Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já si ten včerejší dl musm pustit ještě jednou, chystala jsem děti do postele. ovšem předkrm, to bykl snad vtip ne. u ubrečená, jak jsou křivý a falešný a chci vidět co ony v 17 ok, byla jsem na tom stejně, i když toust jsem zapekla ašlehačku pár krát za sebou měla, ale nelezu do pořadu o vaření, když to neumím, ne ![]()
jo a ta včerejši bude fakt mrcha,ta si asi smlsne, no tahle mladá káča asi taky, protože ona přece na ně bude stejná
ta s kačkou byla ale aspoň vtipná
jak vyndala ty vnitřnosti v pytlíku
a prej jé co to je za překvapení ![]()
tak jsem koukala, ž emi unikly zajmavé souvislosti, třeba hlavní chod bychnedoporučovala začátečníkovi musí se správně nakrájet maso a dát poměr kečupu a protlaku
a lidi si myslí, ž eneumím vařit, já jim dokážu, že to umím ![]()
tak předkm teda nic moc.jsem myslela že to budou aspon pomazánky a teda mohla jim to aspon trochu nazdobit a ještě se v tech sýrech hrabat rukama .
Nejlepší asi byla ta střecha .Teda za mě já bych se v 17 určitě nehlásila to ani ted v 26 . Ne že bych neuměla uvařit ale už kvůli těm urejpanejm lidem hrůza
Ta pondělní je teda pěkně namyšlená kráva sama uvařila krkovici s bramborem a mraženou zeleninou
@bobin píše:
tak předkm teda nic moc.jsem myslela že to budou aspon pomazánky a teda mohla jim to aspon trochu nazdobit a ještě se v tech sýrech hrabat rukama .Nejlepší asi byla ta střecha .Teda za mě já bych se v 17 určitě nehlásila to ani ted v 26 . Ne že bych neuměla uvařit ale už kvůli těm urejpanejm lidem hrůza
Ta pondělní je teda pěkně namyšlená kráva sama uvařila krkovici s bramborem a mraženou zeleninou
Ale prohlásila, že uvařila nejlíp ![]()
Je to nadržená trapka…
@KPKristy píše:
Ale prohlásila, že uvařila nejlíp
Je to nadržená trapka…
jo a že to vyhraje to se uvidí
Však jo, vždyť je od pondělka naštvaná, že tam nejsou chlapi a těm holkám to dává sežrat. Jako by ony mohly za to, že to doma nemá nebo co ![]()
Ještěže tam ti chlapi nejsou… ![]()
A co ta blondýna,jak říkala že umí vařit od 12 let a ta druhá že v 17 uměla vařit určitě.
No tak ve 12 to je teda extra brzo,to má teď moje dcera a vaření ji nezajímá a umí tak vaječinu a já jsem teda v 17 vařit určitě neuměla,to jsem měla jiné zájmy.
Kdyby to dcerku bavilo,tak neřeknu,učila bych ji,ale kdo z nás ve 12 letech uměl vařit ![]()
A říct o sobě že vyhraju,no to už tam proběhlo několikrát,ale nedopadlo to ![]()
@Miriamm to byly trapný keci akorát.. Já taky neuměla v 17 letech vařit a ve 12 letech by mě máma ani nenechala .. Jenom třeba že pomáháš ale nic víc ..
Miri, já náhodou ve dvanácti vařila k snídani čaj pro sebe a svou mladší sestru, heč
![]()
@KPKristy píše:
Miri, já náhodou ve dvanácti vařila k snídani čaj pro sebe a svou mladší sestru, heč![]()
![]()
No vidíš a baba už ve 12 jistě vyvařovala celé rodině pětichodové menu ![]()
@Miriamm Holky, asi jak kdo. My třeba měli na ZŠ v 7.třídě vaření a to už jsem uměla třeba smažené řízky s br.kaší nebo s br.salátem. A od 15-ti let jsme si se sestrou vařily samy, pt naše máti vařila tzv. dětská jídla, že se to nedalo jíst
A navíc jsem na SŠ nechodila na obědy, tak co mi zbývalo, když nebyl nikdo doma. Ale třeba na svíčkovou a nějaké speciality jsem si netroufla.
A co si pamatuju, tak v Prostřenu byla jedna 17-ti letá, která to dokonce i vyhrála. Vařila tam fakt skvěle ![]()
tak já jsem třeba ve 12 už vařila…hodně mě to bavilo dělala jsem špagety s neapolskou omáčkou, pak nějaký polívky, pekla jsem bábovku, nějaký koláče a štrůdl
a pod…ale nedá se říct, že bych UMĚLA vařit…
@draga píše:
tak já jsem třeba ve 12 už vařila…hodně mě to bavilo dělala jsem špagety s neapolskou omáčkou, pak nějaký polívky, pekla jsem bábovku, nějaký koláče a štrůdla pod…ale nedá se říct, že bych UMĚLA vařit…
No, to co jsi dokázala ve 12-ti uvařit, tak někdo neuvaří ani ted. Třeba moje sestřenice bydlí ještě skoro ve 30-ti u rodičů a neumí uvařit nic kromě čaje ![]()