Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13142
2.12.11 18:51

Jídlo vypadalo dobře i na talíři a na ty kremrole jsem dostala chuť :lol:
Ale atmosféra tam byla hustá…no jo no, už chápu proč je Míša pořád svobodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
2.12.11 18:54

Tak „paní dokonalá“ Michala nebyla rozhodně tak dokonalá :zed: Jak si vychvalovala každý chod,to jsem nechápala,bože,ta je sebevědomá,až to hezký neni :cert: Je super,že jí všichni řekli,co si o ní myslí,až mi bylo pomalu trapně za ní.I když je jasný,že si z toho stejně nic nevezme :cert: Udělala ze sebe před celym národem arogantní fiflenu a ještě řekla,že tam šla z psychologického hlediska a aby si nastavila zrcadlo-to asi bude koukat,jak to její chování vypadalo v televizi a co o ní říkali ostatní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
2.12.11 19:04

Mě se to jídlo líbilo.Podle mě i kdyby to jídlo měla úplně suprový tak jí daj naschvál málo bodů, připadalo mi, že v tom fakt jenom hledali chyby.
Mě se zábava líbila.Určitě by mě to bavilo, než trapčení na starý hity.Podle mě si to nejvíc zasloužila Terezie.

• Citovat
  • Upravit
20296
2.12.11 19:07

Mě se to jídlo taky líbilo a docela dost. Ale její prezentace jídla teda…no odkázala bych ji někam asi :mrgreen:

Fakt teda takovýho člověka, co bych liskala při každým jeho slovu, jsem už dlouho nepotkala/neviděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
2.12.11 19:09

Tak ta zabava byla absolutne strasna…no jidlo vypadalo celkem dobre..akorat me zarazelo ze varila na sadle :mrgreen: kdyz to tak hanila…taky se nedivim ze nikoho nema a vubec bych nerekla ze ji je 31 let a jeji byt me take prekvapil,cekala jsem neco jineho,tam bych spis videla tu babcu…
Ale celkove mi prislo ze vyhru bych spis dala Tereze,jeji jidlo me prislo takove nejchutnejsi i kdyz vim ze zdani klame…
Ale ma velke plus za ty kremrole,ze i testo delala sama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
2.12.11 19:10

Prosím vás kolik dostala bodů? Mě to uteklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
2.12.11 19:12
theresicka píše:
Prosím vás kolik dostala bodů? Mě to uteklo.

Myslim ze 22b

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
2.12.11 19:13

Děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
2.12.11 19:41

Já bych řekla, že dostala 23 bodů, ale je to jedno, skončila poslední. Alespoň nám ukázala jak se umí sama pochválit a hlavně, jakou zábavu hraje s celebritami :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
2.12.11 20:05

Já myslím, že to bylo dobře, když jim řekla, co jedí. To není špatný, to jídlo trochu představit. Ta samochvála byla samozřejmě mimo, ale ti ostatní se stejně rozhodli, že jim nebude chutnat, i kdyby uvařila jako bůh :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
2.12.11 20:25

Je pravda,že neuvařila špatně a myslím si,že je asi i dobrá kuchařka,ale určitě ne tak dokonalá,jak se prezentovala :zed: Za to,že dostala málo bodů si může sama,i kdyby uvařila jako pánbůh,tak by jí ostatní nenechali vyhrát už jen kvůli tomu,jak se chovala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
2.12.11 20:27

No Michala mi přišla hrozná celý týden, ale musím říct, že to její meníčko mi tak strašné nepřišlo. I když asi tu panenku neměla nejlepší. Dokonce mi ani nevadilo to, že jim před tím to jídlo vždycky představila, to má asi z těch lepších restaurací (nevím, já tam nechodím), ale v Pekelné kuchyni taky to jídlo představovali tímhle způsobem, tak si to myslím. Ale samozřejmě k tomu nepatří říkat ta panenka se mi strašně povedla, je luxusní apod. jak to dělala ona. Překvapila kremrolema, to bych do ní neřekla, že udělá i těsto. Je to docela náročné a měla je pěkné. Zábava mi přišla pitomá, ale evidentně se jim většině líbila. Každopádně jak se tvářila na jídla ostatních a zejména jak k tomu čuchala, to bych jí dala jednu z každé strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
2.12.11 20:31

ZNÁTE OSOBNĚ NĚKOHO, kdo tam vařil?

• Citovat
  • Upravit
13142
2.12.11 20:31

A zapomněla asi na nealko nápoj dát na stůl pro hosty, že? Honza se musel připomenout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
2.12.11 20:32
Tak to by mě taky zajímalo :dance:
Izz píše:
ZNÁTE OSOBNĚ NĚKOHO, kdo tam vařil?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek