Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
485
3.6.10 17:35

Jsem zvědavá co ten dědek dneska předvede.Doufám, že mu to ženský natřou!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
3.6.10 17:47

Já koukám taky, baví mě to hodně, akorát při reklamách jdu koupat, takže nikdy nevidím, jak to dopadlo a dozvídám se to až druhý den z toho úvodního sestřihu. :cert: Jak to ženský děláte s dětma??? :lol:

Ten chlap bere svoje umělý zuby fakt děsně vážně. Místo aby se tomu zasmál…tak má v 79 letech umělý zuby a nerozkouše maso, co je na tom? :nevim: Takových je…
Dost mě ale překvapuje, jak jsou lidi vybíraví - ten nejí to a ten zas něco jiného. Já jím až na výjimky skoro vše a i kdyby mi dal třeba nudle s mákem, který nesnáším, kvůli hostiteli bych se přemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
3.6.10 18:07
LindaKa píše:
Já koukám taky, baví mě to hodně, akorát při reklamách jdu koupat, takže nikdy nevidím, jak to dopadlo a dozvídám se to až druhý den z toho úvodního sestřihu. :cert: Jak to ženský děláte s dětma??? :lol:Ten chlap bere svoje umělý zuby fakt děsně vážně. Místo aby se tomu zasmál…tak má v 79 letech umělý zuby a nerozkouše maso, co je na tom? :nevim: Takových je…
Dost mě ale překvapuje, jak jsou lidi vybíraví - ten nejí to a ten zas něco jiného. Já jím až na výjimky skoro vše a i kdyby mi dal třeba nudle s mákem, který nesnáším, kvůli hostiteli bych se přemohla.

Tak vítej v klubu. :-) Já to v pohodě vidím, protože chodíme pozdě spát.Já nemám taky ráda pár jídel, ale kdyby mně někdo hostil tak bych určitě část snědla ze slušnosti.Když jsem tak přemýšlela co bych fakt nedala tak asi nějaký chobotničky… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ketrin1200
3.6.10 19:54

Olda se nemusi stydět v 79letech je naprostá jednička

Myslím, že dnes oldřich udělal dobrou práci a hodnocení, které dostal je asi msta! Věra mu dala 3 body na všechno říkala, že je to jednoduché jídlo a přitom ho měl o 100% složitější nežli Věra. Věra pokazila buchtu, knedlíky a ta máčka byl otřes a navíc sražená. Co se týče jeho názoru ohledně tvrdosti masa je naprosto oprávněný, jeliko Věrka měla maso ukrojené obráceně a i Lucka, pak sice je maso měké, ale při konzumaci díky dlouhému vláknu je tvrdé!!!! Věrka na to, že je stará kuchřka, tak Oldřichvi nesahá ani po paty. Veronika mohlala vůči Oldřichovi volit jiný výraz ohledně zubů a hlavně pokud by byli kuchařky, tak poznají, že je maso špatně krájené. Myslím, že ze strany Veroniky by měla zaznít omluva, jelikož na návštěvě se neřeší upozorňování přítomné osoby na nějaký nedostatek jako umělé zuby a jiné pro člověka nepřijemné věci, které ho strapňují a navíc, když chce v Africe někomu pomáhat, tak by měla být slušnost a pokora samozřejmostí.
Kdo je v této soutěží asi nej v pohodě a také si myslím, že bude vítěz je Kateřina je příjemná nikoho neuráží ani za dveřmi je prostě super a přejují výhru!!

Věra a Veronika jsou pro mě blbky! Veronika falešná a Věra by už neměla vůbec vařit a navíc chdit do TV ukazovat svou tupost a lest někomu do trene bleeeééé, když neuzná svou chybu a navíc se za ní mstí je ubohá!

• Citovat
  • Upravit
485
4.6.10 12:52

Tak je fakt, že děda na ten věk to zvládl opravdu dobře, ale pro mně je to stejně arogantní chlap, který těma ženama pohrdá.Že se snažil jako hostitel je přirozené když chce vyhrát, ale skladbou pokrmů mně fakt překvapil, čekala jsem, že si to zjednoduší.Trochu z oka mi teď vypadla Veronika.Přijde mi, že začíná dost taktizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
4.6.10 22:32

no já jsu nakonec ráda, že to vyhrála ta Lucka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
4.6.10 23:56

Souhlas, zasloužila si to asi nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
9.6.10 16:38

Tak tenhle týden je celkem prima, uvidíme jak se to bude vyvíjet. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.6.10 21:37

Hlavne mi prijdou vsichni tak jako „normalni“ :lol: Vcera se mi libil ten kluk, to jidlo bych si fakt dala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
10.6.10 12:40

Jo ten vojta ten byl suprovej..to musela bejt mňamkaaa. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
26.8.10 21:38

Od tohoto týdne jsou opět nové díly, já jsem dnešní díl sice neviděla, ale dle reakcí známých byl dnešek hezký a zároveň smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
26.8.10 21:43

ahoj, ja dnesni dil shledla, akorat nevim jak se jmenoval chlap co hodnotil vykon Honzy 4 body, ale to bylo asi tim, že je podrazak, aby nevyhral mlady kluk tak mi to pripadalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
26.8.10 21:59

Já si novou řadu taky nenechala ujít.Nestíhám koukat ten den tak si stahuju díly zpětně.Ten podrazák je Štěpán, křivák od pohledu. :nevim: Je, ale fakt, že všem u něj chutnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
26.8.10 22:31

Aha, navic ma 35 bodu a to ho asi jen tak nepredstihnou, vyhra v kapse jasna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
26.8.10 22:56
janik73 píše: