízkými v reálném životě. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
41060
31.1.23 10:44
@Klopotkova píše:
Neopětuji, vracím objetí zpět, od anonymních lidí je mi k prdu. Když už, tak se objímám s blízkými v reálném životě. :mavam:

ok, mělo to být vyjádřením pozornosti, po které tak prahneš a proto stále a stále omíláš a vymýšlíš víc víc kontroverznější témata. O co jiného, než o pozornost tu jde? :think: s tím objímáním v reálném životě asi přidej, evidentně potřebuješ víc. Tak ať je brzy líp :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
31.1.23 10:48

Klopotková = diagnóza /psychiatrická/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.1.23 10:48

Zrovna včera jsem 3× projížděla Dubí, jsem si na tebe, Klopčo, vzpomněla. Jedna kráska vedle druhé, nechápu, proč má někdo potřebu je označovat jako dno společnosti-vždyť některé mají i čtyři zuby!! :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 31.01.23 v 10:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1355
31.1.23 10:49

No mít 8 chlapů za noc je pro mě dno společnosti.. nebo 30 za měsíc to je jedno já své tělo jako nástroj v podstatě rychleho snadného výdělku neberu.. tancovat u tyče a dělat striptýz mě osobně nevadí ať se kouknou ale vyloženě spát s někým pro prachy protože mě to baví mi prijde úplně ujetý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
31.1.23 10:49
@Keyllah píše:
ok, mělo to být vyjádřením pozornosti, po které tak prahneš a proto stále a stále omíláš a vymýšlíš víc víc kontroverznější témata. O co jiného, než o pozornost tu jde? :think: s tím objímáním v reálném životě asi přidej, evidentně potřebuješ víc. Tak ať je brzy líp :mavam:

Trhni si nohou, ty toužíš se mnou všude možně diskutovat, v každé mojí diskusi se zjevis, já o tvoji pozornost nestojím, tak se uklidni a piš si ty zmatky jinde, prý touha po pozornost, musím se smát, dale nereagují, jsi pro mě NIC a nestojíš mi zato. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
41060
31.1.23 10:50
@Klopotkova píše:
Trhni si nohou, ty toužíš se mnou všude možně diskutovat, v každé mojí diskusi se zjevis, já o tvoji pozornost nestojím, tak se uklidni a piš si ty zmatky jinde, prý touha po pozornost, musím se smát, dale nereagují, jsi pro mě NIC a nestojíš mi zato. :mavam:
:hug: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41060
31.1.23 10:54
@Al35 píše:
No mít 8 chlapů za noc je pro mě dno společnosti.. nebo 30 za měsíc to je jedno já své tělo jako nástroj v podstatě rychleho snadného výdělku neberu.. tancovat u tyče a dělat striptýz mě osobně nevadí ať se kouknou ale vyloženě spát s někým pro prachy protože mě to baví mi prijde úplně ujetý

tak tam už jsou v pozadí většinou i vážnější problémy z minulosti :think: a pokračuje to dál, však vidíš, kámen cihlu, morální a etické hodnoty někde jinde…ale většinou je za tím schovaná velká bolest a trápení, anebo i nějaký psych. problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
31.1.23 10:54
@Klopotkova píše:

Myslím, že daleko větší problém s touto profesí má ženská polovina lidstva.

Určitě je neberou jak odpad, ale to čím jsou - takže je nechtějí za manželky ani za milenky, chůvy, učitelky svých dětí.
A taky určitě platí, že tyto ženy mají tendenci vidět ve všech mužích své zákazníky - což rozhodně není pravda :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
31.1.23 10:58
@Klopotkova píše:
Trhni si nohou, ty toužíš se mnou všude možně diskutovat, v každé mojí diskusi se zjevis, já o tvoji pozornost nestojím, tak se uklidni a piš si ty zmatky jinde, prý touha po pozornost, musím se smát, dale nereagují, jsi pro mě NIC a nestojíš mi zato. :mavam:

Bacha aby Ti neprdla cévka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
31.1.23 11:01
@Al35 píše:
No mít 8 chlapů za noc je pro mě dno společnosti.. nebo 30 za měsíc to je jedno já své tělo jako nástroj v podstatě rychleho snadného výdělku neberu.. tancovat u tyče a dělat striptýz mě osobně nevadí ať se kouknou ale vyloženě spát s někým pro prachy protože mě to baví mi prijde úplně ujetý

A v čem je jako rozdíl tancovat u tyče a spát s někým? Ono, když člověk má ve 4 ráno vstávat do fabriky, kde celý den u pásu montuješ šroubky, taky úplně nevidím rozdíl :nevim: přijde mi to stejné. Nebo na zákaznickém servisu, kde je na tebe někdo furt hnusný, taky nápor na psychiku jako blázen. Prostitutka to má náročné na obě strany :nevim: čistě relikt minulosti, odsuzovat to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí