Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2840
6.6.12 07:17

já si ten včerejší dl musm pustit ještě jednou, chystala jsem děti do postele. ovšem předkrm, to bykl snad vtip ne. u ubrečená, jak jsou křivý a falešný a chci vidět co ony v 17 ok, byla jsem na tom stejně, i když toust jsem zapekla ašlehačku pár krát za sebou měla, ale nelezu do pořadu o vaření, když to neumím, ne :roll:

jo a ta včerejši bude fakt mrcha,ta si asi smlsne, no tahle mladá káča asi taky, protože ona přece na ně bude stejná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
6.6.12 08:09

ta s kačkou byla ale aspoň vtipná :) jak vyndala ty vnitřnosti v pytlíku :) a prej jé co to je za překvapení :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
6.6.12 08:23

tak jsem koukala, ž emi unikly zajmavé souvislosti, třeba hlavní chod bychnedoporučovala začátečníkovi musí se správně nakrájet maso a dát poměr kečupu a protlaku :mrgreen: :mrgreen: a lidi si myslí, ž eneumím vařit, já jim dokážu, že to umím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
6.6.12 08:41

tak předkm teda nic moc.jsem myslela že to budou aspon pomazánky a teda mohla jim to aspon trochu nazdobit a ještě se v tech sýrech hrabat rukama . :evil: Nejlepší asi byla ta střecha .Teda za mě já bych se v 17 určitě nehlásila to ani ted v 26 . Ne že bych neuměla uvařit ale už kvůli těm urejpanejm lidem hrůza :twisted: Ta pondělní je teda pěkně namyšlená kráva sama uvařila krkovici s bramborem a mraženou zeleninou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.6.12 08:50
@bobin píše:
tak předkm teda nic moc.jsem myslela že to budou aspon pomazánky a teda mohla jim to aspon trochu nazdobit a ještě se v tech sýrech hrabat rukama . :evil: Nejlepší asi byla ta střecha .Teda za mě já bych se v 17 určitě nehlásila to ani ted v 26 . Ne že bych neuměla uvařit ale už kvůli těm urejpanejm lidem hrůza :twisted: Ta pondělní je teda pěkně namyšlená kráva sama uvařila krkovici s bramborem a mraženou zeleninou

Ale prohlásila, že uvařila nejlíp :roll:
Je to nadržená trapka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
6.6.12 08:53
@KPKristy píše:
Je to nadržená trapka…

jo a že to vyhraje to se uvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
6.6.12 09:10
@KPKristy píše:
Je to nadržená trapka…
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.6.12 09:25

Však jo, vždyť je od pondělka naštvaná, že tam nejsou chlapi a těm holkám to dává sežrat. Jako by ony mohly za to, že to doma nemá nebo co :roll:
Ještěže tam ti chlapi nejsou… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
6.6.12 09:27

A co ta blondýna,jak říkala že umí vařit od 12 let a ta druhá že v 17 uměla vařit určitě.
No tak ve 12 to je teda extra brzo,to má teď moje dcera a vaření ji nezajímá a umí tak vaječinu a já jsem teda v 17 vařit určitě neuměla,to jsem měla jiné zájmy.
Kdyby to dcerku bavilo,tak neřeknu,učila bych ji,ale kdo z nás ve 12 letech uměl vařit :?:
A říct o sobě že vyhraju,no to už tam proběhlo několikrát,ale nedopadlo to :lol:

• Citovat
  • Upravit
2801
6.6.12 09:30

@Miriamm to byly trapný keci akorát.. Já taky neuměla v 17 letech vařit a ve 12 letech by mě máma ani nenechala .. Jenom třeba že pomáháš ale nic víc ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.6.12 09:35

Miri, já náhodou ve dvanácti vařila k snídani čaj pro sebe a svou mladší sestru, heč :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
6.6.12 09:37
@KPKristy píše:
Miri, já náhodou ve dvanácti vařila k snídani čaj pro sebe a svou mladší sestru, heč :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No vidíš a baba už ve 12 jistě vyvařovala celé rodině pětichodové menu :lol:

• Citovat
  • Upravit
50125
6.6.12 09:51

@Miriamm Holky, asi jak kdo. My třeba měli na ZŠ v 7.třídě vaření a to už jsem uměla třeba smažené řízky s br.kaší nebo s br.salátem. A od 15-ti let jsme si se sestrou vařily samy, pt naše máti vařila tzv. dětská jídla, že se to nedalo jíst :lol: A navíc jsem na SŠ nechodila na obědy, tak co mi zbývalo, když nebyl nikdo doma. Ale třeba na svíčkovou a nějaké speciality jsem si netroufla.

A co si pamatuju, tak v Prostřenu byla jedna 17-ti letá, která to dokonce i vyhrála. Vařila tam fakt skvěle :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
6.6.12 09:54

tak já jsem třeba ve 12 už vařila…hodně mě to bavilo dělala jsem špagety s neapolskou omáčkou, pak nějaký polívky, pekla jsem bábovku, nějaký koláče a štrůdl :) a pod…ale nedá se říct, že bych UMĚLA vařit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
6.6.12 09:57
@draga píše:
tak já jsem třeba ve 12 už vařila…hodně mě to bavilo dělala jsem špagety s neapolskou omáčkou, pak nějaký polívky, pekla jsem bábovku, nějaký koláče a štrůdl :) a pod…ale nedá se říct, že bych UMĚLA vařit…

No, to co jsi dokázala ve 12-ti uvařit, tak někdo neuvaří ani ted. Třeba moje sestřenice bydlí ještě skoro ve 30-ti u rodičů a neumí uvařit nic kromě čaje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí